Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak nelýp vodevřit pivasa

05. 10. 2009
7
9
1150

Čepovany pivo je nejlepči, co si budem povidať jako. Ale dyš je lahváč, tag je prostě lahváč, kurva. Lahváče sů gut, bo se dajou dát do kapsi u montérek a vziť sebó do fachy a mate to vječi neš tu plechovku, ale zasik je to svinsky křechkí, tož dyš stim vemete starýho přes kokos, je to hnetkaj na sračku, pivo šade a dyž ho scete vychlámat, tag mosíte tim brčkem přimo z podlahy jak ňáký ten duchotce, kurva. Nejhorši na pivasu vo flaši je ale ta svinská korunka. To vobec nende dolu pazóró, kurva! Na plechovce mate jakésik také očko, to urvete a možete hnetkaj chlámat, ale lahváče pazóró nevodevřete, to drží na tej flaše skorem tak silně jako podsvinče na cecku. Já su ale chitrá samyca a co sa týká teho vodviráni lahváčů, tož na to mam doma také svinské vifikundace. Rovnó vám řiknu, že nejlepči na tu korunku z pivasa je morda mojeho sinátora darmožrůtského, kurva. Dyž to bol čpunt jednoročni asik, tag sem si všimla, že sa mu v hubje prořezávajó ty mlíčňáky. Kurva, ty děcký zubi sů svinsky vostrý, byste asik ani nevjeřily! Podsvinčeti dyž strčite do tlamy novodurovou trupku a rupnete ho koleniskem do brady, tož je trupka na dva štoky, kurva. Dajó se s tim dělat vjeci různy jako, ale uplně nejvic gut to je na ty lahváče. To vemete pivasa, vodevřete podsvinčeti mordu, zaháknete korunku vo ňákej zachovalejší zup a rup! Korunka v řiti, válí sa na koberci a vi možete chlámat!

Ja takhle využivala darmožrůta v jednom kuse, kolikrát aj do fachy sem ho zala a šici si tam vo jeho zubi vodvírali lahváče, kurva! Tož to byli ščastný časy! Dyž mu pak bolo vic let uš, asik tak vosum járů, tag to začlo bít na guvno, to se mu ty mlíčňáky svinsky kyvaly v dásních, hnetkaj sa to vilomilo, dyž vo to človjek vodviral pivasa. Tož kurva! Teť uš je to ale zasik v poho jako, uš má chuj špatný druhí zuby a ty držej svinsky, dycky vivalim kýty v sednici u bedny s flašou v pazóře, zakvákám Vodvirák! a sinátor uš ví, že má hnetkaj fšiho nechať, a co nejrichlejc seběhnůt k hodný mamince Milunce, vodevřit tlamu a vodkůsnůt ji korunku. Tož tak! No ale jelikož chuj nezdárná takik nemože bisť enem fort doma, tož mám eště pro sichr druhí vodvirák na tchyni. Nestřihám ji už několik járů paznecht u palce na levej kytáře, tož tam má za tu dobu už taků...já ani nevim, jak to nazvať, vipadá to jak hák vot autojeřábu. Na tom sa taky dajou fest gut votvirať lahváče, enem se u teho sviňa dycky krůtí jak krtek na horký plotynce, kurva. Tož tag to vidite! Su samyce chitrá a šetřivá, místo teho, abich vihazovala love za ňáký ty vodviráky, tož si pivasy vodvirám za sinátoroj a tchini jako. Tož gut! Dělejte to jako Milu a ušetřýte svinsky!


9 názorů

dyť na tem nemá bisť nic ftipného jako, to je normoš povidačka také z mojiho všivého života, kůrva.

Jo,jo,jo...... líbí a tož pro mě dobrý! JŠ.

Petrusha1
05. 10. 2009
Dát tip
toto mi tak nejak nepríde byť ani trochu smiešne ... text je taký násilne kvázihumoristický

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru