Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhodnocení soutěže na téma: Hranice sil

19. 06. 2009
4
41
5529
Autor
Rampoušek
tak tady jsou konečně

Definitivní výsledky soutěže klubu !



ROMANTIK

 
téma :
    

HRANICE SIL

  1/ papouch         37/2
  2/ baronka         31/3
  3/ Květoň Zahajský 31/0
  4/ Háber           28/1
  5/ jejdavilda      26/3
  6/ jjj             26/2
  7/ Impresse        23/1
  8/ Bíša            22/2
  9/ Jarmila_Moosová 21/0
 10/ reinka          20/1
 11/ Rampoušek       14/3
 12/ nevím,neznám    14/1
 13/ Agibail         10/1
 14/ Noneta           9/0                                     
 15/ Můra73           8/1
 16/ Smyčec           8/1
 17/ joylis           8/0
 18/ Rajmund          7/3
 19/ naira            5/2
 20/ Bigbivoj         5/1
 21/ Ruppert von T.   5/0
 22/ Jitulka Květinka 3/0
 23/ Jaroslaw Novák   3/0
 24/ Florent          3/0

Hlasování skončilo !



Děkuji všem za účast v soutěži !
Prvním místům samozřejmě gratuluji jménem poroty
ve složení:


baronka
Jarmila
a novopečený krtitik
jejdavilda



Rampoušek

41 názorů

Rampoušek
23. 06. 2009
Dát tip
Hele ty chobotnice, už jsi viděl někdy p..u v mrazu? :)) Přijď se podívat ke mě do mražáku, mám jich tu víc než dost. Bude ti to mezi nima slušet :) A papouchův návrh přijímám, dáme to v sobotu jako speciálku, neboť nejen duchem je básník živ! :))

papouch
22. 06. 2009
Dát tip
Zadávím.. éé .. zadávám romantické téma příštího kola:
Uzené, bůček a řízek
děkuji :-)

Rampoušek
22. 06. 2009
Dát tip
jsi papouch, nebo našeptávač? :)

Rampoušek
22. 06. 2009
Dát tip
máte co jste chtěli :) Papouch vyhrál právem. A jestli to byla jeho hranice sil, to ví jen on sám. Každopádné do Medlova ještě trochu času zbývá, tak co kdyby nám vítěz kola zadal příští téma soutěže Roman tika?

moorgaan
20. 06. 2009
Dát tip
papouch - covece malem uz jsem tip dal, nevim co me zarazilo:-))..ondoňovi nahraju na smeč jindy!..

Fuk
19. 06. 2009
Dát tip
Nejde o to, sutaz je v tyzdennom intervale, sa neda v takomto rozsahu, pri takomto casovom intervale 'objektivne' hodnotit. A to nehovorim o kompetentnosti a 'odbornosti' poroty, aj ked, rozhodu tu tipujuci a nie porota, cize porota je tu viac menej na okrasu. Skor ide o pobavenie a tak... Tiez nemam v oblube sutaze podobneho rangu, ale neodsudzujem, maju svoj ucel, 'rodinkarcenie', to tiez nemusim, ale beriem ako sucast internetoveho literarneho portalu.

Fuk
19. 06. 2009
Dát tip
Smycec, preco ta irituju sutaze, kde vyhrava nezmyselny tip? Ved kriterium takejto vyhry podla 'oblubenosti' su vsade. Hodnotenie podla tipov je dost blbe, ale mozno organizatori a porota nema dostatok casu na hodnotenie, alebo mozno kompetentnosti.. Som to tu uz vravel, nedavno, pod inym nickom.. Tak sa proste nezaradim do nekvalitnej neobjektivnej sutaze, keby som nahodou vyhral, znamenalo by to, ze som nekvalitny.. Papouch sa podla mna zaradil z recesie..ejha, ale ked vyhral..svedci to o nekvalitnosti? Podme to tu zdehonestovat:D

papouch
19. 06. 2009
Dát tip
moorgan, ty tu nemáš co vyžvaňovat, ty jsi mi tip nedal což je škoda, na tobě by se Ondoň obzvláště vyřádil :p

moorgaan
19. 06. 2009
Dát tip
no jo..je to nad hranice mych sil:-))

moorgaan
19. 06. 2009
Dát tip
Rampoušku je třeba jednat! - musi zasednout porota, zmineny pro-test otestovat, zmerit test-osteron jak papoucha, tak i zmineneho pro-testanta...udelat rozbor moci i stolice a od stolu a udelat pro-hlašení!... jinak soutez se soutez vymkne z ruky a zacne byt nad tve hranice sil!

Fuk
19. 06. 2009
Dát tip
LOL, ako by sme to vsetci nevedeli Hadam sa len nesazujes a myslis to ako spravnu recesiu

Ondoň
19. 06. 2009
Dát tip
Vznáším ostrý protest proti výsledkům!!!
Domnělý vítěz papouch má neprávem získané tipy! Tak například: nick DerchanModrodenna udělila papouchovi tip pouze proto, že na ni byl ze strany papoucha činěn hrubý nátlak hraničící s vydíráním a násilím, a to na chatu, takže je to zpětně dohledatelné a prokazatelné - tip neplatí nicky kura na to ketov, keket na druhou a janis joplin jsou evidentně jedna a tatáž osoba, navíc chatrného rozumu, u níž lze pozorovat ztrátu sebekontroly, takže její tipy jsou neplatné nick Octobušt je podezřele podobný jinému nicku - Octopys Syd - kterýžto je papouchovým přítelem, takže se dá předpokládat podlá domluva mezi nimi - neplatné stejně tak tipy od nicků VT Marvin, Diana, Print, Yeziiinka, Sydian, řádek, Miroslawek, katugiro, thalina, Big_George, Pomerančová, vindal drámo, Armin Tamzarrian, daddy a Muessa3 lze právně prohlásit za falešné a tudíž neplatné, neb výše uvedení jsou papouchovi známí a podle platného pravidla presumpce viny můžeme neodvolatelně prohlásit, že dali papouchovi tip po jeho intervenci. Že je to pravda, je nabíledni, neboť papouch to nemůže dokázat! Ostatní nicky sice nejsou papouchovi příznivci, ba dokonce se najdou mezi nimi i jeho odpůrci a zarytí nepřátelé. Ale myslím, že po snadném důkazním řízení by vyšlo najevo, že dotčení udělili papouchovi tip proto, že mu buď něco dluží (např tipy z jiných soutěží), ze msty (nesnáší se s jinými účastníky této soutěže a proto tipují papoucha, nikoliv svého odpůrce), nebo zcela jednoduše se spletli (mezi tipujícími je několik osob mdlé mysli, pomateného vyjadřování a se sklony k dementnímu chování). Jako poslední, nespadající do těchto kategorií, je Rampoušek. Tento tip lze ovšem s čistým svědomím též škrtnout, neboť Rampoušek otipuje kdejakou kokotinu. Sečteme-li výsledky našeho šetření, dospějeme k rezultátu:
PAPOUCH JE NA PRVNÍM MÍSTĚ NEPRÁVEM ! Na toto místo se dostal pouze díky lžím, podvodům, brutálnímu násilí, podplácení a hlouposti!
Navrhuji proto:
PAPOUCHA ZE SOUTĚŽE VYLOUČIT a odebrat mu jakoukoliv možnost se přihlásit do jakékoliv další soutěže, ať už na Písmáku, tak kdekoliv v Galaxii!
dáno v Brně anno domini 2009 Ondoň

moorgaan
19. 06. 2009
Dát tip
kdyz ma Roman tik, proc by nemeli mit Krti tik?.-))

Rampoušek
19. 06. 2009
Dát tip
:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru