Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krádeš prasca

11. 09. 2009
5
13
1303

Tož mi mame takeho suseda a ten ma love kurva! Barak svinsky velký, v salaši na seně asik tak tři trabanty, dva suchi zachody na dvoře a samycu s fest gut mlikárnou. No a tendlenc ogár bohaty si kupil prasca, přectafte si. On uš tak má dosť a najedó si kupí vepřisko na meso! No tož!
Nedavniko sme kalili s Veruš v hospě a Veruš kdákne Hele Miluš ten Prasec co si kupil Venóš, taky ti tak ležá v tem bachoru? Tož to viš, kvakla sem. Kež bi mu gcipnul na červenku nebo aj na tu slintafku, pak bichom si ho mohli vziť a nadělat z něj meso pro ta naša podsvinčata přerostlá. A Veruš sa ke mňa naklonila a zašeptala mi do ušadla Guvno Milu, guvno! Mi mu ho štipnem, kurva, toho prasce! Neskaj v noci a bude, dame ho k vaši tchyni do chlifku a v prosinci budó jitrnice jako cepy! Tož kurva! To bol napat!
Bolo domluvino. Dyž sa úďála tma jak v rycochu, dala sem doma do piti sinatorovi a starymu tu makovinu aby boli v libmu a neotravovaly, pak si na sebe natahla černy teplaki, černy rolák, černé gumaki a na hlavu černou fuseklu s dirama na vočadla. To boly puvodně  hadry přichystané pro tchyňu do truhly ale co! Sviňu možem klidně pořbiť zablenú enem do hajzlpapiru, dyž na to přinde! F pekle to s z ni stejně čerti hnetkonc servó, tag co ji davať to nejlepši, co doma mame! 
Dyž sem bola vobličená, kukla sem do teho zrcadla co mame v kupelce a malem sem sa zesrala! Sem bola jak ta nindža v bedně v tem seriálu kurva! Vzala sem eště nogu vod stola, co s ňou dycky doma potlačuju pofstání, dyž třeba sinátor gce volat na linku bespečí nebo starej gce love na chlast.
U našej kadibudy sme mňeli o pulnoci spycha s Veruš.
Kurva Milu, ty vypáš svinsky, kvakla Veruš, dyž mňa vopatřila. Táhl z ni rumajzl, bo bola schlastaná! Tož kurva, řekla sem, ftomhle stavu jako gceš lupiť prasca? A vona kejvla s poscala se. Tož sme šli.
U Toncka sme přelezly plot kurva, vobě si daly na rypák. Glif sme našli hnetkaj. Tou nogou sme vipačili dveřiska, zali pytel, hodili v tej tmě na prasca a bylo! Tož to vite, sviň jeden začal kvičet jako dyž sa beře tchyni duchot! Moseli sme ho tou mou nogou spacifikovat, dostal ran a kopancou no jeje! Pak sme si ho hodili na řbet a šli dom a veruš jak bola vožratá, spadla do přikopa plnyho kravincou Tož sem ju tam nechala ležat, nema chlastat dyž sa de lupiť.
Doma sem ten pitel dala do chliva, eště párkrát do něj kopla svinsky a pak ho rozervala!
A kůrva! Von uvnitř nebyl prasec, ale tchyňa!
Přectafte si, von Venca slišel ty naše kdákance a kvákance v hospě, mi jaksme boli vožratý, tak sme to tam viřvavali jako na lesy ty naše plany! To mi vobec nedošlo! Von jak to slišal, sebral tajně tchyňu a čenšnul ju s tim prascem v glivě! No je po piči. Tchyňa sotva dyše, ale živá je, tož to je hlavni, duchot bode. A na teho prasca Vencu sa juž vaři voda kurva!


13 názorů

VH64
06. 03. 2012
Dát tip
Hmmm, co píše Aleš, to už vím, že se s ním shodnu, jsem rád, na některé "kritiky" se ze zvědavosti kouknu. Já teda, kdybych měl takový hlas, zpívám stejně dobře jako ty.

Sebastiana
12. 09. 2009
Dát tip
Až něco zase napíšeš, dej vědět, líbí

moorgaan
12. 09. 2009
Dát tip
toš...dobrá prascečina!

Alojs
12. 09. 2009
Dát tip
proti podobné formě nic nemám, pokud se to spráně vyčistí a neplete se schválně (neschválně) i/y, pokud se dodržuje cosi jako interpunkce... dějově je to ulítlé, což by mi taky nevadilo... jen si říkám: nesnážíš se nás ošálit origoš formou, přestože obsah až tak stylový není?

obsah nechci vůbec hodnotit, ale styl na mne působí jako gramatická nejistota zastíraná směsí umělých dialektů...

jo, je to dobrej folklor, muselo to dát práci takhle to sepsat...

Beed
11. 09. 2009
Dát tip
Tady by se se StvNem dalo podebatovat o formě a obsahu :D :D Ty bys tomu fakt dal tip?? %)

Beed: já ho chtěl dát, tak ho nedám, aby se to vyrovnalo :o) jazykově vytříbené, to se musí uznať :o)

Beed
11. 09. 2009
Dát tip
Kruci! Jsem se chtěla podívat, kterej blázen dal tomuhle tip, a omylem jsem klikla na "dát tip"... %) To asi nejde odebrat, co? %)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru