Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prvomájové radovánky

01. 05. 2009
22
144
7603
Autor
jejdavilda

 

Už mě bolí spodní tlapa

byl jsem snad i v polském Lešně

proč já si jen nevzal chlapa

nemusel jsem hledat třešně

.

Tak už přestaň kulit oči

než zakopneš o bliznu

hlava se ti bude točit

až ti rtíky oblíznu 


144 názorů

Toscana
06. 05. 2009
Dát tip
no - a pak ti máme věřit nějakej vlnivej go-go tanec u tyče?? túúúúdle!!! :o)

jejdavilda
06. 05. 2009
Dát tip
Klamu tělem a nakonec, není důvod se hýbat

Toscana
06. 05. 2009
Dát tip
NO pokud tam děláš držák na mísu s ledem do nápojů, tak bych tomu možná i věřila - se mi zdáš takovej poněkud statickej jedinec, protože na té růžkaté fotce ses taky už dávno ani nepohnul... :o))

jejdavilda
06. 05. 2009
Dát tip
no dovol, to řekneš mi, který jsem ozdobou všech dámských večírků?

Toscana
06. 05. 2009
Dát tip
No nevím, jesti se ti díky boa podaří probudit něco, co bude při pohledu na tvé taneční kreace dávno mrtvé... :o))))

jejdavilda
06. 05. 2009
Dát tip
ne ne ne, boa je základ probouzející fantazii návštěvnic

Toscana
06. 05. 2009
Dát tip
Právě že u tyče hlavně nahatý!!! Máš v tom naprosto zřejmý čurbes, jako tanečník budeš v cuku letu nezaměstnaný! :o)))))

jejdavilda
05. 05. 2009
Dát tip
Boa nebrat, přece nebudu u tyče hambatý

Toscana
05. 05. 2009
Dát tip
Klídek, Jejdíku, my tě jednou stejně převychováme... :o))) (a když se nedáš, schováme ti boa, že ho už v životě nenajdeš)

jejdavilda
05. 05. 2009
Dát tip
neměj mě za hamouna, já jím jsem

Toscana
05. 05. 2009
Dát tip
No ale z miliardy už by mohlo něco ukápnout, jinak tě budu mít za hamouna, když nás ani na večeři nepozveš.... pch! :o)))

jejdavilda
05. 05. 2009
Dát tip
Milá Tosco, řeč byla o miliardě. Sám mám málo

Toscana
05. 05. 2009
Dát tip
Jejdíku, až budeš tím milionářem, pamatuj i na nás drobným obolem - víš, jak to říkali v pohádce mravenečkové... "Nám taky něco! Nám taky něco!" :o))))

Toscana
05. 05. 2009
Dát tip
čučenka - evidentně pozvánek netřeba, potrefený houser zakejhá sám a rád... a opět útokem. Už na něj reagovat nebudu, jak říkával můj slovenský tchán: "Každý blbec sa utlčie vlastnou palicou, len mu je treba na to dať čas a priestor."

jejdavilda
04. 05. 2009
Dát tip
Klidně si stůj, já ti je neberu. Já bych celkem i uvítal míň kritiky. Holt není snadné být osobností :-). Navíc tu nikde nejsou pravidla, Kdyby mi tu udělali speciální kategorii - říkanky- tak je vše v klidu. Anebo kdyby mě vyhodili, to by taky nebylo zas tak špatné. Konečně bych se stal miliardářem, milionářem je už dneska kde kdo :-)

no, jini si stezuji na nedostatek kritik naopak ;-) a uz nesopamuji, koncim.. ovsem za svymi nazory si stojim :-)

jejdavilda
04. 05. 2009
Dát tip
OK, omluva přijata, je vidět, že máš rozum ( kdo tu má mít furt 100 kritik :-))

ok, vildo. ja jsem sice nanadavala, ale k dilu jsem taky nepsala... tedy se ti omlouvam

jejdavilda
04. 05. 2009
Dát tip
Protože jste nevyslyšeli mou prosbu a mě už nebaví vaše nadávání, tak vás s klidným srdcem zablokuji, klidně si udělejte třeba 50 alternicků

čučenko, bud jsi necetla v sechyn reakce od zacatku nebo mas mozna nekdy problemy s chapanim psaneho textu... (treti moznost je podobna chovani prcka, ktery vyplazuje jazyk a pak nevinne tvrdik ze si ho jen protahoval - ale protoze vy jste ti stari, tak to urcite nemuze byt pravda:-))

vzath mezi datem narozeni a vyznamnosti ci kvalitou dotycne osoby neni umera neprima... ve sktuecnosti si myslim, ze tady zadna korelace neexistuje

čučenka
04. 05. 2009
Dát tip
Proč se tu stále vracíš, chytrá a vidoucí chobotnice, když tě nikdo nevolal? My staří se tu bavíme sami a navíc jsme nikoho nejmenovali.

toscana: so svojimi filozofickými psychiatrickými rozbormi si akurát na smiech... svoju vulgaritu som tu už vysvetľoval... bohužiaľ v tvojom prípade nerozum mládí prešiel plynulo v nerozum stáří...

Toscana: áno povedal som ti novinku, lebo sa podľa toho vôbec neriadiš... a svojou starobou si získaala jedine senilitu... :-P čučenka: od jejdavildu žiadne opakované zdelenie nebolo... len že nech mu neleziem pod dielo keď ma nezaujíma... akoby som od začiatku nevravel, že toto "dielo mi je u prdele" keď si slepá a blbá, mlč...

Toscana
04. 05. 2009
Dát tip
mašinfíra - hele, a takovej buřtgulášek by nebyl??? :o)

Toscana
04. 05. 2009
Dát tip
čučenka - jo, to mě rozesmálo téměř k slzám, když holátko, co ještě nic moc nezažilo, prohlédá lidské duše a radí a ví všechno nejlíp. Ale on na to třeba časem přijde, že nikdo na světě nemá patent na rozum a zklidní se. Můžeme to brát třeba tak, že to je prudkost a nerozum mládí, však jsme taky byli mladí... Jen to samoúčelné a zbytečné zaplétání vulgarit do sdělovaného (asi v domnění, že tak bude sdělení průraznější) mi bylo k smíchu jak před 30 lety, tak dnes, ono totiž neplatí, že "čím víc člověk řve a čím víc je hrubý, tím větší má pravdu"... :o))))

mašinfíra
04. 05. 2009
Dát tip
tož požčá nám sud ale radši pote jinam tu je to už zapchaté BUřTOVÉ HODY

jejdavilda
04. 05. 2009
Dát tip
to jako do Práglu? Důchod je až 16-tého


nemáš zač :) a jdeme radši k bivojovi na buřta

Amen. Děkuji za hojnou diskuzi všem.

čučenka
03. 05. 2009
Dát tip
Každopádně bylo po dvou dnech neurvalé diskuze dosaženo téměř zázračné shody. Octopus konečně pochopil jejdovo opakované sdělení - (Jejdavilda):"Jsme naladění na jiné vlnové délky, to je vše co se ti snažím říct." A vzal to tak za své, že o tom nakonec přesvědčuje i on - (Octopus) "opakujem: každý človek je iný, takže si to skús uvedomiť..." Hosana alelujá, všichni si nakonec rozumíme :-)))

čučenka
03. 05. 2009
Dát tip
Tosco: taky ti to připadá legrační, jak člověka poučuje skoro neopeřené kuře o tom, jak to na světě chodí? :-D

Toscana
03. 05. 2009
Dát tip
Octopus - no tos mi teda fakt řekl novinku...

moorgaan
03. 05. 2009
Dát tip
:-)))))))

mašinfíra
03. 05. 2009
Dát tip
tak takhle zadělanej dvorek jsem viděl snad naposled před 20 lety

:ˇ))))))))))))))))))))) vidíš jejdavilda, a kvôli tomuto sa tu musím vracať a nie kvôli tvojmu dielu... kvôli takýmto hlbokomyselným výjavom... Toscana: ty mi máš najmenej čo vravieť o prehliadaní ľudských duší od boku... všetkých škatuľkuješ a okamžite zaraďuješ podľa nejakých svojich predstáv... a nielen ty, ale väčšina ľudí čo mi tu píše takéto veci... a to je chyba... opakujem: každý človek je iný, takže si to skús uvedomiť... jejdavilda: vtipné nemalo byť to nech sa zamyslíš, to bolo myslené vážne... vtipné bolo to "jen tak pro radost"... aspoň podľa mňa

Toscana
03. 05. 2009
Dát tip
Octopus - moje dcera je všechno jiné, jen ne tichá ovečka. A na to, abys mohl studovat náročný obor, jakým medicína je, ti nestačí jen umět se biflovat, musíš mít schopnost kombinace a logiky, jinak ti je nabiflované k ničemu. Ovšem ty jsi ten, co prohlédá lidské duše od boku, soudí lidi, aniž by je znal, a u toho to šťavnatě prokládáš vulgaritou... Vskutku "originální"! Ty uvozovky jsou na místě, je mi tě spíš líto, protože až tě díky tomuhle život začne fackovat, tak to bude kapitální nakládačka...

jejdavilda
03. 05. 2009
Dát tip
na tom je vtipného tolik co na tvé odpovědi, ať se zamyslím. No vidíš jak lze dojít ke kompromisu, nech mi moje slátaniny a já nechám tvoje. Jsme naladění na jiné vlnové dálky, to je vše co se ti snažím říct.

achjo... vysvetlím ti to ešte raz, a viackrát to opakovať nemienim... tieto tvoje zlátaniny ma vôbec nezaujímajú... a vyjadril som sa k nemu tak raz za celú diskusiu, alebo dvakrát... chodím sem kvôli avízam a kvôli tomu, že je o mne reč... ps: kľudne si ma zablokuj, keby mi prišlo avízo, alebo by niekto začal zase brýzgať - nickov mám dosť a dosť... ;) pps: stále neviem prísť na to, čo je vtipné na syd-sud... asi je to so mnou zlé, keď nechápem humor samotného jejdavildu... ;) pripadá mi to tak na úrovni druhého ročníka na základke... a ja som vraj puboš... njn, každý by mal začať s kritikou od seba... :-P ppps: rodičia ma slušnému chovaniu naučili... aj sa slušne chovám... k ľuďom ktorí si to zaslúžia... ;)

jejdavilda
03. 05. 2009
Dát tip
Poslouchejte vy dva, tedy poprdeli a syde, je sice smutné, že se chlubíte tím, že chcete být vulgární hovada ( jak pravil sud-mj. stejně vtipné oslovení, jako jeho zdůvodnění mého opuštění netu). ale když už to rodiče nedokázali ve vás zlomit, tak tady se to těžko někomu podaří. Takže se klidně posílejtě do pohlavních orgánů, ale někde jinde. Zvláště u dívek je to velmi hezká vlastnost. Většina lidí se na písmáka chodí bavit a ne nadávat. Nemohli byste, když se vám nějaké dílko nelíbí, přesunout svůj zrak na dílko vám bližší bez znevažujících komentářů?

jejdavilda
03. 05. 2009
Dát tip
mám nějaký důvod nezablokovat dva puboše, které rodiče nenaučili slušnému chování ? Pokud v tom míníte pokračovat, tak nemám

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll.. to jsem si oddychl, ze jsi kludna.-))..jsem mel strach abys nepropadla panice!..tak ted se mne bude dobre spat..hezkou a nicim nerusenou noc kvetinko!

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll .. no vidis ze to jde!.. konecne jsi se vybarvila, to uz je lepsi- je videt za mas daleko hlubsi slovni zasobu!.. zas to tak neprožívej- a svuj zivot neprozívej.-)) urcite se ti ulevilo, napij se vody, uklidni hormony a jdi spinkat - rano je moudrejsi vecera!

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
vy si doma rikate vole?..ze to slovo mas tak zazite:-))..no nic berusko, je videt, ze mas co dohanet - ale brzy pochopis, ze lide jsou spsi normalni, nez nenormalni..a to nema nic spolecneho s dokonalosti, k te ma kazdy daleko a ty obvzlast!.-))..tak dobrou noc, a zacni nad sebou premyslet, mozna prijdes na to, ze az tak nenormalni nejsi, jak se nas snazis presvedcit!.. hodne zdaru, sladke sny a pokud te mrzi ta dnesni porazka , tak to vypust z hlavy - stejne se spolu sejdeme ve finale a tam to muze byt treba naopak - tak wo co go?.-))

Быть может, это всё пустое, Обман неопытной души !

nechci vám vstupovat do debaty, ale říkát miláčku ženě s kteoru se blíže neznáme mi nepřijde zrovna podle Guhta - Jarkovského.... abychom to pak nemuseli tutlat stejně jako mašinfírovi ženy... no nic, hádejte se dál :-)

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll..slaby!.. snaz se vic, zatim se ti to moc nedari byt slusna!..ale chce to cas!.. a s tim rozumem si nejsem tak jisty u tebe, po tom tvem vystoupeni tady!.. a budes se divit slecno - vetsina lidi je normalnich, to jen tobe se to asi nezda a podle sebe si myslis, ze ti druzi jsou nenormalni!.. je to naopak milacku, prehod vyhybku!

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Octopus de Sade - dobra rada nad zlato.-))..pokud budes potrebovat nekdy poradit, rad vyhovim - to vis, ozrani ti vedi sve:-))

ja o tvych zenach prvni nezacala masinfiro:-) ale kdyz se o nich nema mluvit, ok, budu jako hrob :-)

moorgaan: úžasné rady do života od ožrana...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll ... ozaj, mas pravdu!..ja te ucit vychove nebudu, to meli tvi rodice- ale je videt, ze se jim to moc nedari!.-)) ale urcita nadeje tam jeste je, nevzdavej to - urcite najdes v sobe silu, abys na sobe mohla pracovat a dokazala, ze umis byt slusne a dobre vychovane devce!.-))

mašinfíra
02. 05. 2009
Dát tip
Mám několik žen, Pomerančová, co je na tom divného ? Muži v našem věku se s tím nijak nechlubí a nehovoří o tom s kdekým na ulici. Jsem za staré školy kdy toto téma bylo tabu a několik manželek za život, je toho důsledek má to však velkou výhodu ve srovnání.

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll no vidis, ze to jde i bez nadavek a zle sliny...nakonec jeste uverim, ze jsi slusne vychovane dieta.-))

jaroušek
02. 05. 2009
Dát tip
tak se mi to tu dneska líbí, to jsou krásný májový rádovánky co písmáci :)

ta americka zena me zaujala... mas i francouzksou, nemeckou, spanelskou ruskou masinfiro? :-) jinak je to myslim krasny pripad zdanlive korelace.... inteligence s pouzivanim vulgarnich vyrazu souvisi asi stejne jako umrtnost pozivanim chleba :-)

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll..nejsi decko?.. tak se tak prestan chovat.. to ti bude sluset vic!

ach, ty máš ženu z ameriky, tak to sa poserem, a budem sa hanbiť pred jej názorom! človeče prebuď sa zo svojho ideálneho sveta, svoju starú neťahaj na písmák a neoznačuj ma za demagóga, lebo sa stavím, že ani nevieš čo to vlastne znamená....

mašinfíra
02. 05. 2009
Dát tip
Moje americká žena mi Syde říká, že vulgarita je projevem snížené inteligence a tak se divím, že tě ještě z té vysoké nepropustili do pracovního procesu. Jo ty studuješ historii, no tak to je jiná, znám spoustu pošahaných historiků a demagogů, kteří umí převrátit dějiny na ruby, tak to se ani nedivím...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Paperdoll...mas problem?.-)), nekdo ti ublizil, ze projevujes ve sve podstate?..chtelo by to prebalit!

kto nepije nie je čech! hop hop hop... dobrú chuť moorgaan...

ježkovy voči! první sloka by tak ještě šla, jako říkanka pro pobavení, proč ne. druhou bys mě spíš znechutil a otrávil než příjemně naladil, ještě že jsem jen noha a ne celé děvče

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
abstinent ?!?.. no tak hovori za vsetko:-))..nemam dalsich pripomienok:-))! ..amen s tebou chlapce !

bigbivoj: už som to tu napísal: vulgarita a inteligencia spolu nesúvisia... ak máš opačný názor... nechaj si ho pre seba...

BigBivoj
02. 05. 2009
Dát tip
správně jsi to osmihlavoune vystihnul ! jebať na to, to je to správné slovo inteligenta do pranice :)

možno ťa to prekvapí, ale tento vulgárny kokot menom octopus syd je abstinent...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Octopus de sade -no vidis,pokracuj- ulevi se ti, prijdes na jine myslenky, vyplives zlobu a nenavist...moc se ucis! chce to obcas zajit na pivko, zahrat si karty, sbalit nejakou holku...vyser se na Pismak, tady se jen zahazujes se samyma idiotama, to neni parta pro tebe, mas na vic!

v čom som sa predviedol? že si zamindrákovaný idiot, ktorému potvrdí desať ľudí, že má pravdu a že je úžasný, rovnako ako on honí ego im? fajn... tak sa prejavujem aj týmto ako debil a máš zo mňa srandu... a je mi to jedno... poviem si svoj názor... ani nechci vedieť čo vyžaruje z teba... ale zavierajú za to do bohníc... hahaha, to som vtipný skoro ako jejdavilda, čo? no nič... jebať na to...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Octopus de Sade..tak ses predvedl, sice mas na vic, ale budiz:-))..a co tam mas dal?..dneska jsi nejak slaby , chtelo by to pridat - at te mame v plne krase inteligneci, ktera z tebe opravdu vyzaruje!

bože... za čo ma trestáš... každý človek je iný, milá toscana... to si uvedom, a neporovnávaj ma so svojou milovanou dcérou, ktorá som si istý je slušná a tichá ovečka čo ide so stádom... ble... to by som sa radšej zabil... ja sa k vulgárnostiam neuchyľujem keď mi dochádzajú argumenty... ja som proste vulgárny človek a to nemá čo robiť s inteligenciou... proste nadávam, lebo sa mi chce... a bodka... dostať sa na vysokú nesúvisí s inteligenciou ani chytrosťou, ale so schopnosťou učiť sa... a nabifliť sa môže aj debil... howgh... toto nemá zmysel s tebou diskutovať, máš obmedzené vnímanie sveta...

jaroušek
02. 05. 2009
Dát tip
jé, už se tu zase diskutuje o inteligenci ? to já mám strašně rád :) moje žena Alanka mi vždycky říkala, že se mám trochu učit, abych nemusel okopávat řepu v Řepích!

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
O tom, jak vypadá vysokoškolák, mám docela dobrou představu, dcera je taky na vysoké. Je to především o tom, že dostane-li se člověk ve vzdělání až takhle daleko, umí používat mozek - a kdo ho používá, argumentuje jinak, minimálně když mu dojdou argumenty, uzná to a nezačne se uchylovat k vulgaritám, ve kterých ty jsi jako doma. A tím pak cokoli, co napíšeš, je už jen k smíchu...

neviem prečo si pod pojmom vysokoškolák predstavuješ nejakého okravatovaného vola... som aký som a nemienim sa meniť... o idiocii ľudí v tejto diskusii už nebudem diskutovať...

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
Bivoj - jo, a ještě ať nám v tom máji čmeláci bzučí a housenky houstnou!! :o)))

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
O. de S. - Být nazvaná idiotem od tebe - to je málem poklona :o)))) Ty jsi pro změnu učebnicovou ukázkou toho, že ani vysoká škola nemusí z člověka vyhnat řepáctví a tendenci k chování hulváta.

BigBivoj
02. 05. 2009
Dát tip
správně Toscánská ! ať žije Jejdavilda, Ostrava a Československo, potom ještě ať žijou všichni idioti a romantici a v neposlední řadě, ať žije celý máj, a písmáků háj, co občas něco napíší, aby jim nevyschlo péro a mozek :))

rampoušek: históriu... to ti bude v živote na prd, rovnako ako mne... Toscana: neviem či má zmysel reagovať na človeka, ktorý si nevie kliknúť na meno autora, aby sa dostal na jeho profil, ale... risknem to... Nevraciam sa sem kvôli dielam, ale kvôli avízam, poprípade útokom na moju osobu... naozaj nestojím o takúto pozornosť... ja som pred rozdelením republiky nežil, a nič nerval, čechov mám rád a mindrák má moorgaan... je to jasné každému inteligentnému človeku... bohužiaľ tebe asi nie, milá toscana... a... bože, toscana... myslel som si že jejdavilda je blbec, ale musím sa mu ospravedlniť, proti tebe je to hotový seneca...

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
moorgaan - je naprosto jasné, kdo má mindrák (i bez toho, že to nebyli Češi, kdo před rozdělením republiky řvali po náměstích "Češi peši...") a komu tak náramně vadí, že do téhle chechtající se party nepatří. Kdybychom mu byli ukradení, tak by se sem tak vehementně nevracel nás velmi zbytečně přesvědčovat o svých třeskutých pravdách... :o))))))

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
Octopus - Jo, a máš pravdu, u jejdy je (na rozdíl od tebe) opravdu sranda jak se patří. Bez ohledu na to, že ty se tomu nesměješ.

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
Octopus de Sade - když se ti jejdavildova dílka nelíbí, pak nechápu, proč se sem pořád vracíš realizovat, navíc tak rozsáhlými příspěvky. Pozornost na svou osobu tím nepřilákáš, to je hodně marný boj. A dál už na tvé výkřiky reagovat nebudu - je to zbytečná práce, kterou dělám velmi nerada.

Rampoušek
02. 05. 2009
Dát tip
Syde, nevím co mě k tomu vedlo, ale asi to že jsem totální idiot a podle pravidla, vrána k vráně sedá a to proto abych se svoji romantickou inteligencí moc nepřevyšoval ostatní, to opravdu nechci. Prosím tě, nechceš mě doučovat některé předměty co se učíte na té vyšce? Co to studuješ za obor, opravdu mě to zajímá ?

žalúdočné vredy spôsobuje baktéria... a nauč sa už správne posielať avíza... už to vyzeralo, že ti to ide... takto sa ako debil musím vracať pod toto debilné dielo či mi niekto niečo pekné napísal... achjo... čo tu mám ďalej? nič... rozum mi zostal stáť...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
co tam mas dal? at se ti ulevi:-))...a ven s tim, je zbytecne abys mel z toho zaludecni vredy:-))

avízo...

achjo, ty si vážne blbec... ty mindráky nemáš, ani komplexy, verím ti... proste si len presvedčený o vlastnej úžasnosti, rovnako ako celá táto po chrbte sa potľapkávajúca partia...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Octopus de Sade..jiste jiste:-))..a veris , ze my jsme se take bavili i bez mindraku a komlexu!..podle tveho uzasneho projevu spsi trpis tim komplexem ty..ale avizo ti uz posilat nebudu, jsi dneska dost nakrmenej!Klasiku...:-)) uzivej si zbytku soboty a neber zivot tak vazne, skodi to zdravi !

moorgaan: a čo? :ˇ) bol som v krčme, skvele sme sa na tom hokeji zabávali... čiže ťa asi kruto sklamem... škoda, že niektorí češi trpia voči slovákom akýmsi komplexom - keď sa s niekým hádajú, hneď mu začnú vyhadzovať na oči národnosť... opačne to ani nevídam... hádaj sa, ak chceš, že to tak nie je... je to tak Toscana: nj, strašná prdel tie jejdavildove diela, až sa bojím, že ma raz budú musieť odviezť s pretrhanou bránicou do nemocnice (ešte šťastie, že ho nečítam) ja si tiež na nič nehrám, píšem ako viem a buď sa to páči, alebo nie... Rampoušek: neviem aký malo zmysel, dávať tam odkaz na nick pod ktorým nepíšem nič, len tu kritiky, lebo jejdavilda povedal, že sa mám ozvať a vtipne ma zablokoval (asi má pocit, že tu naňho nejak nechutne útočím...) moorgaan: nj, ja chápem, že ty to s tými avízami nechápeš... ako povedal klasik: Viem, že nič nevieš... jejdavilda: prepáč, že si s týmito idiotmi píšem pod tvojim dielom, ale proste tu som dostal avízo, tu sa o mne hovorilo, tak tu reagujem... funkci mám len na chate, tu na písmáku som obyčajný užívateľ ako každý druhý... chápeš? tlustá fusatá baba? ty máš asi nejaký komplex z detstva človeče... je to tlusté aj "fusaté", ale baba to nie je... inak, ty si čítal dielo "Mindráky", že? :ˇ) našiel si sa v ňom? vyrozprávaj sa nám... tu si medzi svojimi... no... okrem mňa... a čo sa týka toho že neumím psát... to už mi ani nestojí za to reagovať fakt... nakecal som toho už až až

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
Tak jsem tam koukla a teda urvaná jsem z toho nebyla - Sade nemá ani jedno dílo a Syd nemnoho, po jedné básničce nebásničce jsem nějak neměla chuť číst zbytek. Jejda si aspoň nehraje na velkou poezii, jen o to víc lidi baví se k němu chodit zasmát...

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
Rampoušku dík..pošlu taky jedno avi: 2.třetina Česko - Slovensko 8 : 0 avi - Octopus Syd alias Octopus de Sade a spoustu jinych alternicku !

Rampoušek
02. 05. 2009
Dát tip
vyhovuji tvému požadavku Moorži AVI special for admin: http://www.pismak.cz/index.php?data=user&id=25539 and less than more AVI special crtique: http://www.pismak.cz/index.php?data=user&id=33892 pěkný den !

Toscana
02. 05. 2009
Dát tip
Tak za tohle avi máš u mě druhomájovou pusu, Jejdíku - bavila jsem se královsky :o))))))

moorgaan
02. 05. 2009
Dát tip
prosimvas uz tomu Octovému Sydoniovi poslete nekdo avizo nebo se zblazni!.-)).. jinak Vileme...dobry pocin s tim olizovanim rtiku.-))/*

BigBivoj
02. 05. 2009
Dát tip
ať žije první máj ! hurrrráááááááááááá

mašinfíra
02. 05. 2009
Dát tip
:))))

jejdavilda
02. 05. 2009
Dát tip
Jen si pindej, já celkem chápu, že máš mindráky. Neumíš psát, nic jsi nedokázal a ke všemu máš na profilu fotku tlusté fusaté baby. To by asi každý přijal funkci a všechny prudil. Jak za komoušů Neumíš-Křičíš. Avízo posílám všem by se mohli pokochat

to bolo vtipné, napísať, že sa mám ozvať a zablokovať si ma... neboj, ja by som ti sem pod dielo žvaniť neprišiel, nebyť toho, že som dostal avízo... čo sa týka paskvilu tohoto tu... radšej sa o nič také nejdem pokúšať... ľudia sú u mňa zvyknutí na srandu, ale odtiaľ potiaľ... maj sa krásne, nepíš básne... ;)

jejdavilda
02. 05. 2009
Dát tip
ano, chápu, že tobě se muselo zdát velmi vtipné. Ještě dlouho jsi za to dostával v hospodě knedlík navíc. a zase se ozvi, až se zmůžeš aspoň na podobný paskvil

jejdavilda
02. 05. 2009
Dát tip
Rampouchu, rampouchu, moh jsi být nejinteligentněkší romantik. No mě by osobně takové ocenění od nejméně inteligentního dřeváka, (který považuje za nejvtipnější čin svého života bezdůvodná vyhození z chatu )nepotěšilo. Navíc když neumí napsat nic kloudného, teda vyjma sprostých slov, ty mu jdou. No, zkazil sis to sám

Ferry
01. 05. 2009
Dát tip
No na to, cos nachodil, je básnička svěží jak ta rozkvetlá třešňová větývka. V Praze letos poslední odkvetla už na apríla. Tak se líbáme na nádražích pod závěsnými truhlíky s petuniemi. t*

Rampoušek
01. 05. 2009
Dát tip
ha...potrefená se ozvala ?

mašinfíra
01. 05. 2009
Dát tip
Lady Di ! ten chlap je jak živej ale přitom už mrtvej je to starej zakladatel slavných P. Floydů ...a na něj si tady někdo hraje ale v životě na něj mít nebude :)

Diana
01. 05. 2009
Dát tip
Jéje, mašinfíro, není ten chlap umělej? beru roha radši klusem, než se potkat s octopusem!

mašinfíra
01. 05. 2009
Dát tip
je to on ? mého srdce šampión

BigBivoj
01. 05. 2009
Dát tip
ano vypadal jak Syd Barett

mašinfíra
01. 05. 2009
Dát tip
a měl sebou dolní ret ?

Rampoušek
01. 05. 2009
Dát tip
už mám chlapa s chapadlama přijel dneska ranní bus a v něm seděl octopus

jaroušek
01. 05. 2009
Dát tip
mě bolí ruce od mávání

BigBivoj
01. 05. 2009
Dát tip
nestačím valit bulvy :)

Bíša
01. 05. 2009
Dát tip
T.

Diana
01. 05. 2009
Dát tip
:-))) milé****

babik
01. 05. 2009
Dát tip
dobrá *

čučenka
01. 05. 2009
Dát tip
za ale, kdyby to byla pusa jak od bernardýna, tak zaručeně neuschne :-)

Toscana
01. 05. 2009
Dát tip
Jen aby to nebylo jako by ji olízl bernardýn... to by byla uslintaná ještě na Vánoce :o)))) *t

Rampoušek
01. 05. 2009
Dát tip
šup k nám do klubu !

Impresse
01. 05. 2009
Dát tip
romantika:-)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru