Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Drevená

18. 02. 2009
3
16
2409
Uprosted rázovitých na Orave - pláni malá chalúpka so sviečkou v kúte Vypovedá svedectvom jasným z tohto miesta - ľudí o chudobe.

16 názorů

papouch
18. 02. 2009
Dát tip
> lebo je to samoľúby človek čo kritizuje všetko a pritom nič nedokázal... mchááááááchacháááááá :-))) tak teď jsi mě rozesmál hlavě že ty nejsi namyšlený jak hrom, že.. plodíš denně tuny plytkých blbostí a myslíš si, bůhví co netvoříš akorát to tady zanášíš balastem, víš něco jako blahé paměti Roman*L jenže, achjo, takoví ujetí lidé se o tom, že jejich výtvory jsou shit, přesvědčit nenechají Aspoň ty vagóny zplácanin necpi do Arény!! Toscana to napsala hezky. Já to tak neumím. Říkám to přímo a natvrdo. Upřímně. Píšeš toho příšerně moc a jsou to hovadiny. Howgh.

Petrusha
18. 02. 2009
Dát tip
Toscana! pod to by som sa aj podpísala ...

Toscana
18. 02. 2009
Dát tip
Petrusha - Johánek to někdy má podle hesla "kvantita na úkor kvality", taky mi trošku vadí, že to sem sází takovým fofrem, že si to po sobě ani nepřečte a už to odbouchne pro druhé. Myslím, že by se vyplatilo držet se přísloví "Kdo spěchá, má si sednout", protože si tímhle sám škodí. Docela pěkný nápad je těmi hrubkami pak dehonestován. Můj názor je, že pokud mám ráda svou mateřštinu natolik, že se mi chce s ní mazlit přes poezii, pak v první řadě musím ovládat její gramatiku. (Johánku, sorry, ale tak to prostě je!)

Toscana
18. 02. 2009
Dát tip
No, tak mou českou představu o Oravě jako chudém kraji jsem velmi rychle opustila poté, co jsem tam začala jezdit každé léto na dovolenou... Vícepodlažní domy jako hrady, každý rok další novostavby, dřevěnky mizely jako sníh na jarním slunci. Takhle chudý kraj nevypadá. A nemění na tom nic ani sdělení místních, že novostavba je skvěle vybavená, všechny místnosti zařízené, ale aby se to "neobydlelo", rodina obývá jednu-dvě místnosti v přízemí či suterénu, inu, jiný kraj, jiné zvyky. Btw. chybu máš už v názvu - Drevená - tam patří jen jedno N.

Petrusha
18. 02. 2009
Dát tip
zatvorený názor je tiež názor nikomu ho neberiem

Pozri sa píšem tak ako cítim a to čo cítim, a som patrične na to hrdý. A som rád, že som taký aký som. HOWk

Petrusha
18. 02. 2009
Dát tip
nepociťujem to ako problém, len je škoda, že sa nechceš zdokonaľovať ale nie je to ani môj a už vôbec nie problém :)

To už je tvoj problém...nie môj...

Petrusha
18. 02. 2009
Dát tip
tak mne sa to osobne nepáči celé zdá sa mi to celé šité prihorúcou ihlou ale teda to razilo!!)))

Už som to pochopil...ja že ti vadilo celé slovo - to vieš Johankovi to niekedy neskôr zapaľuje...apropo už som opravil

Petrusha
18. 02. 2009
Dát tip
taká drobnosť to tvrdé y!!!!!! náš rázovitý kraj, región, územie na Slovensku

Na margo Papoucha sa vyjadrovať nebudem....lebo je to samoľúby človek čo kritizuje všetko a pritom nič nedokázal...toť môj pohlad na osobu "kritika" čo chce byť zaujímavý.

Petrusha čo sa ti na tom slove "razovytý" resp. rázovytých - nepáči

Petrusha
18. 02. 2009
Dát tip
johann))))) rázovytý?? vyť sa dá akurát tak na mesiac :) prečo nad tým nepremýšľaš???

papouch
18. 02. 2009
Dát tip
šmarjá


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru