Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pá se učí biolu

26. 03. 2009
16
21
4206
Autor
hanaot

.. učí se, do toho jede jedna písnička pořád dokola.. fialovou kurzívou je text, který si do toho zpívá..



Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more.

Hit the road Jack and don't you come back no more. What you say?
Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more…

táák..to je.. stonožka. mnohonožka. jak to poznám.. mnohonožka – vypadá jak žížala, ty nohy nejsou skoro vidět. stonožka je.. no má jich míň.. stonožka. obecná? ne škvorová. fuj. mnohonožka. je obecná? ne žádná, jen mnohonožka. larvěnka je obecná. rybenka. jaká. aha domácí.. vážka. šídlo. vážka. šídlo velké. .. no more, no more, no more, no more… královské.  vážka. placatá. plochá. ne ploská. má tlustej zadek.
 

šváb. škvor. to je skoro stejný. šváb jaký. domácí. ne obecný. škvor. taky obecný. Hit the road Jack…co se směješ? saranče. vrzavá. ne mnohokřídlá. NE. modrokřídlá.. lupenitka. fuj to se mi nelíbí, to se učit nebudu. bruslařka. horská. vodoměrka. štíhlá. jak to poznám. je taková.. no štíhlá, tak je štíhlá. jehlanka. to je divný, to se učit nebudu. svižník. jakej. no lesní. má na sobě jako maskáče, tak lesní. střevlík měděný. vypadá, jako by ho přejela pneumatika. krajník. pižmový. asi smrdí.. co je tohle. aha světluška. and don't you come back no more, no more, no more, no more… divnej světlej brouk je světluška..  hrobařík.

  

 jak poznám hrobaříka. („je pruhovanej“, říkám jí..) zebra je taky pruhovaná. čemu se furt směješ? tesařík. alpský. má antény, to poznám. klikoroh, pilous, květopas. fuj ty jsou škaredý.. zlatoočka. asi má zlatý voči. když je skvrnitá, měla by mít skvrny, ne? asi má někde nějaký skvrny. co je tohle? mravkolev. áá Ťutínek!



to je Ťutínek.. mami, nemáš nějaký peníze? já už nemám na kartě.. Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more… pestro.. co.. pestrokrovečník.. . hm.. se mi nelíbí, to se učit nebudu.. kovařík.. krvavý, lemovaný, obilní.. debilní...  (biola..)


21 názorů

A.H.
16. 12. 2009
Dát tip
to mne pobavilo *t*

Bíša
30. 11. 2009
Dát tip
Hmm.

Maverick
22. 09. 2009
Dát tip
tak tohle přeskočím...

Kni_ha
07. 09. 2009
Dát tip
tak to se vám povedlo, holky :))

hanaot
19. 06. 2009
Dát tip
Levi: páni.. a takys jim říkal - "to se mi nelíbí, to se učit nebudu" ?? :-)))

Levi
19. 06. 2009
Dát tip
hele, to je zcela výborný... teď jsem dělal zkoušku z dějin tisku a probíhalo to úplně stejně... nieuwe tydinghen, co? volksier beobachter - - cože???

hanaot
14. 04. 2009
Dát tip
Robi: to mě právě vždycky dokonale odrovnalo.. :-)) Spirit: děkuju

Spirit
14. 04. 2009
Dát tip
páni to je teda neotřelý nový proto pro mě úžasný!

Robinia
01. 04. 2009
Dát tip
Nejlepší je "se mi nelíbí, to se učit nebudu.. ." (jako bych to už někde slyšela :-))

hanaot
27. 03. 2009
Dát tip
Květoň Zahájský: já určitě nee, co není z Ferdy Mravence neznám a Pája taky asi ne, ona se to přece jen zatím učí do školy..až ji napadne, že by mohla za brouky a všelijaký jiný hmyzáky dostat až 7 orlích per, bude se je učit radostněji.. (a teď se jí nezeptám, protože kdyby viděla tenhle text, jednak by mě zabila a jednak bych to musela asi smazat.. :-( Eileen: vždyť můžeš.. však říkám..v Knize orlích per je 7 činů týkajících se poznávání hmyzu.. :-)) na táboře jí to dojde a bude lítat s foťákem po loukách a fotit breberky.. Pohádkářka: hehe.. já před třiceti(??) tohle ja taky zajímavé - my jsme říkali "bižuli", on říkají "biolu".. je to jinou dobou nebo jiným krajem? neo.bape: jaký brr.. jaký brr?? všechny zviřátka jsou krásný.. každý po svým..:-)

Eileen
27. 03. 2009
Dát tip
:) júúú se ci učit taky hrobaříky a tak ! :)))

neo.bape
27. 03. 2009
Dát tip
:D vtipný, dost, povedlo se a obrázky.. brrrrr :)

To bys mohl znát brouka Kazpeříka. Mám sice pocit, že neexistuje, ale co kdyby...

hanaot
26. 03. 2009
Dát tip
avi :-)

hanaot
26. 03. 2009
Dát tip
:-)))))) puberťákům jde všechno dohromady.. ona má dobrý vkus pokud jde o hudbu.. Ještě jsem měla připsat, že já mezitím ležím pod stolem a brečím smíchy.. díky za návštěvu..

Ray Charles a etnomologie? Nevím, nějak mi to nejde dohromady:)

Vaud
26. 03. 2009
Dát tip
tu mam v mobilu jako zvoneni :-)) *

Zbora
26. 03. 2009
Dát tip
:o) dík za broukologickou instruktáž

Rani
26. 03. 2009
Dát tip
krásne obrázky.... :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru