Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdyz to jsou dve dila :=)))

18. 11. 1999
1
0
2486
Autor
Naja

Opet inspirovano jednim z vas. Brizo, promin, ty to tentokrat nejses ;=))). Je to Lampar.

On, Ona a Ja (inspirovano: Zapominani - Lampar) Uplne automaticky Jsem napsala jeho jmeno Ne neskrtam Jen je mi smutno Laska se semkla v zacarovany kruh On - miluje ji Ona - je rok vdana A ja miluji jeho. Chci .... (inspirovano: Podruhe - Lampar) Zavrena sama v sobe Odsouzena, ale kym ??? Omotana ostnatym dratem Co nema svedomi Slzy co uz davno vyschly Stekaji po tvari Lovim v hajzlu sama sebe Sama sobe si pak smrdim Chci delat velky veci Chci .... Nema to smysl Neni pro koho
JiKo
04. 07. 2000
Dát tip
úúú :-(((( Najo ???? Nemyslíš, že právě tvůj přístup k ostatním je důvod proč máš inspiraci k básním tohoto druhu (osud má rád všechny jen ne mě)?

Miroslawek
23. 02. 2000
Dát tip
To ve mně vyvolava tolik věcí, že ani nevím, jak bych to tady v krátkosti napsal. Jen nechápu Tvou reakci na Bibšu, ale to je mezi vámi. Básnička je moc a moc opravdová, zaslouží být čtena. TIP

Bibša
14. 12. 1999
Dát tip
Najo, nevím, co jsem Ti provedla, žasnu nad tvou odpovědí, nechceš mi to prosím osvětlit??? Naja je snad kobra v překladu, tak jsem si dovolila malou spojitost mezi tvým přízviskem a tvými díly ... myslela jsem to dobře. Promiň, jestli jsem nějak ublížila. Klidím se z cesty ...

Merle
24. 11. 1999
Dát tip
Sakra, Bibša kouše! Přišel jsem o iluze (už zase). :-((
Najo, musím něco říct k tomu lišení. Buď se od nich lišíš, nebo ne. Snahou lišit se, se jen stáváš jedna z nich, protože to samý dnes dělají všichni (akorát každej jinak :-)) ). Říkám tomu závislost na nezávislosti. Pokud se pletu, omlouvám se předem. Přeci jenom nechci dráždit kobru bosou nohou :-)))

Jean
23. 11. 1999
Dát tip
Ta druhá věc je lepší. Ale zase ... Proč tam neni čeština? Trocha diakritiky a hned by se to četlo líp... To je to takovej problém?

Naja
23. 11. 1999
Dát tip
Dekuji vam vsem za podnetne kritiky.

Bibsa: Nejsem min kousava a jedovata a celkem mne udivuje, ze prave ty se mi stavis do cesty, ze prave ty ses mi pokusila poslat radoby povzbuzujici zpravu. Kde se v tobe bere ta drzost ???
Lampar: Myslim, ze v podstate nejses, ale na tom nezalezi. Napsala jsem to proto, ze jsem na tebe chtela upozornit a tak trochu jsem chtela dovest nektere tve myslenky do extremu, ale zase ne zdaleka totalnich. Pokud si Te kvuli mne precetl jen jedinej clovek, pak tahle dila splnila sve poslani. A pokud jsi pochopil, co jsem tim chtela rict Tobe (podle tve kritiky satanzel ne), tak by to splnilo veskera ma ocekavani.
Jean: Souhlasim s tebou. Ta prvni je kopie basne Lamparove dovedena do vetsich krajnosti, do te druhe jsem vlozila i kousek sebe. A k te cestine. Libi se mi psat bez hacku a carek. Vyjadrovat pomoci slov bez hacku a carek hacky v nasich zivotech. Zni to tedy divne, ale cestinu nepouzivam zamerne. Mozna je v tom i trosku snaha vybocovat z davu vas vsech.

Lampář
19. 11. 1999
Dát tip
V podstatě jseš na tom...

Kate
18. 11. 1999
Dát tip
plác,plác, teskám, je to povedené dílko:)

Marigold
18. 11. 1999
Dát tip
Lovím v .... sama sebe :-))))))))))

Bibša
18. 11. 1999
Dát tip
Nějak se mi zdáš míň kousavá a jedovatá, Kobřičko Najo! Že by Tě zkrotil svět? :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru