Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlášení soutěže "Slovo má" za měsíce červenec a srpen

14. 09. 2009
0
8
1821
Autor
slovoma

Vyhlašuji výsledky dlouhodobé soutěže "Slovo má" za měsíce červenec a srpen:

1. místo - Něžný_debil

2. místo – Zuzulinka

3. místo - cristalina

 4. místo nebylo uděleno neb se na to všichni vykašlali a nikdo neměl chuť soutěžit, takže nebylo čemu místo udílet.

 

 

 

Všechny úvodníky budou zveřejněny na  úvodní stránce opět nikoliv pouze týden, nýbrž neurčité období a to do konce září. 

POZOR!
Stále platí, že partner serveru Písmák, sportovní obchod i247sport,  věnuje  vítězi cenu v podobě trička Adidas v ceně 450,- Kč. Cena se uděluje až do konce roku 2009..

Vítězi gratuluji a všem ostatním autorům děkuji za své příspěvky. Jak moc, to ani slovy nedokážu vyjádřit, prostě moc. Tím, že je čím dál tím méně příspěvků do soutěže, soutěž spěje ke konci a zřejmě koncem roku skončí úplně. Pak bude opět na mně - vybírat si jednotlivé autory a žádat je o laskavost. A nechtějte vědět, kdo jsou mí oblíbenci ;-) Pořád ale věřím tomu, že soutěž potrvá i nadále v příštím roce, protože stále - možná marně - doufám, že Vám osud hlavní stránky není lhostejný. :-)

Uzávěrka dalšího kola je 20. září.

Prosím tedy, zasílejte svoje soutěžní díla za prázdninové měsíce přímo mně do zpráv nebo použijte odkazu na stránce vyhlášení. Těším se na ně!


8 názorů

slovoma
15. 09. 2009
Dát tip
halldasena - stal se průšvih, který mne moc mrzí, ale Tvůj úvodník byl překopírován omylem do předchozího již vyhodnoceného kola (tedy do materiálu, který se odesílá porotcům), proto se neobjevil v prázdninovém kole :-( takže pokud můžeš, přijmi mou omluvu a s dovolením bude zařazen do zářijového kola. Půjde to tak? Děkuji za upozornění a odpověď.

Zuzulinka
15. 09. 2009
Dát tip
Jsem až druhá, nedostanu tríčo ABIBAS...béééééé

katugiro
15. 09. 2009
Dát tip
(a ty uvozovky, nešly by začít psát bez lomítek?)

jo ták.. je čím dál méně autorů.. tak proto už jsem měl šanci i já :-D říkal jsem si že je to trochu podivné... a navíc už není léto.. ale co se dá dělat :-D

Zasílejte, ale nezasírejte! Porota je z přemíry ne-úplně-povedených příspěvků kapku unavená...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru