Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ideální pár

23. 09. 2009
5
8
917

ozve se mi jen, když si chce zašukat a ještě mi řekne ať po cestě koupím šprcky a cigára. Chvíli si povídáme. Pak do mě nalije panáka a ošoustá mě. Po sexu si sedne do křesla a čumí na sportovní utkání. Moje přítomnost je tam už zbytečná. Když protestuju nebo se jdu k němu přitulit, tak mě přefikne ještě jednou, zapálíme si cigáro a jde mě vyprovodit ke dveřím

 

„čau“ řekneme si a občas si dáme pusu ještě na rozloučenou


8 názorů

Bíša
24. 09. 2009
Dát tip
Chjo...

snadná rada,rychle se na něj vykašli..smutné,velmi smutné..oh

je facinující, že někdy sebou necháme mávat, jak se druhým zlíbí. Někdy zase máváme my s někým. Jde o to, kdo má převahu. Ten kdo víc miluje ten se vždy víc přizpůsobí. To bude stejné za 1000let jako dnes.. možná to bude ještě horší, lidi totiž ztratili vzájemnou úctu. Je nám vštěpovaný do hlavy, že jsme tu jen za sebe, že máme být průbojní a sobečtí..pak bohužel nastane situace, kdy někteří z nás ani nedokážou uvolněně projevovat své city. Všechno jen chtějí a neumějí nic dát. fuj !

Sršáň
23. 09. 2009
Dát tip
tento text mohl napsat muž i žena ač blbůstka je to prostě otisk doby...kdyby se dostal někomu do rukou za 1000 let kdoví co by si o naší době myslel nejvíce mě fascinuje přímočarnost a rychlost děje. dneska prostě dobrý

Je to hezká kratochvilka. No, a ti "milenci" jsou vlastně také šťastní! Vlastně ani žádné konflikty vzniknout nemohou, když jejich setkání jsou iniciovaná sexem! V tomhle případě je hlava "před" i "po" v oblacích. No, má tak holt někdo kliku! No a on na nákupy taky nemusí! Takže skoro životní výhra! J.Š.

tož gratuluji. Neobtěžuje tě svými opileckými návraty ve tři ráno...

...čistě ze života,život nic moc,ale výplod se dá přečíst*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru