Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec

18. 09. 2001
0
0
1752
Autor
valerinka

Slyším zvuky
v tichém domě
Vidím obrazy
v černé místnosti

 

Všechno ve mě
se bouří
můj organismus
nespolupracuje

 

Žiju v nutnosti
s těžkostí vstávám
s lehkostí lehám
nutím se k žití

 

Jednou však
svoje bytí ukončím
neprobudím se již
umřu!


zael
13. 05. 2003
Dát tip
ale veď život je krásny ...niekedy

Zolo
28. 09. 2001
Dát tip
Pusť si rádio a rozsviť alespoň svíčku ;-))

Krel
22. 09. 2001
Dát tip

Bacil
20. 09. 2001
Dát tip
Nevím, jestli jsem z nejpovolanějších, rozhodně si tak nepřipadám, a jinak - Valí, zvuky v prázdný místnosti občas slyší každý, ba i ve své hlavě - to už tak na světě chodí - ale snad je to pořád lepší, než neslyšet nic... Pokus se, Valí, moc Ti držíme palečky, (Diana taky, viď?) a jestli Ti přitom můžu nějak pomoct, rád to v mezích svých možností učiním...

Diana
20. 09. 2001
Dát tip
Někdo slyší i trávu růst, což o to... To víš, že držím palce - všechny čtyři! Ale ty se musíš trochu snažit! Připrav si pár pěkných věcí, na které je příjemné myslet. A třeba si je i napiš. A jakmile rozpoznáš plížící se depku, popadni ten seznam, vyber si něco příjemného a mysli, mysli a nepovol, až depka ztratí sílu a zaleze. Je to dřina, ale uvidíš! Už za 14 dní to bude lepší a pak nad ní zvítězíš. Aspoň to zkus! Mám s tím vlastní zkušenosti. Holka, moc ti přeji, ať vyhraješ!

Mea
20. 09. 2001
Dát tip
No jo, to se prostě jednou stane ... ale možná bys měla zkusit žít trochu jinak, než nám tu popisuješ ... ať to tady máš, než si pro tebe přijde Neomylná, trochu veselejší :o)

Bacil
19. 09. 2001
Dát tip
Ale Valerinko, proč na to myslet už teď? Píšeš, že Tvůj organismus nefunguje... to by chtělo specifikovat. Co trávení? Ujde? Co dýchání? Dýcháš? Co kosti, klouby a svaly? Fungují? A ledviny? A... (radši vynechám) A sluch, zrak, hmat, čich... Jestli aspoň většina z toho je v pořádku, tak je to zázrak - takovým zázrakem je existence každého živého tvora, člověka zvlášť... je to úžasný, nesmírně složitý systém, na němž je nejúžasnější to, že funguje... už to samo o sobě je důvodem k radosti, zkus o tom přemýšlet... Neber to jako kázání, já jenom hledám (možná stupidně) cestu, jak Ti pomoct... A posílám veeeeeeeeelikánské sluníčko. Přidej si k němu to od Dianky a třeba Ti bude na světě líp...

Diana
19. 09. 2001
Dát tip
Bacil to řekl dokonale, lépe to říci nelze. Inu však je taky z nejpovolanějších. Mně připadá zdraví nejen zázrak, ale DAR a jediný dík za takový dar je mít radost. Takže, Valerinko, chceme vidět zoubky v úsměvu! A tu sluníčkovopísničkovostrakatoveselou básničku!

valerinka
19. 09. 2001
Dát tip
no Bacílku právěže ten slucha a zrak nefunguje...vidím úlně jiný věci a slyším zvuky i v prázdný místnosti, ale i ve svý hlavě...to ony mě nadádají k tomu abych dělala blbosti(a co jich už bylo)...ale jinak díky............:-))) Di....pokusím se, ale neručím za to......nevím co ce zase pokazí...papap posílám krásný úsměv na sněhové vločce................:-(( ufíku: nejen Ty jsi tu pro depresi:-(((

Diana
18. 09. 2001
Dát tip
Valerinko, co to zas je. Bude prý krásné babí léto a už brzy! Začátkem října bude sluníčko, pavoučci na stříbrných vláknech, zlaté listí, přenádherná oblaka a vidět prý bude až na Tatry. A jestli nám nenapíšeš sluníčkovou stříbromodrozlatou básničku, tak dostaneš normálně na zadek! A pak se ukáže, co tvůj organismus na to.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru