Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povašte, jaká su kuchařynka!

20. 10. 2009
6
4
927
Tož kurva! S  těmi mojimi podsvinčatami je křiš! Vono by to fort enem jedlo, fort to má hlad svinský, starej, sinátor, tchyňa, sů to hotová kukaččí mlaďata! Člojek temu mosí vyvařovať bo bi to jinag sciplo. Tož to vite. Ja Miluna naščesti vařiť umim řácky. Ve žrasu sa viznám. Řiknu vam rovnó, že žrasa se dělijou na dje základní skupiny. Na žrasa zakůpený a na žrasa sebratý ze zemně, nebo ulovený, kurva. Kupený žrasa sů vječinou ze sámošky, z jednoty, vite? Za ně sa davajou stravenki nebo aj love skutečný. Do kupovanyho patří vodřezky z prasca napříklat, z teho robim starýmu polifku, abi bol řácki vipasený a nescipnul mi přes zimu. Dalej tam patřej polifki pitlikačky, to sů také práškové srački, to date do hrnca, zalyjete vodó horkó a mate polifku jak višitou kurva. Gut jec pro ty, co rádi šetřej čas jag Milu. Pak sa tam řadi eště takové ty základní chujoviny ako muka, krupica, psý konzervy, sádlo z prasca, maslo, mličisko a aj chleb, to je boži dar, vite? Nědy sa aj kafe mosí kupiť, to je čupr gut na tu kocovinu, sem tam pitlyk zmraženy zeleniny, to zasik na kokos, dyž bolý po ňákí svinský kalbě. Tož tadle první skupina je na piču, jak uš ste pochopili, bo to stojí love a love, kerý sa vinaložejou na něco jinýho než na alkehol, sů love způlky jako vihozeny do gnoja, kurva!
Naščesti je tadyk ta druhá skupina žras, za kerí sa necáluje. Dalo bi sa řect, že sem patřá šicko, co sa hibe. Například prasce, ty ja mam v chivku, sů to bestyje nenažraté, zožerou na co přindou. Začne to jako malí podsvinčátko a pag to tlůstne postupně, až je z teho sviňa vipasená, to se trepne do kokosu nohou vod stola, vikrví, rosporcuje, nadělajou sa jitrnice, tlačenky, salámi, no jejeje! Meso z prasca je nejlepči. Člojek ale samozdřejmě nemože žrať enem meso z prasca, to neni zdraví, z teho je ta rakovina, kurva. Vopčas sa to mosí proložiť aj něčím libovím. Například ješkem. Vite, ješci to mate u silnice dycky po ránu, je to také placaté, samá bodlina, pajšl z teho leze. Dycky dyš du do fachy a vidim ješka, tož ho zoberu, prcnu do igelitky a doma to pak večir dam do hrnca, povařim společně s cibuló a kůrva! To je bašta! Polifka bodlinačka! Dycky celá famylyje vobirá, bodliny na vokraj taliře davá, rodiná idylka, do rytě! Chutné sů třeba aj krtci, ja dycky kukám, jag krtek na zahonku dělá hromátku, potichu k němu du a jag vistrčí ven ze zemně kokosek, tož ho napálím nohou vod stola jag golfovej miček, chuj špatný vletí voknem rovnó do kuchině do hrnca s vařici vodou, spaří sa a dou z něj lip chlupi. Z krtků je čupr gut krtkůf dort, kurva. To dělám dycky sinátoroj dyš má ty narozeniny. Moc dobrí jedlo sů aj psi. S veru máme u lesa taků klec, co zrychtoval jeji cigán fůsatá, je to taká past, dycky sa tam jebne návnada, třebak nožička z prasca, pes to ucejti, naleze donitř, pas sklapne a mi mame žraso. Jedó zme tam našli aj šantusa naburáceného. Svinsky sme ho zrubali, zobrali mu šantusáckej kabát a fertig! Tož tak. No ale co je uplně nejlepči, co ma Milu svinsky nejračejc, po čem by sa mohla utlóct, to je  zadarmikovej gulášek z hospi. Kurva, lidi, že nevite co to je? To je gulášek uš tak řácki zamřelí, že to sfajnofkovělý ogáři nemožou žrať, jag to krásně voní, von to Tonik náš hospockej chuj, dycky vylévá do plechovího beliku a dává mi za dveřiska. Já si to tam dycky zoberu, donesu domu, belik dám na kamna, povařim, abi sa to přestalo hibať a pak je čupr gut žraso. Akurát do sinátora to moc neleze, fort sa ošivá a Maminko, tadyk je ňákí červik... mlatim ho za tyhle chuje čpatné násadou vod smetáku přes stul, bo noha vod stola je na to moc krátká.
Tož to vidite. Chitrá hospodyňka nemosí dávat za jedlo velkí love, dyš je zručná. Na sjetě sa člojek dycky fest gut nají, dyš neni zfajnofkovělej a neščítí sa! Kůrva!

4 názory

wedle_vazy
20. 10. 2009
Dát tip
;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru