Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výsledky koulované

04. 06. 2009
1
118
3348

 

tak protože řádek se někde fláká, slavnostně se já,  mořský koník

vyhlašuju vítězkou K.O.U.L.E.

jejíž téma - chmýří - zadala minulá vítězka Impresse

třicetijednatipové dílko o chmýří << zde >>

takže vám tímto zároveň děkuju - za účast, tipy aj případný gratulky


118 názorů

moorgaan
07. 06. 2009
Dát tip
tak z celedi jehlovitych!..dalsi alternick- jehlas-pichlas.-))

daddy
06. 06. 2009
Dát tip
tak já jdu prozkoumávat ty tipy od alternicků....uf to bude práca

Jinotajná
06. 06. 2009
Dát tip
Já nevím, v téhle soutěži defuckto nejde o nic jiného, než si vyzkoušet jak umím reagovat a vítěztví? To už je spíš třešina, kdy si člověk řekne, jo. Jsem dobrej(á). Ale nepřijde mi, že by si někdo do soutěží tipoval z alterů, zvlášť když vlasně nejde o nic. V práci se nás dělilo o jeden počítač šest písmáků včetně šéfa. Ten teda uměl jen plkat ale i tak sem chodil. A ostatní, znali jsme se, četli jsme se.. a když se líbilo, tak jsme si i típli. Buďte rádi, že to tu není jako na různých blozích (spamování typu "jsem sonb (soutěž o nej Blog) hlásni mi tamatam, jsem tam jako beruška8).

Toscana
06. 06. 2009
Dát tip
tož blahopřání a:

jejdavilda
06. 06. 2009
Dát tip
já nemyslel tu chybu, ale jako téma se mi to líbí

jejdavilda
06. 06. 2009
Dát tip
dobré téma to Zapomněl jsem

jejdavilda
06. 06. 2009
Dát tip
analogová tma? To by šlo, já se stejně nezúčastním, aby neodhalili kolik si dávám tipů

jejdavilda
06. 06. 2009
Dát tip
ale uznávám, že jsi lepší, já haikuformu nepochopil vůbec

jejdavilda
06. 06. 2009
Dát tip
osobně si myslím, že řádek bude rád, když mu navrhneš téma. A tady to vidíš, kdybys mi dal 5 hlasů mohl jsem vyhrát a přenechal bych ti zadání bo mě to už nebaví :-))

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
no vida jozefe, i ty chceš vyhrát, tos mě překvapil. Tak aspoň nejsi výjikmka, tím líp. A já netvrdil, že mé dílko je lepší, dokonce jsem ti ho tuším otipoval

ikaika
05. 06. 2009
Dát tip
gratulka k vítězství a plodné diskusi :-)

a ja sa už, tetuška, vôbec ničomu nečudujem :o)

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
Teta.. mno jo.. le wo tobje se to vseobecne vi.. cili s tim kazdej pocita.. zeano.. ;-)

jen teta Josef je ze všech sdružení venku :oD Víťo, taky su na dně :o)

Víťo, myslím že dobře naložená vydržím eště dýl :o) čučenko, já su ale vcelku skladná :o)

čučenka
05. 06. 2009
Dát tip
ty můžeš, koníčku, jsi v naprostém bezpečí.. na mořského koníka velkého metr osmdesát fakt nemám vhodnou polici :-))

tak k tobě na návštěvu nikdy nepřijedu... :o)

čučenka
05. 06. 2009
Dát tip
a šak já vím, já tě mám doma - sušeného, teda ne tebe, ale nějakého příbuzného :-)

statečnější jedinci a ti co mi věří, si možou kliknout, čučenko - a TAM je důkaz :o)

čučenka
05. 06. 2009
Dát tip
každopádně aspoň jednu ploutvičku máš :-)


moorgaan
05. 06. 2009
Dát tip
sakra a ja myslel ze konik je lichokopytnik:-))

ano, výjimečnou shodou okolností su nejen štír a had, ale taky ryba... :o)

náhodou koník je ryba...strunatec , myslím...:o) tak abyste nebrnkli na citlivou strunku :o)

moorgaan
05. 06. 2009
Dát tip
koničko - vzdyt ty nejsi ryba ani rak:-.))

to ti bude jejdo houby platný - řádek předává všecky úkoly mně :oD

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
a ke všemu nemůžeš ani mrskat ocasem ( tedy kdyý nejsi ta ryba ). Požádám řádka o tvě prolustrování

tak - a já už teda nikdy nevyhraju? mám utrum, jo? krzevá moorganův postřeh a detektivní talent... chjo... nebýt ryba, asi bych se žalem utopila - takhle sebou možu maximálně mrsknout na břeh a nechat se usušit... :o)

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
můra- jak jsem ti psal už osobně, špatně jsme se pochopili. Já vůbec nepsal o tobě, ale diskupval s řádkem o nepřehlednosti odkazů. Takže se ti ještě jednou omlouvám. Jinak si myslím, že manžel má právo ti dát tip

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
moorgan.. ja su ydejalni tip akurat tak na prusfihy.. ty mi dou.. a dyz mi nendou.. tak se nejak vyvrbi sami wo sobje..:-) a nam takovejm recidivnim delikfentum by se tezko mravokarcovalo... a delalo bububu a tytyty z titulu naky funkce. Mi to takhlenc vyhovuje.. bejt si tu sama za sebe.. :-) le to spojeni.. idealni tip.. ach.. to si budu tedkonc cist kazdej den pred spanim.. tekujiiiii pjekne..:-)

moorgaan
05. 06. 2009
Dát tip
LaM -poslu avi majiteli Pismaka, ze jsi idelani tip na Admina! - konecne tady bude po-řádek!

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
moorgan.. hernajs.. si normalne sherlock.. :-) a to vubets nevis.. na kery dalsi morsky potfory sem este prisla... a nejen morsky.. wono to ma pribuzenstvo i na sousi.. se to pak vyhrava.. no jeje.. ;-)

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
alesi.. mno ano.. mas pravdu.. i todle je reseni.. Jen mi todle moje prislo takovy... hmmmm mozna ucinejsi. Kazdopadne.. diks za nazor.. urco wo nem pro priste popremyslim.. pac ma netso do sebe.. Le ted to us nende mno.. womlufka.. :-)

moorgaan
05. 06. 2009
Dát tip
La Moute ma pravdu - morskej konik je podvodnik!.-)) - dostava tipy od delfína, kuńky, žabáka, Vorvaně, Rybičky, Mořské víly, Ještěrčího krále, Štičky, Odyssea, Chaluhy, Vlnky, Mořského vlka, Atolu, ...samý alternick! koníku vzdej to! - jsi odhalena az Chvostoskoka.-)) a Měrku.-)) Morálním vitezem tohoto kola je Papouch!

papouch
05. 06. 2009
Dát tip
ono by se abyse kdyby se, tak byse ono by bylo! Chytréééj... Blá blá. :-PPP

řádek
05. 06. 2009
Dát tip
aleš: jaká presumpce neviny? La tu nikoho neobvinila :)

řádek
05. 06. 2009
Dát tip
aleš: jaká presumpce neviny? La tu nikoho neobvinila :)

La..:no, lepší by asi bylo, kdybys poslala zprávu tomu konkrétnímu podezřelému (kvůli presumpci neviny). Pokud by se chytil za nos, bylo by tvého cíle dosaženo a nedělalo by se zbytečně dusno. Pokud by se za nos nechytil, zveřejnit jméno, ať víme...

řádek
05. 06. 2009
Dát tip
Asi je potřeba ujasnit si pár pravidel :) 1) na písmáku se polovina věcí provalí 2) druhá polovina věcí se taky provalí, jen to trvá trochu dýl 3) vědět to chtěj všichni čili to, že na to La upozornila, je dobře, narozdíl od jiných opravdu ten nick nepráskla, nemám s tím nejmenší problém takhle. Jak vyplývá z výše uvedených pravidel, stejně by se na to přišlo, akorát by to někdo mohl udělat trochu více naštvaně (= eufemismus). Opravdu to z mýho pohledu dává možnost dotyčnýmu to přestat dělat, než se v tom někdo (potažno já) začne víc šťourat, což se stane příští kolo, pokud podezření potrvá, že :) Já k tomu za kouli nemám co víc dodat. Čili účast na této debatě ukončuji, děkuji za pozornost :)

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
papousku.. tekuji pjekne..:-) su zvykla.. ze se ne kazdymu moje hratki s jazykem lipi.. a nezlopim se proto na ne.. proste pisu jak mi zobacek narost.. tomu urco sam nejlepjeji rozumis.. :-)

řádek
05. 06. 2009
Dát tip
Ferry: není proč se nechat vtáhnout do nějaké debaty, není o čem debatovat v zásadě. Prostě se to příště prověří a je. Zbytečně se rozčiluješ :)

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
Ferry.. mno.. co Ti na todlencto rict.. zloby ve mne nejni ni co by se za nehet veslo.. Jen sem si proste vsimla par veci.. kery se mi nelipi.. a upozornila na ne.. v dobre vire, ze se ten konkretni autor chyti za nos.. a prestane to delat. Proto taki neuvadim jeho meno.. pac proste.. si myslim, ze to neni potreba.. ze won pochopi o co mi de.. ze je fakt trosku detinske.. davat tipy svym dilkum.. ze svych alternicku. Za tim si stojim.. a wo to mi celou dobu de. Osobne nemam ni proti jednomu z autoru, kterym sem posilala avi vubets zadne vyhrady.. proste tu funguji ouplne stejne jako ja. Le dyz mam pocit.. ze se tu deje nespravedlnost.. tak to promin.. le to mlcet nebudu... Dycky sem to tak delala.. ze sem si rekla svy ke vsem vecem.. co se tu dely.. a prisly mi nespravedlivy.. a budu to tak delat i dal. A us vubets si nemyslim.. ze je to napadani a urazeni uzivatelu. Ano.. bylo by to f pripade.. ze bych nemela pravdu.. a to sem avizovala, ze se samozrejme omluvim.. ale ja si proste myslim.. ze pravdu mam. Nicku samozrejme clovek tady muze mit kolik ce.. a je to tak f poradku.. ale neni f poradku.. kdyz je pouziva.. k tomu.. aby z nich daval tipy ke svymu souteznimu dilku.. to si myslim, ze je vuci wostatnim soutezicim docela nefer. Neni to zadna wobzaloba.. je to jen muj postreh. Rozhodne ta vytka nemela slouzit k rozpoutavani nejakych debat.. ale jen jemne dloubnuti do toho autora.. wo kerym si myslim, ze to dela.. by se zamyslel.. a vykaslal se na to. Je jen na nem.. jak k tomu pristoupi.. nikoho sem nemenovala.. a ni nestojim wo to zverejnovat jeho nick. Chci jen.. by to prestal delat.. bo je to nefer vuci ostatnim soutezicim. Secko..vic k temu tady nemam rict.. le su vsem k dyspozytsi ve zpravach..:-)

LaMouette
05. 06. 2009
Dát tip
Mura.. depak klidek.. u Tebe si myslim, ze je to f poradku.. ale i tak.. mots tekuji pjekne za vysvetleni. Malokdo ma wodvahu todle napsat.. a ja si toho wod Tebe mots vazim.. dowopravdicky.. este jednou diky.

papouch
05. 06. 2009
Dát tip
..a taky všem doporučuju přečíst si totok abyste věděli, co tvoříte :-P jináč zavináč - většina koulařů se čte mezi sebou a dávají si tipy podle sympatií .. objeví-li se někdo nový, nebo někdo, kdo dokáže vznést kritickou řeč, tak má smůlu :-PPP ale co, dyť je to všechno jen prča, no néé? Taxe přestaňte rafat.. :-)
҈
:-)

papouch
05. 06. 2009
Dát tip
a ty, Ferry, ty jsi totálně mimo. Prej "tolik zloby"..!!! Nemáš náhodou stihomam? Totálně mimo. A aleš taky.

Asi není písmák oázou pro pěstování literárních počinků a přátelství....ale Ferry, nepřistupuj na tu hru,nenech se otrávit LaMou... mysli pozitivně :o) a putovní mejdan je dobrý nápad :o)

papouch
05. 06. 2009
Dát tip
jejda - a) LaMouettka není žádná moucha b) LaMíí píše takhle normálně, vždycky tak psala a vždycky tak psát bude. Jsi na písmáku ještě mlaďas s mlíkem na bradě na to, abys poučoval starý orly, jak maj lítat a racky, jak maj psát. c) bohužel musím souhlasit s katugirem. howgh

papouch
05. 06. 2009
Dát tip
a už se perou, už se řežou!! Jen houšť! :-))))

Ferry
05. 06. 2009
Dát tip
Koníčku, tak tedy "Po každém pátém vítězství mejdan" a třeba vždy v jiném městě ?! :)

Ferry
05. 06. 2009
Dát tip
Milá Můrko, pusť své trápení na toto téma z hlavy. V prohlášení LaMouette je pod vlídně karatelským tónem tolik zloby, že je mi do breku. Když pojala vyslovená podezření, měla oslovit podezřelou osobu, řádka, či vedení Písmáka, to by se jí ovšem nepovedlo dokonale zkalit vodu. Proto se taky do téhle debaty nenechejme vtáhnout. Nechtěla nic "dělat za našimi zády?" Dívala jsem se, že je v Písmáku z nás asi nejdéle. Pak ví, že bod 4 jeho Pravidel zní: "Uživateli není dovoleno urážet, napadat, či jinak poškozovat ostatní uživatele služby," a že může podávat obžaloby diskrétně a seriózně na místech k tomu určených. Takže buď v pohodě, jak se o to snažím i já. Asi není písmák oázou pro pěstování literárních počinků a přátelství, jak jsme si myslely. A nicků povolují Pravidla mít libovolné množství, vysvětlují i proč. Jiná je však otázka jejich využívání... Pa a hezký víkend.

tož alleš gutte , koníku :o) a myslím, že tip od manžela není nic neregulérního. Mít manžela, jeho tipy uvítám :o)

Muamarek
05. 06. 2009
Dát tip
Koník - velká gratulace :-)) Marek

Můra73
05. 06. 2009
Dát tip
Nedá mi to. Jejdavildu ani svého muže (nick Esse) jsem o tipy neprosila a oba dva prosím, aby příště domýšleli, co dělají. Takhle trapně jsem se ještě necítila. Pro nezasvěcené: S mým mužem sdílíme počítač, ze kterého se přihlašujeme i do Písmáka. Teď to vypadá že jsem si sama dávala tipy (a pro tento účel jsem si zřídila nick Esse)

Impresse
05. 06. 2009
Dát tip
gratuluji vítězce! :-)

katugiro
05. 06. 2009
Dát tip
jejdovildo, vypláchni si někdy tu svou hubu, než budeš zase kázat. víc ti k tomu říkat nebudu, zamysli se sám.

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
Teta Jozef asi s výhrou nepočítal, ale on je zas rád , když se do něj někdo naveze a může dát průchod své výmluvnosti

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
dej pokoj z mouchou, jedna z věcí, kterou neberu s nadhledem je takové to poloněmecké šišlání. osobně si myslím, že vyhrát chce každý, kdyby ne, tak to nazve jinak a nedává do soutěže

Víťo, já psala že to nebylo adresný... truhlíku... dyk já vím právě :o) a už tu nejsu ani

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
jen se čučni, to bys nevěřil, ale oni si tam vůbec nenadávají a nejsou ani ironičtí. proč to dělají u jiných ví Bůh

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
Pardon, Zbora a ne Rabb

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
to by mě zajímalo co je to oprávněná kritika. opět tš musím odkázat na Výběr kritiků. Rabbovi tam asi 2-3 kritici píšou, že teda nic moc a tuším , že Šípek to pochválil a strčil do výběru. kdo tedy má pravdu?

Víťo, já su ale ráda že stíhám při nakukování v pauzách mezi prací zařazovat dílka do KOULE - a snažím se je přečíst a co se mi líbí, típnout - ale rozbory nestíhám... a dyž něco mám, hlavně negativního, tak já osobně su zvyklá to posílat zprávou... (já vím že to nebyla adresná výtka, ale odpovídám za sebe :o) a du spát - krásnou dobrou noc všem :o)

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
že to říkáš zrovna ty, myslím, že tys to pod dílkem měl a já nakonec od Krakonoše taky

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
si upad Marvine, negativní kriika tu je. Sice jen většinou od kritiků , ale je. jenže má opačný efekt. Ona jim přináší tipy, neboť jak si kritika usmířit? Pochválit a otipovat. Se podívej na výběr kritiků, mají tam na první stránce dvě skvělá dílka, teda pro mě určená nejsou a možná kdybys je napsal ty, tak tě poženou svinským krokem

jejdo, řádek ti odpustil aj za mne :o) Víťo, díky ale já si neberu nic - já vím že nepáchám jiný koniny než ty písemný a to mi stačí :o)

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
si představuji jak můj jednadvacetiletý syn píše někomu staršímu do Písmaka- Ty blbečku- takovou bych mu lištil, žeby hned pochopil význam slova aboslutistická demokracie

jejdavilda
05. 06. 2009
Dát tip
nejspíš si vezmu půjču a založím server nad 35 let. Takoví cápkové, no to už se nedivím, že všemu rozumějí a všude byli ( teda nemyslím přímo ty z té reportáže). Ti by měli mít povolení chodit na net , ty vole, něco přes dvacet a tady to uráží staré chlapy jako nic. No toto

řádek
04. 06. 2009
Dát tip
odpouštím ti! :)

řádek
04. 06. 2009
Dát tip
odpouštím ti! :)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
Já se omlouvám, jsem si těd pustil jeden odkaz a chvíli jsem myslel, že je to nějaký díl Teletubbies a ona z toho vzešla ta stará reportáž z Novy o Písmáku ( já ji dodted neviděl, bo se mi nechtělo) :-))))))

řádek
04. 06. 2009
Dát tip
mimochodem - vyhlášení koule je beztak v tom seznamu vítězů, je tam uvedeno zadání a kdo zadal. Pak je tam taky kdo vyhrál a s kolika tipy. A seznamy děl jednotlivých kol lze pak dohledat v jednotlivých kategoricíh soutěže (vyjma prvních třech nebo kolika, který smazala macecha)

řádek
04. 06. 2009
Dát tip
stejný to neni vod začátku, pač mě fakt nenapadlo, že se to bude dělat tak dlouho já teď vyhlášení témat dělám furt stejně, pač už to jen kopíruju. Mořský koník klidně může vyhlášení taky sjednotit, ale popravdě, zpětně se mi fakt nechce všechno prolejzat a upravovat, já mám i některý věci promazaný, nehledě na to, že tu a tam vyhlásí soutěž zadavatel tématu a je v tom pak stejně bordel ono to taky chvíli vypadalo, že se bude dělat nějakej nástroj pro soutěže, což by tyhle problémy ve vyhledávání dost řešilo

páč mi to Víťa prozradil tajně - ve 21:54:48 a následně stvrdil básní ve 22:44:47 :o)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
jak víš, že má Víta neochmyřený pupík, to mě zajímá víc než vítězové koule :-)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
ale já nemyslel ověřit vítěze, pokud nechceš aby se v tom někdo vyznal / ve vyhlášení výsledku či zadání) tak to potom můžeš rovnou smazat.

jejdo, právě že v pořadí koulí se ztratil už dřív přehled a já jako vyhlašovač přišla po neočíslovaných ohláškách a honem sem se nezorientovala... a úúúž se to vezlo :o) a jinak přímo v KOULI máš všecko pohromadě - a je tam listina vítězů... třeba až budu mít jednou čas a náladu, tak to srovnám ty názvy... slibuju že se pokusím - na Víťův holej neochmýřenej pupík :o)

řádek
04. 06. 2009
Dát tip
jejda: ověřit si můžeš tady: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=305096 koník to neudělal, to vim ale mně se ani nelíbí, když někdo dá někomu spoustu nicků ze svých alternicků, aby tim ovlivnil to, kdo se stane vítězem, bez ohledu na to, že třeba nehlasuje pro sebe no, já to teď propátrávat nebudu, příští kolo se uvidí :)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
Ostatně, když tu exhibovali 3 dny kritici a zablokovali Lakrov, který vesele komentuje na Písmáku každý den tak je to celkem směšné

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
to máš celkem jedno řádku, koník to neudělal, tak k čemu to?

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
my si nerozumíme, já myslel, když si chci něco zpětně ověřit

řádek
04. 06. 2009
Dát tip
nojono sice mě těší, že někomu koule stojí za trochu toho švindlu a že někomu vážně záleží na tom, aby vyhrával a tak... nicméně co s tim? Moc možností neni, takže asi bude nejjednodušší, když poprosím dasslera, aby příští kolo propátral ip adresy hlasujících a pokud se to potvrdí, tak se holt hlasy dotyčnýho nebudou v soutěži počítat a ani se případně účastnit; ono, nechce se mi tady dělat bububu, ale zas když už se něco dovim, tak to stejně nemůžu nechat jen tak bejt... nehledě na to, že mě to takhle ani nebaví :)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
já jen příklad, chci si třeba najít vyhlášení x-té koule, no to vych musel projet všechny odkazy a přitom tam má skupiny, které začínají stejně-Vyhlašení 1 kola, Vyhlášení 2 kola atd

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
tak popravdě, mi je to úplně jedno

jejdo - dyž si dáš do oblíbených vyhlašovače, přijde ti avízko a nemusíš pátrat - já su ráda občas že to stihnu spočítat a vyhlásit a ne eště dumat nad uniformou :o) ale esi náčelník řádek zavelí, pudu aj do uniformy! :o) a máš pravdu - netipuju se si - dyk je seznam tipujících - je to lehce zjistitelný :o)

LaMouette
04. 06. 2009
Dát tip
jejda.. mno.. esliva te to uklidni.. tebe ni kobylku nepodeziram.. ;-)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
jo, pogratulovat jsem zapomněl, což činím teď

pátý už sme možná prošvihli... :o)

jejdavilda
04. 06. 2009
Dát tip
Když začneš psát moucho konečně normálně, tak ti prozradím, že jse si žádný tip sám nedal a pochybuji, že by to udělal koník. Marvine, za to, že nevyhráváš, může Aleš a i ty. Kdybys nebyl předsedou Stupid klubu a neusále někoho pod díly nekritizoval, tak jsi v oblibě-viděl jsi snad někde koníka někoho kritizovat? Nebo se účastnit pochybných diskuzí? Neviděl. A třetí připomínka, kromě toho, že je to na hlavní stránce odkud to za chvíli zmizne, se nedá v kouli vůbec orientovat. Ksyž už si pomáhate řádku a koníku, nemůžete dávat jednotné názvy? Se podívejte do koule jak tam ty kola vypadají, bordel a chaos

Ferry
04. 06. 2009
Dát tip
Účast i tip mám za sebou, tak ještě ta gratulace: Blahopřeji kónykovi našemu k básničce, při níž se ve čtenářově nervové soustavě ježí emoce a šimrají od zátylku po kotníky a zase zpět. Mořská - Doporučuji, abys při tak třeba pátém vítězství v KOULI udělala mejdan, ale v Praze, prosííím.

LaMouette
04. 06. 2009
Dát tip
mno.. vazeni a mili.. sem desnej fanda tydle souteze.. a ctu prafidelne secka dilka.. i secki krytyky k nim. A zacala sem mit poslednich par kol takovy neblahy pocit.. wopcas si tak umim ledasceho fsimnout a dyz si fsimnu.. tak umim i zapatrat.. a dyz sem zapatrala.. taxe mi ten neblahej pocit akurat pjekne zvjecil. Proste a jednodusse.. sem si skorem jista.. ze se tu vyskytuje pripad.. dy si clovjek dava ke svym souteznim dilkum tipy ze svych alternicku. Prijde mi to dost legracni.. pac todle delaj akurat tak deti f prvni tride.. mno.. mozna este i v druhy.. A pac mam tudle soutez fakt rada.. bo se u ni.. a vjerim tomu, ze nejen ja.. le i spousta dalsich dobre bavi.. taxe mi proste tadle nespravedlnost v hodnoceni nelipi.. a mozna by stalo za uvahu... se tomu trosku podivat na zoubek a pozadat vyssi ynstantse wo pomoc. Pokud se pletu.. a je to enem nejaka moje.. hmmmmm paranoja.. samoze se vsem autorum souteznich dilek nalezite womluvim. Proto jim taki posilam avi wod tohodle myho psani.. pac nits neci delat za jejich zadama. Ale todle si fakt myslim.. takze lidi smarja... neblbnete.. dyk je to jen zabava.. a hra.. a sranda precik.. a kolik uzasnejch dilek tady vznikne.. tak proc sem tahat takovyhle.. hmmm detinsky vjetsi.. kery me ale vazne dokazou wotravit.. Tekuji pjekne za vyslechnuti.

ty seš taky prdlouš, viď? :oD s tím bys určitě vyhrál!

moc děkuju Víťo a tvýho holýho pupíku si nesmírně vážím :o)

asi ta informace byla Víťo příliš důvěrná a nedostala se mezi prostý lid... ale já tě ocenila už někdy včera :o) a děkuju teda :o)

macecha
04. 06. 2009
Dát tip
gratuluji vítězce ***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru