Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Klub STUPID LIGA: vyhlášení výsledků za říjen 2009

07. 11. 2009
0
22
4507
Autor
aleš-novák

 

přátelé, sousedé a krajani,

Zatímco Superstar za chvíli půjde do finále, výběrové řízení našeho Klubu pokračuje svým klidným tempem stále dál. V měsíčních intervalech stavíme do světel reflektorů díla, která by možná zůstala nepovšimnuta.

Klub STUPID LIGA se věnuje "nekonformním" autorům. Podle přísných kritérií vybíráme a dvoukolově hodnotíme díla, která zdánlivě nesplňují náročné požadavky čtenářů, přesto stojí za to tyhle autory číst.

Ani v říjnu se nenašel jednoznačný vítěz, takže na pyjedestalu dnes máme opět dvě díla:

Láska vs. nenávist

http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=337558  

od autorky píšící pod nickem Ifa

a

Oba

 http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=336422

    autora s nickem roorybacky

 

autorce i autorovi gratulujeme a přejeme hodně sil do dalšího psaní.

 

 

 


22 názorů

Ziri-ath
09. 11. 2009
Dát tip
Protože já sama neumím napsat ani sebevíc prvoplánovou rýmovačku, ani emocionální výblitek (čímž nechci říct, že by vítězné básně byly jedním z toho), tito autoři mají přeci jenom nějaký můj obdiv.

Metta
08. 11. 2009
Dát tip
no jo, no ...a tak bych se ty nominované (nováčky) pro příště trochu ve zprávách pokusila uobraznit, to je hnusný slovo, co, takový neempatický osobní přístup :-P, od nominace k vyhlášení, mě by to bavilo, ted jsem to ńáko prošvihla

avox
08. 11. 2009
Dát tip
vždyť já se nehádám, jen můj názor, nováčci bývají dost nesmělí...

SL hodnotí jednotlivá díla, nevím, jestli Ifa měla nějaká další, jestli je smazala...třeba si takhle přečte její dílo víc čtenářů a ona bude mít větší zpětnou vazbu...

avox
08. 11. 2009
Dát tip
"přesto stojí za to, tyhle autory číst..." díky za klikací odkaz, jenže chyba lávky... autorka Ifa napsala pouze toto jediné dílo - nezakřikla ji příliš halasící porota? (jediné dílko naznačuje, ale nevypovídá) Možná by bylo vhodné, dát nováčkům špetku času na rozkoukání, na 2., 3. básničku... :-))

vole :o) k.

školní neumí počítat vůbec. Ale nikdo to neví...:o)

Inu, hlasování dopadlo tak, jak dopadlo...

No, to je mi událost...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru