Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odezva...několikrát

13. 09. 2001
1
0
1402
Autor
Blaznivkaaa

Stejně jako jsem napsala svoují úvahu já o svým kámošovi, tak on napsal úvahu na mojí úvahu!

Ignorovat chybicky sve lasky by bylo blaznive! Ale neni snad cela laska blazniva? Bezpochyby ano, ale komu to vadi? Ja mezi takove lidi urcite nepatrim. Ale pres vsechnu lasku si uvedomuji chybicky sve milovane, ale nezaobiram se jimi. Proc take? Proc hledat na nekom jeho chyby? Nemeli bychom spise hledat to dobre? A tak, i kdyz tech par chybicek vidim, uvedomuji si, ze jsou jen takovou malou kankou na te dokonalosti. Vzdyt nikdo neni dokonaly! A vy byste snad stali o nekoho dokonaleho? A necitili byste se potom vedle nej tak nejak nepatricne? Tak nejak, jako ze pro nej prece nemuzete byt dost dobri? Dozajista ano! A tak, at jsou radeji vsichni nedokonali. To je prave to, co nas cini lidmi! A milovat na nekom jen tu krasnou tvar? To snad se ani neda povazovat za lasku. Vzdyt cas je spatny kosmetik. Za par let uz ta krasna tvar davno nebude tak krasna a co potom zbyde z lasky? Pouhopouhe nic! Spolecne s krasou odejde i laska. Laska musi mit hlubsi koreny nez jen v krasne tvari. Laska nevznika z krasy, ale krasa vznika z lasky! Kdyz nekoho milujeme, nachazime krasu v jeho dusi a srdci, ne v jeho tvari. Laska sice spociva na pritazlivosti, ale ne na pritazlivosti telesne, ale duchovni. A tak skutecna laska nemuze nikdy skoncit, skutecna laska trva naveky, stejne jako nase duse pretrvavaji.


Monie_Kim
13. 09. 2001
Dát tip
jo a lásku musíš taky vnitřně živit... a kdybychom to uměly, tak neumírá...

Mámalibor
13. 09. 2001
Dát tip
tak ji koupím granule pro psa!:-))*

StvN
13. 09. 2001
Dát tip
tyhle věci se píšou vod tý doby, co lidi vymysleli písmo, nic novýho pod sluncem, jenže nebere(š) v úvahu jiné podoby lásky, matka miluje syna/dceru bez ohledu na to, jak vypadá a taky jakou má duši, láska mezi mužem a ženou, o té píše(š), člověk může milovat spoustu věcí, sport, hazard, drogy taky může milovat lidskou tvář, co by na tom bylo špatnýho?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru