Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

>>>Fenomén "MŮ"<<<

09. 04. 2009
6
10
1361
Autor
Lightdancer

Prosím až do konce:) DIKES !!!!

Rtěnka je druh kosmetického líčidla, které se využívá pro zvýraznění či změnu barvy rtů a to nejčastěji ženami. Jedná se o druh barevné směsi tvořené barvivem, olejem, voskem a změkčovadlem, která je umístěna v otočném, či otvíracím ochranném pouzdře. Aplikuje se pomocí natření, kdy se rtěnkou natřou rty, které pak získají požadovanou barvu. Často se pak využívá papírový ubrousek, do kterého se rty otisknou, aby se odstranila přebytečná rtěnka.

!!!RTĚNKA ROKU !!!

Během uplynulého desetiletí proběhla tichá revoluce. Aniž bychom to plánovaly, do té doby nejpoužívanější líčidlo se skoro vytratilo. Lesky na rty nahradily rtěnky. Jen se podívejte, kolik vlastníte lesků a kolik rtěnek. Poměr vás určitě překvapí. Ať už se jednalo o ženy v upnutých kostýmcích, rebelky v tunikách či mladé dívky v barevných tričkách, všechny nás spojovala vášeň pro lesklé rty. Nabídka lesků se stala více než rozmanitou – čiré, barevné, občas voňavé, jindy ochucené. Lesky převzaly vládu nad naší kosmetikou VOLÉÉ !!!


10 názorů

joylis
15. 05. 2009
Dát tip
fajn blbost

Lightdancer
11. 04. 2009
Dát tip
>]

:-)))) Jen velký úsměv. Hodně jednotvárné, ale humorné.

Lightdancer
09. 04. 2009
Dát tip
s-působům áno

Lightdancer
09. 04. 2009
Dát tip
:) omluva...toto nemá být výsměch ženám a jejich způzobům ale článku... ...mimojiné

koukala jsem se do všech šuplíků,,koukala jsem se do tašky do práce,do baťůžku i do skříně....možná jedině že je sebral šušer...-nenašla jsem nic,krom jednoho deodorantu a pár krémů na ruce..a vonný tyčinky (za ten deodorant se ale trochu stydím.....)))

Lightdancer
09. 04. 2009
Dát tip
přesně tak!!! přesně tak !!!! já to řikal celou dobu!!! MŮŮ MŮŮ :) Ne, já vím že i štetečky...

Cumpton
09. 04. 2009
Dát tip
:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru