Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O chitrím zmrdovi

02. 11. 2009
5
8
2563

Tož kurva. Žil blil taký svinsky chitrý zmrd. Bylo mu asik tak šest járů a jeho mutr byla běhna a fotr kuřil na těch veřejnych tovaletách bohatým pánům lulány. Tož jako! Ten zmrd tagle jednoho dne de a Kurva tato a mamo, viteco vy mate život na guvno, penize sice jako asik jo, kurva, ale jednou chitnete od těch vašich kunčaftu ňákej ten lišaj nebo lues nebo filcki a jako kurva to přecik nende, měli biste si najisť nějaků jinů a lepči fachu! Ja eslik dovolite bich vam ňaků sehnal, mi je sice teprf šest járů, kurva, ale ja sa vyznam, ja už jednou viděl holčiči frndulu a aj lulána, vite? To jaxte se tudlenc muchlovali na divanu. Dyž todlenc kluk vidi tak už je vlastně dospělej.
  Tož je jasné jag totok dopadlo. Rodiče nechtěli ani slyšat. Fotr vodepjal ten pasek, co měl u hózen a začal toho maliho zmrda svinsky mlatit přes pulki a aj přes kulki. Zahnal ho do toho jeho mrdničku pod schodama a podložil kliku židlů. Ja ti dam ty chuji takovi chitry řeči tady vist a dělat z nas debyly, ja z tebe snad jedó začnu gcať skapalněný kokosky! No ten malej zmrd byl z teho, jak ty jeho zploditele ho spařily svinsky, docela v ryti a řeksi že to tak nenecha, že sa nenecha takhdlenc utlačovat. Tož dyž přišla ta noc, zapat pumlič, uďála sa tma jak v rycochu, a ty jeho zploditele vypadly ven za živnosťou, tag sa nafintil jag malí buzik, zmaloval si gzicht maminym mejkapem, kusem výkalu si udělal knira, natách na sebe ňáký lepči oděf a vyrazil taky ven a natách to rovnó na hlavák, de vjeděl že ten jeho fotr kuří ty lulány. No fotřika zmerčil hnetkaj. Šlapal tam z mista na misto, kunčafti žadny, to sa mu zrovinka hodilo, kurva! Rozhopal boki jag mala šestileta candula a vydal sa za fotrem a dobry den pane, ja su ňáký Alfons z Kuřbuřtovic nad Metuji a měl bych zajem o oralni dražděničko toho myho vječně nadrženyho satanovího výhonku! Ty se mi zda seš takova fajn mužska šlapka a ajni moc nesmrďáš, máš fest fůsy pjekně až k pupku, to sa mi lýbí, deš do teho? No fotr svého maliho zmrda nepoznal, myslel že to je ňáký taký chuj zakrslý, ňáký ten lilipután s knirem, něco jako Jirka Krytinář, co dyž se sce v hospě vygcat do mušle, tag na to mosi mnět štokrdle. Fotr tedyk řikl No dobře pane deme na zachotki a tam to ňák porychtujem a šli na zachotki a zmdr řek Ja si to rozmislel, překuřim ponejprf ja tebe a fotr jo kurva, vyndal ho a von mu ho ten malej zmrd normalne ukusnul, normálka těmi jeho mlíčňákami jako! A bolo to. Fotr fest řval ale bolo gut, neměl chuj, uš nemoch šlapat, ogar bez lofasa je šlapák na guvno.
  Tož ten malej zmrd ješte ale mosel ňák pořešit mutr. Tož sa vydal do Perlovky jak tam ta mutr u popelnic dycky večer dávala cigánom. A jag ju vidi, tag hnedkonc dostal nápat. Vedle bil jetnamskej stánek s dětskou pyrotechnikou a von sa tam přitoči a kupi taký dělobuch svinský, taků kuli s důtnákem jako! No a pak de za mutr a začne su ju jakobi prohližeť a vopcházať a pak sa jakože vosměli a přinde bliž a řekne ty seš mi ale krasna kurva, maš gut stegna, rycku, mlikarnu a aj v gezichtu ti to docela slušá! Gci tě a gci tě zezadu. Tož ani mutr ho nepoznala, kurva! Buch vi, co si každej den davala do žily jako! Prostě mu řekla, Dobře pane, poťte tamhle do prujezdu, vpustim vas tam do tej mej frnduly. A tak tam zalezly a vona spusťala dolu tepláki, gaťky a von na nic nečekal a rovnó ji do rycinovy diry narval tu dělobuchu a zapalil a kurva lidi, to byla rana, to sme slyšali aj tady u nas doma! Mutr byla skoro mrtva, ale jen skoro, v prdeli měla diru jako vrata do gliva! Tož s takou ryckou už nemogla dělat kurvu a bylo to gut, pak sa doma šici ožrali svinsky, vyšlopali co sa dalo a byla z nich fajnova rodina, živili sa pejskama a kočičkama a eslik neumřeli na ajc nebo teho raka, tak pejsky a aj kočičky žeró eště dneskaj!


8 názorů

Jsem rád, že se shodneme.

Metta
02. 11. 2009
Dát tip
:-DD Sám se ochuzuje, komu se to nelíbí

Nebude se dohadovat s člověkem, kterému se líbí tahle sračka.

Ediku děkuju, ty seš muj kluk, ne jako tadycten armín čpatný,m dyš řiká, že to je trapný, bo to neni trapný, já vám povim, co je trapný. Jednó sem tagle šla dědinó a najednó vidim na zemi retko dótnající, tož že ho zdvignu. Nakrčila su sa, vohnula aš k tej matičce zemi a najednó prd, tepláki sa mi rozervali na ryti, dira sa udělala, celá moje sicna vykukla na sjetlo bóži. A abik teho nebolo malo, tak ze mně ve stejném okamihu viletlo guvno jak cep, kurva! asik tagle veliké! No a celá dědina to viděla, šici ogáři aj roby, šici sa smáli, to bola vostuda, totok bolo trapné a ne pár těchto řátků všivích, vite? Vim co řikám, bo tomu rozumim svinsky, kurva!

Trapné. Nesmírně trapné.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru