Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Duše bezdomovec

28. 04. 2009
5
12
1524
Autor
Lovetka

Povzdech romantičky,která kdyby měla žít s básníkem zjistila by, že s básníkem se žít nedá aneb dva magoři spolu je moc. Stesky dítěte, které nikdy nebylo na internátě ani na koleji a teď trpí pocitem rozervanosti když má usínat a vzbouzet se, plnit denní povinnosti bez zázemí notoricky známých věcí...svých.

Doma

už se necítím

doma

a u tebe

ještě ne.

 

Staráš se

staráš

o tělo.

A duše

- bezdomovec.

 

 

 

 

 


12 názorů

Bíša
19. 01. 2010
Dát tip
Je to silné...

Chrobak
23. 10. 2009
Dát tip
Nejlepsi povznest se na urovnen bohu - vis, jako nekteri antikove ve Star-gate (zatim dokoukavam Atlantidu).

Lovetka
17. 10. 2009
Dát tip
jo to je opačný extrém...nejlepší je vyváženost obou přístupů :)

Chrobak
16. 10. 2009
Dát tip
Stará se stará o duši a tělo se stává bezdomovec

Lovetka
17. 08. 2009
Dát tip
Psychopat: Ano, magoři a bylo to tam i poprvý, tak nevim proč mi ted za to nadávaš, klidne můzeš veřejně,ať se lidi pokochaj. Když má někdo v sobě hloubky plny napětí, z kterýho pri sebemenším podmětu vznikne bouře, při který kolem sebe metá blesky a nadávky, tak proč někomu takovýmu neřikat magor. Zvlášť když reaguje na něco co se ho vůbec netýká, jako v případě tvojí reakce na Most mezi námi, kdy si nejdřív psal jako že si ten komu byla adresovaná báseň, a pak už za sebe vzkazy plný nadávek. V té době sme spolu už pár měsíců vůbec nekomunikovali,takže proč ses do toho motal...a takových případů bylo víc. Každopádně toho mam plný zuby. Můžes mi napsat kritiku pod dílo, že píšu na hovno,ale tim to končí.Pokud se nedokážeš ovládnout,nechod na můj profil tady,ani na lidé.ČUS!

Kabát
08. 05. 2009
Dát tip
hele hustý,...je to celkem gut, dá se to číst :-)

Lovetka
30. 04. 2009
Dát tip
Pane basníku, já pořád nevim kdy si ze mě děláte srandu a kdy jen máte jednu ze svých,pro mě a ostatni smrtelníky, nepochopitelnych nálad...(ale to ti je zřejmě úplně jasný,že jo)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru