Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsme ve vesmíru opravdu sami..?

27. 05. 2009
4
16
2223
Autor
PÁTER

Někdo věří v Boha,jiný v mimozemské civilizace,já věřím v něco,co je mezi nebem a zemí,a je mi jedno jestli se to jmenuje Bůh či nějak jinak. Neviděl jsem to,prostě věřím či tuším,že "to" existuje.Neberu nikomu jeho víru v mimozemské civilizace,že nás vedou k lepším zítřkům.Záhadologové,a že jich je,se nás snaží přesvědčit o jejich nesporné existenci,pomáhali stavět pyramidy,létají v talířích zn.UFO atd. Dnes mne ale překvapil jistý ruský vědec s tvrzením,spíše hypotézou,že Tunguzský meteorit odstřelila ona neznámá mimozemská civilizace,aby zachránila planetu Zemi před jejím zničením.A na potvrzení,že tu byla,zanechala kamennou,tedy z křemíku,rozlámanou "mapu". Naše civilizace je na svém vrcholu,ta cizí by měla být jěště vyspělejší,ale co si mám pomyslet o srovnání naší GPS navigace a jejich kamenné mapě ? To pak můžu věřit starým kresbám,že ve středověku opravdu létaly čarodějnice na obyčejných košťatech.Jinak by přeci církev svatá o tom nevedla podrobné záznamy. Teď jen zbývá odhalit jak si na ně sedaly a startovaly a letět z kopce na kopec !


16 názorů

8hanka
03. 07. 2011
Dát tip
u nas sa hovori, ze stupit do ho...prinasa stastie, takze mozno Ti pohlad na ISS nieco priniesol, nielen na teniske:) Tvoja uvaha ma velmi zaujala, i ja mam problem sama so sebou, nie som typ veriaceho, co chodi do kostola , no sama neviem, "ČO" to je, co niekde okolo nas je, moze sa to volat Boh, ale neverim tomu, co hlasa Cirkev...mam v tom uz dlhe roky zmatok...

:))))))))))))))))))))))))..koukát po hvězdách nemusí být vždy romantické..jak vidno..:)) ..nemusíš složitě vypisovat můj dlouhý nick..všichni mi říkají šepotko..nebo tak podobně..:)))

PÁTER
03. 09. 2010
Dát tip
Předchozí zamyšlení patří jen tobě, sepotevkorunáchstromů!Zapomněl jsem tě avízovat. Sorry!***

PÁTER
03. 09. 2010
Dát tip
Musí! Když jsem jednou večer zase vyhlížel s hlavou zakloněnou vzhůru ke hvězdám, byla to nádhera. Za městem žádné osvětlení oblohy, pohled to byl úžasný.A v tom jsem uviděl zářící bod. Moc svítivý. Svištěl si to od severozáppadu na jihovýchod.Byla to ta ISS stanice. Hned jsem si něco ale moc přál.I když to nebyla padající hvězda, a osádce stanice bych to nepřál,aby se kvůli mému pošetilému přáníčku zřítili a zahynuli, tak jsem si to "něco" přál. Udělal jsem pár kroků dál a hned jsem byl rovnou v té písničce. Tak do toho šlápni... Wabi nezpívá do čeho. Už to vím. Já do toho šlápl. Tenisku jsem otřel o trávu. No a potom koukej po nebi, co tam je. Ono je opravdu něco mezi zemí a nebem.

..Norsko fakt existuje????????..:))))))))))))))))))) ..taky věřím že je něco mezi nebem a zemí..ba..jsem o tom přesvědčená..:)

PÁTER
03. 09. 2010
Dát tip
čao, to byla reakce na jeden "odborný" článek, že se našla ona tabulka, která měla být mapou IT... jinak budu dál zastávat názor, že je něco mezi nebem a zemí. Je-li to Bůh, tak je to velmi dobrá zpráva pro všechny silně věřící. Já k Němu cestu stále hledám, proto jen věřím ve výše napsané. Ale že existuje Norsko? Na to jsou důkazy!

..nejsme.. ..s těmi košťaty je to fajn nápad..mělo by se to důkladně prozkoumat..pohonnélátky jsou drahé..:)) ..nmo přece nám tu mimouši jako odkaz nenechají nějaké moderní plastové hejblátko..by se to dávno rozbilo..to muselo být něco solidního..nemyslíš?..:))))))))))))))))))..T

PÁTER
30. 11. 2009
Dát tip
Ahoj a chci ti říct,že i v mém životě je spousta bytostí a mnohé pohádkové,tak jsou dobré a hodné,až pohádkově.No a kolem jsou i nějaká Norska,ale tak to v životě chodí,není jen pohádkový.

Já ano. A vy?

Vaud
29. 05. 2009
Dát tip
Je na nas 6 miliard, jsme tu sami, a je nam tu smutno. Zn. zavolej!

neroušek
27. 05. 2009
Dát tip
Neroušek myslí,že sami jsme.A mezi nebem a zemí je jen tíha té samoty.********

PÁTER
27. 05. 2009
Dát tip
ale ale...!

Norsko
27. 05. 2009
Dát tip
Ne nejsme jeste spousta kokotu odpovidam pouze na nazev zbytek jsem necetl

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru