Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milence jejího muže

25. 10. 2009
7
17
2099
Autor
Nanča
Tak už zase
lásku pod křídly

poezie kradeš..
jak slípka
alespoň střípky  citů ..
pod sebe
pro sebe
na hnůj hrabeš

To ti  fakt nestačí
co  všechno
už jsi rozbila ..
kolik slz pro tebe
ženy tvých 
milenců vyplakaly..
kolik vztahů
tvá virtu láska pohřbila?
 
Halíš svá slova
do medu
Tvé 
Miluji Tě
je vždycky
jeho ..
p o d v e d u



17 názorů

Nanča
06. 11. 2009
Dát tip
Děkuji za zastavení.Taky se mi nelíbí ten slepičinec pod básní, byť jsem jeho součástí.Souhlasím s privátním řešením.

páčilo sa mi dielo....narozdiel od kritik pod ňou, skôr by som to riešil privátnou cestou...ale za báseň tip

Nanča
03. 11. 2009
Dát tip
pro arkp.. nemažu jinak by ses to nedočetl asi ne..:O))))A po čuni? kéž by to šlo bylo by to asi nejúčinjší a nejjednodužší..tak jak to děláte vy chlapi.. bum bum bum a je klid... Až se příště narodím chci být kluk a basta! A za druhé když jsem tu básenku psala je fakt že byla přesně namířená ale pak díky pohledu jiných lidí, jsem pochopila že není jen pro jednu osobu, že je pro moc a moc lidí co máme máslo na hlavě a jak řekl jeden kritik kdo ho nemá a mlčí tomu teče i mezi prsty.. Jo tak to je.I vlastní výkřik může pak být tvojí učebnicí...nebo vlastní facka jako vlastní gol, to ne spíš jako že se ti najednou otevřou oči jinak...

slivaka
03. 11. 2009
Dát tip
...těžko soudit ze všech stran...předem rozbité co není dvojí...než jsou na lásku tři...jsou napřed dva...a ti musí vědět nejlíp*...jen oni...za dílko tip...Lu

Nanča
26. 10. 2009
Dát tip
Děkuji jsem ráda že někdo pochopil..je to básnička

poslední sloka je výborná...stručně a jasně shrnuto. A jestli je to osobní, není podstatné.

...to už jsem dneska četl :)

Nanča
26. 10. 2009
Dát tip
No vždyt povídám ...i psychiatr má plné ruce práce..a jak vidím moc mu to nejde... a nejen s Vámi paní,tisíce nicků na různých lit.serverech i intrik a vymyšlených pohádek.Bože tohle je právě ta odvrácená strana virtuální svobody...Raději si nehrát s ohněm že...Tohle je jen básenka..co mi bylo inspirací je má věc a je jen na kazdém jedinci jestli se v mých slovech najde....Ze by potrefená husa co kejhá.Pak má rada je jediná nečtěte mě .Je to jednoduché.prostě mě nevyhledávejte a pak se vás má písmena třeba tolik nedotknou.Ted plánuji psát román..jmenuje se Jak jsem sbalila milence své dceři.Je o člověku co se trápí minulostí a i poslední syn , raději utekl z domů a jeho máma mu ani na svatbu nešla a manžel,kterého si napřed vzala krátce po tom co ho ranila mrtvice(a předtím s ním žila a vyhazovala ho z domu ,ponižovala ho,zesměšnovala a o svatbě nechtěla ani slyšet,holt dávky jsou dávky ,pak honem spěchala se svatbou aby milujícího A MILOVANÉHO manžela následovně odložila na psychiatrii.... nebo taky povídku .. o tom jak sbalit církevního hodnostáře...Témat je tolik a většinou si je člověk ani nevymýšlí přijdou ze života záleží na autorovi jak s nimi naloží..... a na čtenáři jak se vcítí. .Jsem ráda že jsem Vás přivedla na literární servery a že už své chvilky nevěnujete jen sms skování a chatování na televizi.Ale jsou to literární servery kde jde o literaturu nikoli rozsáhlý chat . tak prosím respektujte a pokud mi něco osobního chcete sdělit tak mi napište do vzkazů.A pokud se Vám má tvorba nelíbí nebo se vás nějak osobně moc dotýká není nic lehčího než ji nečíst...nevyhledávat. hezký den :o)

Metta
25. 10. 2009
Dát tip
Věřím ti to. Přeji přesto i právě proto krásné bytí :-)

Nanča
25. 10. 2009
Dát tip
p......se mi schizofrenicky zatoulalo..:o)

Nanča
25. 10. 2009
Dát tip
p......se mi schizofrenicky zatoulalo..:o)

Nanča
25. 10. 2009
Dát tip
Bohužel,leč obal má velmi líbivý a nadmíru přesvědčivý.Studijní materiál pro sychiatra...dokud ti ze života neudělá peklo a to doslova neuvěříš.Hezkej večer.

Metta
25. 10. 2009
Dát tip
to je někdo konkrétní tak skrz naskrz špatný ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru