Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

RE: Zvýšení literární úrovně na písmáku

29. 05. 2009
0
3
1009
Autor
Azirafal

Reaguji tímto na Rajmunda a jeho ideologii písmáckých chovanců a na negativní kritiky tzv. ,,starých písmáků,,(ne všech) na příliv nových autorů.

Ach bože, je mi z toho na blití s prominutím.. Dělení na ,,staré,, a ,,nové,, autory. Jasně v pořádku, ale všichni mají přece stejné právo publikovat, nebo se o to aspoň snažit, svá díla s tím, že mají zájem o to něco se dovědět o svém stylu psaní a případně se poučit ze svých chyb. To by ovšem nesměli být někteří nejmenovaní tzv. ,,staří,, písmáci arogantní a egoističtí až to bolí.  např. Armin Tamzarrian, Miroslawek apod. Nebudu se zlobit, trucovat a bouchat pěstičkami do stolu, když moje dílo někdo smete ze stolu, resp. smete v kritikách. Ale co mě opravdu dokáže nas*at je to, když není schopen zplodit nějakou rozumnou kritiku, abych se mohl poučit a příště se chyb vyvarovat.

A místo aby jeden kritik měl jednoho chovance, nešlo by aby měl celou skupinu? Když už je to jednou kritik, mohl by to zvládnout. Chcete za to platit? Zamyslete se nad sebou. Připadám si tady spíš jak mezi českými politiky u  koryt než  na serveru amatérské literární tvorby...

S úctou

Azirafal


3 názory

Azirafal
30. 05. 2009
Dát tip
no když to bereš v tomhle úhlu pohledu pak ano, může ti mnohé hezké utéct. bojim bojim ;)

nonamebeast
29. 05. 2009
Dát tip
někdy mám taky ten pocit, asi je to tak všude - kam se jeden vrtne, všude naráží na různé typy hloučků vyvolených a chvástavých..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru