Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nepřeložitelná

01. 10. 2001
7
0
1777
Autor
Tisoun

takovej experiment

Nepřeložitelná

Ambrož Slezina se se zvukem budíku malátně probudil a pomalu otevřel oči. Setřel si pot z čela postele, oblékl se a odešel se umýt. Mezitím jeho matka vstala, vyšroubovala se ze šroubu a připravila mu snídani. Když vcházel do jídelny, praštil se o futro do hlavy, až mu zazvonilo v uších a otec zvedl telefon. Ambrož se najedl a vydal na cestu do školy. Cestou si kopl do krabice, která se už nevešla do kontejneru. Ta se ale naštvala, vytasila klepeto a nastřihla Ambrožovi špičku boty. To ale neměla dělat, neboť právě narozený žralok ji okamžitě sežral. Ve škole mu odpadla hodina informatiky, a to kvůli kočce, která skočila do třídy a sežrala všechny myši. Naobědval se tedy o hodinu dříve, ale polévka se na něj podívala tak uhrančivým okem, že ji nedojedl. Neměl co dělat, a tak otrhal z nejbližšího plotu psí víno a nehorázně se opil. Z posledních sil se doplazil domů a odešel do svého pokoje, kde zakopl o práh a upadl do spánku.


papouch
12. 10. 2001
Dát tip
jojo, líbilo :-))

musel jsem se vrátit.. tohle by se mohlo líbit zoo:-)).. a papouchovi.-)) avi

zoo
11. 10. 2001
Dát tip
Já už sem tu byl džív a odešel vcelku uspokojen, ale dík, Viky. Dodnes si pamatuju, jak nám třídní začal v prváku předčítat Proměnu a nám vypadly jazyky na lavici. :-))

fakt dobrý.. eště že v tý krabici nebyla hadice, kdyby ho uštkla, mohlo by to špatně dopadnout :o) tip*

Doubi
01. 10. 2001
Dát tip
Téééda - závidím ti, že tě tohle napadlo. Kdyby to napadlo mě, byla bych na to děsně pyšná. Hm.. takhle ti mohu akorát dát hvězdici (nebo ňákou jinou mořskou potvoru):-DDD *

Bezejmenny
01. 10. 2001
Dát tip
Dobrá ukázka asociativní prózy. Má to vtip, humor a lehkost. Tip.

Wopi
01. 10. 2001
Dát tip
Opravdu vtipné a nápadité. Máš talent, rozvíjej ho! ****!

"Mezitím jeho matka vstala, vyšroubovala se ze šroubu" - tak to mě dostalo. *

Pája
01. 10. 2001
Dát tip
;-)))) dobrý

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru