Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fůsy na frndule

13. 09. 2009
7
14
2596
Tož kurva! Ja nidy nepochopim ty mladé candule jag si dole mezi kytárama holejou ty chlupi! Kurva, holki zlatý, dyť chlupy mezi kytármama to je svinsky krásný! Neni nic hesčího, než řácky zarostlý klin, pjekně mněkůčký a dyž bobřik zasahuje pjekně až na stehniska a bauch, tož to je teprf čupr gut! Podle mého sůkromého nazoru sů ty chlupy na samyčí frndule stejně heskí jag ty fůsiska na gezichtech u samců, kurva. Tož prečo to holiť? Dyž sa vám do teho dajou ty všivé blechy a všy, tož to přecik nevadí, trocha hmyzu eštěk nikeho nezabyla ale eslik vás to sjedí, tož to sa samo mosí ňák zrychtovat, na to mám jeden čupr gut recept eště po mojí mutr. Povim vam, ta měla kolem frnduly ty chlupi svinský, to su eštěk nidá neviděla u nikeho! Normoš jí to visálo dolů jag krakonošofskí fůsy, bolo to možná vic jag metr dlůhé! Mutr kvůli temu vobec nemohla nosiť gaťky, bola fort navostro a ty frndulové fůsy půštěla volně do nohavice u hózen. Konec teho kundího fůsu jí dycky visál u škrpálu a v zimě to šůrovalo sněhem, bolo to urósané a ta sul ze silnic sa na to lepila a psofský hovinka, ale mutr, jag uš su řikla, bola čupr gut samyca tvrdošýjná, ta by to nidy nevoholila! Dyš uš to bolo vopravdu moc dluhé, že ji po tom šlapali kolemjdůci, tož uďála uzel, aby sa to pokrátilo, a jako gut, no ne? V letě dyž nemosela nosit hózny, to dycky splétala do copu a ten si vomotávala kolem jednej kytáry a šici samci na tej parádě mohli vočadla zanechať, kůrva! Je jasný, že do takýho svinskýho frndulového vohonu sa každů chvilu dávali ty muňky a jiný ščípavý berušky, ale mutr to řešila řácky a jag to řešila, to vám právě gcu řict, bode fest gut bapská rada a zadarmiko, tož si teho vašte! Dyš sa tedyk mutr přemnožil v bobřim ocasu hmys, tož dycky zala škopek, nalila do teho petrolej, ty chlupi dlůhé do teho potopila, asik tak deseť minut nechala lůhovať, pak vytáhla, práskla tim jag byčem, kydla si na prcku, zala cep, chlupi řácy pocepovala a vymlátila z nich zaschlů špinu, pak to celí vosušila a vocelákem  vičesala všecken ten hmys, šecken bol kaput, tož gut! Takgže samyčki moje zlaté, eslik vás trápí ten hmys tam dole mezi kytárama, tož žádný holiť, kurva, pjekně nechať narůsť řácky dlůhé a breberky a čmeliky zlikvidovať petrolkou! Skracovat chlupi u frnduly, to je zločin, kurva!

14 názorů

VH64
08. 07. 2012
Dát tip
*

Prosecký
14. 09. 2009
Dát tip
Vošková Miluno, to nářečí mi taky zavání hodně prajzštinou! Je ale možné, že se tak v německých vesnicích severně od Olomouce nebo na vyškovsku. A obsahově s tebou vůbec nesouhlasím. Snad se kvůli tomu nepobijeme. pro jistotu ti dávám za originální výrazové prostředky tip. Upozorňuji tě, že takhle nemůlžeš psát sto povídek, ale jenom několik. Na Slovácko sa nesúdí se taky nemůžeš dívat pořád.

Su svinsky ožratá

moorgaan
13. 09. 2009
Dát tip
BOHUŠU..KURVA SE NEŘÍKÁ..

Veru hele, pametaj si v pátek deme loviť, kurva! Scu nového mladého trkače do pelouchu na víkend, starej uš je v piči, viš?

Veruna
13. 09. 2009
Dát tip
dobré recepysko to je, jen at se ty mladé zaučí, jak ulovit samca!

Tož možem, možem! Uš si nědy dělala něžnostě s jinou robkou?

Tož to nehol a bodem kemošky, jo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru