Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Průzkumníkem na pahorku

07. 08. 2009
7
7
1849
Autor
větroplach

představte si, že se celý den štěkáte se svou láskou... poštou, telefonem, poštou ... a večer, snad aby člověk nešel spát rozčilený, rozhádaný, přijde k vám ještě jeden telefon a vy /na obou stranách/ víte, že by bylo dobré se usmířit. jsou z toho dvě hodiny rozhovoru on v hospodě, ona doma v posteli ... proberete její práci, jeho práci, tenký led co celý den praskal raděj po špičkách obcházíte, ale najdete si skvělé téma. slečna kterou jste v životě neviděli obnaženější než v tričku a dlouhých kalhotech, které jste se nedotýkali ve skutečnosti intimněji než letmo jedním prstem po bříšku po vás chce abyste jí popsal, kde má žena klitoris :)) ... za ty minuty jejího smíchu to fakt stálo :-P ... no a když vám pak řekne "ty se mi tu už hodinu procházíš po mym pahorku" .... tak to pak druhý den dopadne takhle

Už hodinu průzkumníkem na pahorku
na nepřátelském území
obnaženém
ani náznak porostu kam by se voják mohl skrýt
/a to mě vyslali beze zbraně/
hledám výbušninu

....najdu ji a odjistím dřív
než mě zneškodní protivník?

--------------
21.7.2009

7 názorů

větroplach
12. 07. 2010
Dát tip
jj, obsazeno ... přinejmenším majitelkou pozemku ;-) když si přečteš hned následující Mrazivou noc..pochopíš nebezpečí likvidační čety :)

Lišáček
11. 07. 2010
Dát tip
Ouuu...Na pahorku obsazeno?! ;-)

Hesiona
06. 10. 2009
Dát tip
Fantastická! :o)))

Marlav
07. 08. 2009
Dát tip
milé počtení*

BigBivoj
07. 08. 2009
Dát tip
:)*

Bíša
07. 08. 2009
Dát tip
A co ten kanón zaměřený...

jo beze zbraně...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru