Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzdávám se

26. 04. 2009
10
17
2692

zbytečně zlá báseň

„Dobrý ráno zlato, jak se máš?“
(Zdravím tě jen proto, aby sis mě všiml – že stojím vedle tebe. Já zlato normálně vůbec neříkám. Jen když se chci někomu líbit. Aby o mě stál a já mu nemusela dávat nic opravdovýho – většinou to stačí. Aby na to, jaká sem lůza přišel, až když do mě bude „zamilovanej“ a bude mu to všechno fuk. Protože je natolik blbej, že mu nedojde, že všechno, co sem kdy udělala, sem dělala jenom pro sebe! Že sem ráda středem pozornosti, i když ste mi všichni neskutečně u prdele.)
 
Tak co tady má člověk dělat?
 
když sem byla s tebou
běhal mi mráz po zádech
a modlila sem se
abych byla silnější
 
jen tak tě pohladit
ti stačí
já nechci
 
nechci si zase vzpomínat, že ti mám věřit
a že to bolelo
i když táta říkal
„Neboj, to bolet nebude.“
 
já MÁM ráda, já jen
nechci říct
„vzdávám se“
 
„Dobrou noc zlato.“
(Chtěla bych být s tebou a probouzet v tobě výčitky svědomí, že mě máš málo rád. Že si zasloužím víc a že já k tobě vážně něco cítím.)

17 názorů

Prosecký
01. 09. 2009
Dát tip
*

hm,výpověď T

Eriu Crann
29. 04. 2009
Dát tip
Ne, fakt nemám chuť hledat spřízněnou duši, natož ti foukat bebí. To je jednak k ničemu a jednak opruz. Jen jsem si nahlas povzdychla. Asi jsi v tom přeslechla ten cynický podtón.

Ježiši musíš o tom všude psát?:D

Nejvíc se čilím:D Ne...tebe mám přece ráda....vždyť víš:D Dobře, roztáhnu sítě:D

Jo, je mi to úplně fuk. Ale když už si se stavil, tak ti to teda osvětlím: Odezva na tohle dílo je špatná proto, protože Evil, který sem přišel akorát opruzovat napsal debilní první kritiku a lidi protože nemají vlastní názor a nebo ho mají, ale stejně radši napíšou to samé, aby náhodou nebyli za voli se opičí jak největší _ _ _ _ (něco jako rébus):D A to je asi tak celý zázrak. A jestli si někdo myslí, že argumentem, že mi třeba nedávaj tipy proto, že je ta věc fakt špatná mě setře, tak teda nesetře:D Jinak sem ráda, že tě vidím:)

č.:Mně na pózách ale přece nezáleží. Je hezký, že mě čteš rád, těší mě to..a když není, tak mi ho nedávej:) E.C.: Asi sme si nerozuměli, já tady nehledám žádnou "spřízněnou duši" která by mi pofoukala bebí. Ano, zbytečně zlé.

čmár
27. 04. 2009
Dát tip
Ser na pózy. Piš co chceš. Co bude dobrý se chytne. Čtu tě rád ale tohle neni ani na tip...

Eriu Crann
27. 04. 2009
Dát tip
Také píšeš "zbytečně zlé básně"? Nejsem tedy jediná ztracená, rozbolavělá, okolo sebe kopající "mrcha", která řve po nocích?

Proč myslíš?:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru