Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PÍSMÁCI VE FILMU - TROJKY VIDLE II

15. 03. 2009
2
7
2274
Autor
Honza_Princ

uputávačka na film s EIDAMEM a LOLOPEM, mistry literárního kumštu, jejichž podceňování odbornou veřejností bývá přeceňováno


Zapalování ohně poslední zápalkou je silnou zápletkou, kterou překoná nejen zapalování ohně v zápalu boje se zápalem plic a bez zápalky, tedy činnost ve které by se i Zapletal zaplantal.


7 názorů

Honza_Princ
16. 06. 2009
Dát tip
malý spam pro větší i menší fanoušky...už ta šílenost opustila nůžky, takže kdo se chce na tu vystřihovánku podívat najde ji u mě v dílech POGUJ JAKO FOGLAR

Narvah
15. 03. 2009
Dát tip
honzo já už vidět vaše v idea ze schůzek a je to fakt paráda! vzpomněl sem si na svoje roky v oddíle.. je to jako vtipný a bezva!!

sidonia
15. 03. 2009
Dát tip
:))

Honza_Princ
15. 03. 2009
Dát tip
jo to se může snadno stát,takovejch tu bylo, hotový to ještě neni, takže těžko říct... naší výhodou že sme (úmyslně a mazaně :)) vystavili v prvním díle hlavně své rezervy. čili...jako u každého nekonečného seriálu se bojím spíš pklasikého případu 857mého dílu ... přinejhoršim to do kin nepude:) vlastně ani při nejlepšim :)

obávám se klasického případu druhého dílu...:(


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru