Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Modré z tebe

25. 06. 2009
12
24
2774
Autor
Kiwagamo´ag

Tohleto věčné toužení

kdy chlap se chová zmateně,

kdy slíbí třeba modré z nebe…

…. nikdy se to nezmění.

Až probudíš se na seně,

Už není vedle tebe.


24 názorů

Ty a já ne....

slivaka
25. 11. 2009
Dát tip
...my ,ale takový přeci nejsme:)*

Docela jsem si to myslel....

Bíša
21. 09. 2009
Dát tip
Jsem také rak...

Toscana
27. 06. 2009
Dát tip
Pochybovat je vždycky lepší, než slepě věřit a nabít si čuňu :o)))

Milá Toscano...já o sobě někdy pochybuji...jsem ve znamení raka...ale proč o mě pochybuješ ty??

Toscana
27. 06. 2009
Dát tip
Ještě že jen písmenka a ne rovnou barva na řasách :o)))))))) - to už by bylo skoro na pováženou! :o)

jejdavilda
27. 06. 2009
Dát tip
A tak pokud si nehraje ze sirkama tak se to dá pžežít

Děkuji za nápovědu...všem. A s tím lanem ... kapesníčků je doma dost,mám dvě sedmnáctileté dcery.Já se za slzy nestydím.Maximálně se mi rozmažou písmenka.

Toscana
27. 06. 2009
Dát tip
Bivoji, kdyby to bylo jen u jednoho z tvých nicků, tak bych to ještě přežila, ale ty máš těch přezdívek asi 20 a takhle to děláš vždycky a u všech - tak proto jsem už u některých z nich ta aviza zakázala - nejsem blázen, aby mě bavilo mít avi od všeho, kam lezeš rovnou víckrát. Kiwagamo'ag - dělám to tak, že označím jen jednoho a ostatní, kterým chci selektivně poslat avi, pak vypíšu dole do toho volného políčka tak, že za každým nickem čárku nebo středník a mezeru. Není to tak těžké.

BigBivoj
27. 06. 2009
Dát tip
co se týká avíz: Je to jednoduché, zeptej se třeba bivoje nebo Rampoucha stačí podržet Ctrl+kliknout na okénko, nebo co je ještě lepší a co mají všichni rádi, označit celý blok autorů myší+držet levé tlačítko myši a poslat. Lidé tě za to budou milovat, viď Toscano a další :))

Elleanor
27. 06. 2009
Dát tip
Kiwagamo, musíš podržet Ctrl, když chceš označit víc jmen najednou:) To Noneta: jás tebou souhlasím, ale myslím, že některý chlapy mají s vybrečením se fakt docela problémy, prostě jim to nejde...Každopádně řešit to provazem je eště míň "chlapský" než si prostě trochu zabulit...

Noneta
27. 06. 2009
Dát tip
no raděj se vybrečet,,no nééé??? na půdě ve sklepě... kdekoliv a že chlapi nemaj brečet je pěkně uetej názor,,,chlap je člověk a má emoce,,,každej je máme a kdo je potlačuje, tak si zadělává na pěknej průšvih,,, doporočuju zakoupit místo lana krabici kapesníků, teď se seženou takový hezky vydesignovaný a i po 200 kusech,,,což by mohlo stačit :)

Mým příznivcům děkuji za hezkou atmosféru názorů.Děkuji za tipy.JŠ děkuji za vzpomínku na Odyssea.Teď je to právě naopak.I takové kraviny,co dělám, mají svá tajemna.I muži touží a někdy s tím vším....hned co si koupí lano, odejdou do sklepa či na půdu.Chlap se nevybrečí.A nevím jak se posílají avíza.Klepnu zmodrá jeden,pak druhej a ten první se odbarví....

Jen J.V. asi dobře ví, kdo je to Odysseus nebo Penelopé. A naopak. Ale fakt je , že si člověk ať tak nebo onak občas připadá. Teď je právě onak.... J.Š.

Elleanor
26. 06. 2009
Dát tip
souhlasím z Toscanou:)

Toscana
25. 06. 2009
Dát tip
Taková celá ze života... :o))) *t

BigBivoj
25. 06. 2009
Dát tip
dokážeš to? pak jsi lepší než moje fuci :)

větroplach
25. 06. 2009
Dát tip
:))

BigBivoj
25. 06. 2009
Dát tip
no hlavně si zapamatovat barvu trenýrek :))

moorgaan
25. 06. 2009
Dát tip
vzdyt te kolikrat ani nezna.-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru