Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vlakem

12. 05. 2009
1
4
1022

Alej bříz

zástup smrkových vojáků

hejno krav

zasněžené pole bodláků

reklamní spot

mraky plné červánků

samotný hrob

veselé řady slimáků

nafoukaný balónek

tráva skrytá žalem

ohnivý půlkruh

voda s usazeným kalem


4 názory

Narriel
29. 06. 2009
Dát tip
Santi: Máš samozřejmě pravdu, je to čistě subjektivní - chtěla jsem jen nabídnout zase odlišný náhled na věc ;).

Santi€
28. 06. 2009
Dát tip
Nar> dík, že se mnou nesouhlasíš. tohle jsem četla už před nějakým časem a vidím to malinko jinak...ale trvám si na tom, že text pro mě postrádá větší rozměr propojenosti s názvem. "nepopsatelná schopnost se podívat na nějakou naprosto všední věc a po psat ji v rýmech"/ve verších, jistě, jistě...ale stejně jako schopnost popsání, tak i vnímání textu jsou velmi subjektivní.

Narriel
27. 06. 2009
Dát tip
Troufáím si nesouhlasit se Santi - naopak - svými možná poněkud naivistickými, nevypsanými, ale přesto chytlavými rýmy z toho báseň děláš - a ne, že ne ;). Santi: Koneckonců - co dělá báseń ?? Není to snad právě ona nepopsatelná schopnost se podívat na nějakou naprosto všední věc a po psat ji v rýmech ( v tomto konkrétním případě - jinak ty rýmy samozřejmě nejsou nezbytně nutné) ?? A pro k. T.

Santi€
12. 05. 2009
Dát tip
hezky se díváš a máš fantazii, vtip - třeba "zástup smrkových vojáků" nebo "nafoukaný balónek" jsou toho důkazem - oceňuji. ale celkově mi to vyznívá nějak do ztracena...ten vlak přece někam jede...ty někam jedeš vlakem...v tom není jen to, co vidíš z okýnka... jen vyjmenováváš...a myslíš, že rýmováním z toho uděláš báseň. neuděláš.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru