Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sbohem!!!

23. 08. 2001
1
0
2803
Autor
valerinka

Já jsem DEBIL!!!
Proč vždy udělám nějakou blbost, který později budu litovat?! Dyk je to pokaždý to samý. Všechno podělám. Kamaráda ztratím. Proč mě takový nápady vůbec napadají?! To by mě zajímalo! Kde se to v tý hlavě rodí?

Já jsem DEBIL!!!
Nikdo s tím už asi nic neudělá. To musím já sama. Taky, že to udělám. Izoluju se od ostatních lidí a nebudu se mezi ně plést. Bude to lepší. Nikomu nebudu ubližovat a vše bude v pořádku.

Já jsem DEBIL!!!
Tohle je poslední krok k tomuto rozhodnutí. Jak jsem to vůbec byla schopná udělat?! Nevím a raději se o to nebudu pokoušet porozumět.

Končím!!! Už mě nehledejte. Už vás nebudu otravovat!!!

SBOHEM!!!


Nevyn
17. 10. 2003
Dát tip
Tak tohle už jsem si říkal hodněkrát.

Atala
09. 09. 2001
Dát tip
Valerinkóóó!!! Gratulace!!! Je fajn že jsi nezahodila život za hlavu :-))) Je taky fajn že jsem mohl být nápomocen :-))) Ale hlavně, nezapomeň, že my jsme tady pro tebe...pac a pusu... :-)))

Mahoney
08. 09. 2001
Dát tip
~ ~ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ~ ~

papouch
08. 09. 2001
Dát tip
héééééééééééé a ty srdíčka děláš jak??? :-))))) valerííí.: mmmmmMLASK :-)))))

Albireo
08. 09. 2001
Dát tip
papouchu: viz www.fi.muni.cz/usr/jkucera/specznaky.htm

valerinka
07. 09. 2001
Dát tip
LIDIČKY!!! DĚKUJU VÁM FŠEM ZA PODPORU!!! VŠECHNO SE SPRAVILO...SICE MI JEŠTĚ TROCHU NEDŮVĚŘUJE, ALE UŽ JE TO LEPŠÍ:-)))) z tohoto mám radost, ale že jsem ztratila svoji kamarádku z dětství mi ani nepřijde..je to divná hra osudu...ach jo:-((( Já mám teď poslední dobou dobrou náladu a psychicky jsem na tom i dobře, ale nevím jak dlouho to bude trvat, ale doufám v dobré časy...ač mě vě třídě považují za největšího exota...mě to nevadí i kdyby by mělo...holt jsem si nějak vzykla na špínu a podlost...no jednou to přijít muselo, to je život...někdy jsem nejradši umřela, ale teď lituju, že jsem na to kdy pomyslela, protože už vím, že existují lidé, kteří mě mohou míti rádi i bez toho ač by mě znali...prostě jenom tak, protože existuju...protože s nimy mluvím...je to krásný něco takovýho cítit a já vám všem děkuju za všechno..moc jste mi pomohli, dokázali mi, že jsou ještě lidé, kteří mě mají rádi i když mě vůbec neznají a neházejí na mě pořád tu špinavou hlínu................děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!

zolli
07. 09. 2001
Dát tip
Valerinko, to nejni nejhorší, ztratit se dá lecos...mám kámošku a ta na jednom tahu ztratila botu v hospodě, jak ji tam přátelé hostili. A když se do tý hospody druhej den vracela, tak ji tam hostili znóva na oslavu šťastnýho nalezení té boty. A ona tam tehdy ztratila, pro změnu, balanc a museli ji domů odnášet. Ale už mi nevyprávěla, jestli si tam další den pro tu ztracenou rovnováhu došla znova... Juuu von je pistáciovej, tak tím se mi lecos vysvětluje.

papouch
06. 09. 2001
Dát tip
jůůůůů to jsem nevěděl, že jsem taky pistácioforbes, děkujůůů, Bezejme :-)))) Pistáciovou zmrrzku papouš rrrád :-))) ......a já se omlouvám, pochopil jsem to až teď, ty jednoduše vezmeš štít, někde chytíš kus hořkýho smíchu a pak ho položíš PŘED ten štít, že je to tak? :-))

Kytička
06. 09. 2001
Dát tip
On se vrátí... Věci nejsou takové, jakými se zdají být.... Bude líp A ty musíš být psychicky fit....

papouch
05. 09. 2001
Dát tip
co to plácáš o hořkým smíchu?? nic takovýho jsem tu neříkal!! ....já, když hořkou, tak jedině čokoládu! Mňam :-)))

Bacil
05. 09. 2001
Dát tip
Ale mléčná je lepší, mňam mňam :-)))

Bezejmenny
05. 09. 2001
Dát tip
papouch: víš, některé věci vyplývají z kontextu. ;o)))))

papouch
05. 09. 2001
Dát tip
Bezejm.: f tom pšípadě jsi četl asi jiný kontext :-)

Bezejmenny
05. 09. 2001
Dát tip
;o)))) Zřejmě. Momentálně z kontextu vyplývá, že je nesmyslné hádat se s příslušníkem živočišného druhu Psittaciformes. Doufám, že se tě to nedotkne. Ahoj.

zolli
05. 09. 2001
Dát tip
Juuuu to je, Bezejmenny, ale hezká nadávka. Má fakt formu, asi psí, že?

Bezejmenny
05. 09. 2001
Dát tip
Psittaciformes = papouškovití. ;o))))))

valerinka
04. 09. 2001
Dát tip
papoušku: máš prafdu........napjostou.....:-))))))))))))))))))))))))))))))))

Atala
04. 09. 2001
Dát tip
Směj se a celý svět se bude smát s tebou....(konec záměrně vynechávám.... :)))))))))) :))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))) :))))))))))))))) :))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))) No táááák....smějte se se mnou!!!!

Bezejmenny
04. 09. 2001
Dát tip
Připomeňte si onu slavnou modlitbu sportovce: "....a mám-li prohrát, dej mi dost síly, abych mohl stát u cesty, a pozdravit vítěze, až půjde kolem...." Nepokládám hořký smích za štít, na rozdíl od Papoucha, ale za zbraň.

PetrHiV
03. 09. 2001
Dát tip
:O/ proč?

valerinka
02. 09. 2001
Dát tip
slzy se opět vrátily, ale jak řekl jeden nejmenovaný člověk.....VŠECHNO UŽ NEBUDE TAKOVÉ JAKÉ TO BYLO....ale mohlo by:-(((......to je už ale nepodstané..holt se kamarádství někdy rozpadne......:-((

papouch
02. 09. 2001
Dát tip
kašli na to život chystá furt nějaký podrazy já bych mohl vyprávět posledních několik desetiletí jsem se naučil říkat -jedeme dál močálem černým podél bílých skal- čas vše spraví jen jizvy v duši zůstanou naučil jsem se věřit srandě v legraci jsem se zase našel i když je to dřina a jsou i tací, co mě za to napadají, že ze všeho dělám frašku což není pravda vědí hovno vo životě zkus se pousmát v životě toho je A JEŠTĚ BUDE spousta krásného jen trošičku chtít a mžourat do sluníčka a na lidi s usměvavým xichtíkem, víš... držím palce a posílám pro začátek jednoho smajlíka :-) smajlíci, když mají vhodné prostředí, tak se množí příčným i podélným dělením, hele: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) a..t..d.....

Mahoney
02. 09. 2001
Dát tip
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

zolli
02. 09. 2001
Dát tip
papí? Ty že bys ze všeho dělal flašku? ;o))) ehmm teda fraškůůů.. :o)))

Pája
29. 08. 2001
Dát tip
SLZY AŤ SE OD VALÍ!!!

člobrda
28. 08. 2001
Dát tip
nedávno jsem četl knížku Veronika se chystáý umřít.. myslím, že každému by se hodilo pár dnů v podobném psychiatrickém ústavu.. aby člověk pochopil svůj život správně a zkusil být jako pramen, který přetéká. :o)))

Henry_Cold
28. 08. 2001
Dát tip
Tady ale teklo slz... Už to všechno odplavily?

člobrda
28. 08. 2001
Dát tip
a vsechno si odnesly do slaneho more..

Mahoney
26. 08. 2001
Dát tip
jůůů ona tu už za mě všecko napísala alinka... tak jí posílám poděkování a tobě pohlazení s úsměvem :-))

Bezejmenny
25. 08. 2001
Dát tip
Vždy jsme to, co si o sobě myslíme, že jsme.

Albireo
25. 08. 2001
Dát tip
Málokdy jsme to, co si o sobě myslíme, že jsme.

Pepe
25. 08. 2001
Dát tip
Albireo, Bezejmenny: :o) Oba máte pravdu! Já se přidám: Nikdy nejsme vším, čím si myslíme, že jsme. :o) Jinou mezeru jsem už nenašel :o(

Bezejmenny
25. 08. 2001
Dát tip
Dva pohledy na totéž, Albireo. ;o)))))
A co více, oba pravdivé. Ach, ta relativita....

papouch
24. 08. 2001
Dát tip
Já Ti fotku nepošlu, abyses nevyděsila... :-))

valerinka
24. 08. 2001
Dát tip
papouchu ale já už přeci vím jak ty vypadáš:-))))

zolli
24. 08. 2001
Dát tip
valííí já Ti pošlu po tom včerejším větříku, co Ti odfoukával mráčky dnes ještě i sluníčko (do dlaně - sedmitečné, bude Tě šimrat a Ty se budeš smát ;o)) Jo a ten špagát klidně nech dalších 200 let puchřet ;o))) Myslím na Tebe!!

Bacil
24. 08. 2001
Dát tip
Valerinko, připouštím, že Tě moc neznám, ale není to škoda? Vždycky se najde někdo, kdo Ti ublíží, někdo, komu nechtěně ublížíš Ty (znám to moooc dobře a v poslední době zvlášť), ale vždycky se taky najde někdo, kdo Tě potěší, kdo Tě bude mít rád, kdo Ti bude důvěřovat. Myslím, že takoví už tady jsou - třeba když se podívám na předchozí příspěvek od Zollinky.

Albireo
24. 08. 2001
Dát tip
Valerinko, že Tě nenávidí? To je dobře. Od nenávisti je jen krůček k lásce. Opakem lásky není nenávist, ale lhostejnost. Ta by byla mnohem beznadějnější.

Valerinko, mě taky jeden člověk nenávidí. Bolí mě to už pět let. Jenže s tím se prostě nedá nic dělat, obviňováním sebe si nepomůžeš. Jediné, co pomáhá, je myslet na hezké věci, které jste prožili v době bez nenávisti...

alina
24. 08. 2001
Dát tip
....holčičko, neutečeš a ani se neschováš hlavně sama před sebou! Takže všechny útěky jsou zbytečné! Jen si přečti po sobě, co Ti všechno během tady těch dnešních rozhovorů proběhlo hlavou... To není útěk, to je zběsilé volání o pomoc. Když člověk totiž utíká,a chce doopravdy utéct, vytratí se docela potichu, aby si toho nikdo nevšiml! Jak vidíš, na světě je spousta lidí, kteří jsou schopni mít Tě rádi. A ani Tě příliš nemusejí znát. Prostě jen tak, prostě, že JSI.... Tak neutíkej, nekřič, neplakej /a nebo třeba jo!!/...a hlavně se drž a bojuj - sama o sebe...sama se sebou. *...*...*...*...*....*...*...............a nesmutni *o*

valerinka
24. 08. 2001
Dát tip
děkuju děkuju všem za podporu........jste skvělý!!!!

alina
24. 08. 2001
Dát tip
neděkuj......žij....sviť :o)))

Atala
24. 08. 2001
Dát tip
val: Však my víme :))) Ale přesto se připojuji ka alině(ovi???)...děkuj světu za to že v něm můžeš žít!!! Žití je super!!! Ahoj a někdy nashle...

Krel
23. 08. 2001
Dát tip
Ne nejsi a Ty to dobře víš. A navíc ony se ty blbosti občas jenom blbostmi zdají, ale ve skutečnosti nejsou. A můžu Ti říci jenom jediné..jsem s Tebou ať se děje cokoli a kdykoli.

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
jenomže ten kamarád už zmizel a už se nevrátí.........on mě nenávidí!!!!!!!!!!!!!!!

Prokletí
23. 08. 2001
Dát tip
a stejně nepudeš nikam.... už jen kůli mně, hahaha no táááág... ☼ m.

člobrda
23. 08. 2001
Dát tip
vždyť nám te´d chceš udělat to samé... zmizet.. to je ta blbost, kterou by jsi mohla udelat... a proto to nedej... prosim.. kdo by me potom cetl, kdyz vsichni zdrhnou hihi :o))))) a kdo by tady psal Tva slova za tebe, co ? a jestli Ti je smutno, tak Ti poslu fotku :o)))

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
no já nevím......asi neuteču z písmáka, ale ze života lidí kterým jsem zkazila život......půjde to lehce....jen mávnou proutkem! člobrdlí: a tu foktu mi poslat stejně můžeš..je mi smutno skoro někdy...chceš emila?

Atala
23. 08. 2001
Dát tip
Víš, nikdy není nic tak hrozné, aby to nemohlo být horší...ano, není to moc optimistické ale pokud nechceš, aby to horší bylo, nesmíš se schovávat...toť můj názor. Život stojí za to žít ať už přináší cokoli, i to dobré, i to horší...tak neblázni...bylo by nám tu smutno :-)

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
dyk mě ani neznáte, tak jak by vám mohlo být smutno...skoro nikdo mě nečte....protože taky píšu strašně, ale mě se vždy uleví když to sem dám...je mi potom líp....já neutíkám před životem...jen se schovávám......

Atala
23. 08. 2001
Dát tip
víš, to je ale úplně jedno...každý by měl svůj život prožít podle svých představ a já si nemyslím že si přeješ prožít ho někde zašantročená...nikam se neschovávej, vždyť venku je tak krásně...

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
Atala: možná že máš pravdu......ráda bych vylezla, někdy to i udělám, ale stejně je lepší být někde zalezlá aby na tebe nikdo nemohl a všichni zapomněli! venku je krásně, hvězdy svítí a já vidím to nekonečno vesmíru........to co nikdy asi neskončí...to co tady bude pořád......ne jako já! uf.........

člobrda
23. 08. 2001
Dát tip
vzdyt jsi součásti toho nekonečna, řetězcem bytí...

člobrda
23. 08. 2001
Dát tip
tu fotku Ti kĺidne poslu, trebas Te nakazim optimismem :o))) a zbytecnost.. uz to , ze nad tim premyslis neni zbytecne, nauc o tomhle premyslet lidi..

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
člobrdlíku........máš pravdu, jsem součástí nekonečna a jsem taky NESMRTELNÁ!!!!!!!!! juch juch:-)) p.s: valerie.valerie@seznam.cz

člobrda
23. 08. 2001
Dát tip
UUUuaaaaaaaaAAAAA !!!! joooo!!! MY JSME !

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
a je nás víc!!!!

Atala
23. 08. 2001
Dát tip
jo jo...

člobrda
23. 08. 2001
Dát tip
.....Jak je dneska pekne :::::: ))))) to chce tipek :o)

valerinka
23. 08. 2001
Dát tip
ty dokážeš fakt člověka potěšit!!!! tip si nezasoužím, ale to už je jedno..........díky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru