Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Doubi

05. 10. 2001
8
0
3489
Autor
Modona

Přišla Psala Vymazala

Písmák

-ten název evokuje pojmy jako inteligence, tvořivost, porozumění, dychtivost poznávat.

     Jsem ráda, že jsem tyhle stránky objevila, tedy neobjevila, ukázala mi je Doubi. Přečetla jsem si tady za těch pár dní mnoho zajímavých povídek, úvah a nakonec i básní. Musím říct, že většinou rozumím víc obsahu samotných děl, než obsahu kritik, ale to asi není důležité.

     Jsem ale i zaskočena. Jsem zaskočena tím,  že někteří si pořídí možná i 15 nicků, aby získali 15 tipů. Jsem zaskočena i tím, že díla pár jedinců získají vždy své Tipy. Jsem zaskočená tím, že autor X napíše VŽDY skvělou báseň, zatímco jedna nepoznaná báseň Apollinaira je dobrá a druhá špatná

     Jsem znechucená mnohými kritikami obsahujícími slova jako : blbina, volovina, kravina, nesmysl. Slova snadno nahraditelná slovy : nerozumím, nepochopil jsem, nelíbí se mi, neodpovídá mému vkusu, nerýmuje se, máš tam hrubky:-)).

Proč vyjádření typu "debilita"? Tohle přece není vhodná komunikace pro lidi, kteří o sobě chtějí tvrdit, že mají duši básníků, byť amatérských.
Tím, že tu něco píšeme, se vlastně odhalujeme. Odhalujeme možná víc, než když se někde svlékáme.

Odhalím-li své nitro a někdo mi řekne, že je to debilní, je to podobné, jako když se svlíknete před holkou a ona se Vám začne smát, že ho máte malýho, není to tak?       Mo.  


Jen mě napadlo. Že kdyby tu mezi námi byli prokletí, beat, nebo jiní vynikající lidé, s nikým a ničím by se nepárali tak jako my. Přesto souhlasím, že strhat se dá dílo i elegantně.

Dabi
08. 03. 2002
Dát tip
Souhlasím

Orbi
30. 12. 2001
Dát tip
jsem překvapen:-(

Adina
30. 12. 2001
Dát tip
Modono, z toho tu je mi teda dost smutno. Já myslela, že jde jen o radost, potěšení se z toho, že i ostatním se tvoje věci líbí. Nechápu. Vůbec nic. Je pravda, že taky nic nepíšu a tak asi mi chybí vaše pocity. Ale vlastně mně zase NECHYBÍ. Ale když píšeš svá povídání, tak to se mi líbí. Ale takovéhle malicherné spory? Proč?

Modona
30. 12. 2001
Dát tip
Adino, já jenohu soudit, proč tento spor vlastně vznikl, byl zbytečný, já se ho snažila zmírnit, nepodařilo se. Nicméně jsem aľespoň řekla, že každý má právo psát co chce a každý má právo na to, aby se mu to líbilo, nebo nelíbilo:-) Už je to pryč:-) byl to vlastně můj začátek.

Bacil
18. 10. 2001
Dát tip
Krele, máš asi kousek pravdy (i když na výkřik má každý právo... taky jsem vykřikl), ale někdy je lépe pravdu spolknout a nevykřikovat ji na plná ústa - třeba v zájmu toho, aby se lidi měli radši a bylo na světě líp... Prostě - někdo vykřikuje, někdo nevykřikuje, tak už je ten svět prostě zařízen... proč si s tím lámat zbytečně hlavu?

Krel
18. 10. 2001
Dát tip
jo máš pravdu, já už mlčím...

Krel
17. 10. 2001
Dát tip
Bacil: Ale já mám taky svoji důstojnost a neustálé výkřiky: "Vrať se!" mi přijdou tak trochu trapnými...

Bacil
16. 10. 2001
Dát tip
Krele, a nebylo by lepší přestat provokovat? Víš, abyste se mohli smířit - to mi připadá smysluplnější než pokračování půtek...

Krel
15. 10. 2001
Dát tip
Já sem z vás úplně vedle...heh:-)) 3lobyte: Já si vybral tu druhou část, ale k té první sem se chtěl vyjádřit. _JiKo_ : díky za avízko:-((, ale stejně mě zaavízovali všici.. Už mě to připadá tak trochu trapný, teda to co Doubi předvádí...buď odejdu a nebo ne, ale nenechám se pořád všema prosit o to abych se vrátila...ale to už se zase vystavuju vašemu kamenování jak sem hnusnej, tak do mě!

Yeziiinka
11. 10. 2001
Dát tip
Po tom všem, k čemu se mi zezačátku chtělo něco říct, mě posledních pár kritik úplně rozhodilo - nad 3louškem se řehtám ještě teď, i když věřím, že to asi nemělo být primárně xmíchu...jsem holt jednodušší :))) Takže: když to půjde, chovejte se k sobě hezky, děti. Už proto, že na Písmák se zatím vejdeme všichni a už pro tu "duševní erekci", která zatraceně stojí za to - žejo, 3lobiti??? :)))

Modona
11. 10. 2001
Dát tip
Yeziiinko, naučila jsem se udělat hvězdičku a tak Ti hned jednu dám:-)))*

Yeziiinka
11. 10. 2001
Dát tip
* * * * * * * Tady jsem Ti taky nějaké odsypala, za tu Tvou první! :o))))) A děkuju!!!

Modona
11. 10. 2001
Dát tip
No vzhledem k tomu, že ta první byla patrně i poslední, budou se hodit:-)))))), taky moc děkuju!!!

Bacil
11. 10. 2001
Dát tip
Já vám klidně rozdám všem. A propos, Mo, doufám, že nebyla poslední - ještě ňákou, prosííííííííím... ******************************************************************

zoo
09. 10. 2001
Dát tip
Vidiš ho? Chlap, co poudám. :-(

Bacil
09. 10. 2001
Dát tip
A kde se roztřískala? Někde mezi 5TGB a 6ZHN? Druhý zlom bych logicky předpokládal mezi písmenkovou částí klávesnice a takovými těmi Inserty a Delety a šipečkami. I když - kdo ví... :-)

(Já jsem se při tom mávnutí do klávesnice netrefil, takže nevím :-( )


Bacil
08. 10. 2001
Dát tip
Mo, většinou s Tebou souhlasím, jen musím říct, že nováčky čte opravdu méně lidí - přinejmenším o jednoho, a to jsem já. Rád bych je četl, ale čas, který můžu trávit na Písmáku, je omezený, a tak jsem rád, že vůbec stíhám číst staré známé a kamarády. Nováčky čtu jen tehdy, když mě na ně někdo upozorní - v takovém případě ovšem naváhám dát jim tip, když se mi jejich věc líbí (navzdory tomu, že to třeba četlo už dvacet lidí a tip jim nedali - platí to i opačně, občas NEDÁM tip i věci s dvaceti tipy).

Bacil
08. 10. 2001
Dát tip
Lidičky, ale... ((nevíte, jak se na klávesnici píše mávnutí rukou?´))

Bezejmenny
08. 10. 2001
Dát tip
Trilobyte, já tě snad budu vyhledávat a číst výhradně kvůli těm tvejm kritikám a názorům. Tohle se mi líbí. ;o))))))

zoo
08. 10. 2001
Dát tip
Hele, zkusila jsem to. Je na tři půlky. Máchla jsem správně? :-))) /Ukončemež to už./

zoo
08. 10. 2001
Dát tip
:-))))))))

Modona
08. 10. 2001
Dát tip
No , já myslím, že necháme:-)) Na to, že je to tady 5 dní si to přečetla slušná řádka lidí:-)))) 3l.:-))))ale vlezeš:-)))))

Bacil
07. 10. 2001
Dát tip
Tedy tady se to zase... ale hlavně že už převažují :o))), to jsem hrozně rád. Víc :o)) a míň :o(( všem přeje Bacouch.

Wopi
07. 10. 2001
Dát tip
Modona: nechápu moc, o čem mluvíš. Slova "volovina", "kravina", "debilita" jsem v kritikách vůbec neviděl, asi čteme jiný okruh autorů. A pokud tohle někdo do ohlasů napíše, vystavuje tím vysvědčení jen sám sobě a nevidím důvod zabývat se názorem nějakého hulváta. Povídání o patnácti niccích kvůli patnácti tipům je už úplně mimo oblast rozumného uvažování. 1) když budu chtít 15 tipů, patnáckrát na dílo vlezu nepřihlášen a kliknu tip. Nechápu, proč bych kvůli tomu měl vyplňovat otravný formulář zadávání nicku. 2) Fakt je tak těžké pochopit, že PRÁVĚ PROTO, že někteří lidé už dostávají tipy za jména, dávají si nové nicky, takže motivace je ZCELA OPAČNÁ, než podsouváš? Jediné, s čím souhlasím, je podivení nad tím, proč tolik lidí čte díla anonymně, já osobně jsem VŽDY přihlášen a vždycky poznáš, kde jsem byl. Že nováčky čte míň lidí než zavedené autory, s tím nikdo nic nenadělá. Všichni jsme tím prošli a tu čtenost si museli vybudovat trpělivým psaním - jak já, tak Monty, vymazaný 3lobyte (!!! :((((( !!!) a další. P.S. Mý první dvě věci na Písmáku četlo za první týden celých 6 lidí. Dnes jsem naopak právě v té situaci tipu za cokoliv, proto mám další nicky.

Modona
07. 10. 2001
Dát tip
Wopi: Jsem ráda, že jsi se ozval. Já jsem na Tvé vyjádření moc čekala, ale nejen na Tvé, třeba i na Oldovo. Slova volovina, kravina a debilita sis mohl přečíst právě ve vyjdádření Krela pod Doubinou "Návštěvou u maminky" a bezprostředně po téhle jeho kritice a přihlouplé kritice někoho anonymního k povídce "Berenika" Doubi své věci smazala. Mluvila jsem o téhle konkrétní věci. A nemohu ovlivnit, zda a jak vážně se někdo zabývá názorem nějakého hlupáka. K tvým bodům: 1) Proč je to technicky možné? Proč smí dávat tipy anonymové? Proč toto není umožněno jen řádně registrovaným? 2) Ne, asi to není tak těžké pochopit, tak jak to říkáš to má logiku, ale je to smutné, že to tak je. Já vlezdopr..... nepěstuju ani v osobním životě a připadá mi zbytečné jej pěstovat elektronickou formou. Jinak si nemyslím, že nováčky čte zpočátku méně lidí, mé "věci" si přečetlo za týden přes 100 lidí. Někteří z Vás /nás/ jste velmi nadaní, někteří méně, někteří vůbec. Myslím, že pokud bude díla posuzovat redakce složená z těch skutečně nadaných, je úplně jedno, jestli i díla těch nenadaných dostanou obrovské množství Tipů, třeba kvůli tomu Nicku, jak říkáš. Kvalitní díla, byť třeba málo Tipovaná pak nezaniknou, a ta mizerná, byť třeba přetipovaná, prostě zmizí. Děkuji Ti za Tvé vyjádření a taky za Tvůj obrovský smysl pro takt:-))))) Mo.

Bezejmenny
07. 10. 2001
Dát tip
Chytrá holka, tahle Modona. ;o))))

Wopi
07. 10. 2001
Dát tip
Modona: v podstatě se nelišíme v názorech, jde jen o to si to vysvětlit. :) Pokud někdo napsal takovéto věci Doubi, je to opravdu smutné... A s následky, které to přineslo, ještě smutnější. K nickům: O tom, jak je milé, když mi manželka hlásí na můj nový tajný nick "objevila jsem zajímavého autora", jsem Ti už psal soukromě. Mám pak daleko větší radost, než když mi dá tip proto, že jsem její "horší půlka", to jistě chápeš :)).

Baba_Jaga
07. 10. 2001
Dát tip
Co k tomu dodat? Snad jen škoda, že tady už Doubi není:-(( *)

Doubi
06. 10. 2001
Dát tip
nedělá mi dobře se sem vracet, ale informace po netu letí tak rychle... že prostě musím...tedy.. musím reagovat: Krel mě taky naštval, jo, dost.. já nesnáším BLN, můj názor je ten, že BLN většinou (ne vždy) píše ten, kdo nemá na to, aby složil BLR, ale NIKDY jsem ŽÁDNÉMU autorovi BLN nechodila blejt na jeho dílo. Když už jsem na BLN nahlédla a nelíbila se mi, tiše jsem odešla. Občas se mi i líbila (a to je co říct - ale holt někdo umí), tak jsem dala tip..no, v podstatě Krel pouze prokázal, že mu chybí smysl pro humor, že... a ještě se k tomu hlásí...inu, jeho věc... jo.. co jsem to chtěla.. už vím!! - tedy - daleko víc mě naštval jakýsi anonym, který ani neměl tu odvahu přijít pod svým pravým nickem (i když co znamená pravý nick na tomto schizofrenním serveru, že ano) a na moji poslední povídku, která byla naprosto vážná, smutná, končila tragicky a vložila jsem do ní kus svého já, mi napsal "kritiku" snad rádoby vtipnou, čímž naprosto znehodnotil a pošpinil duši povídky. Bylo by fajn, kdyby se přihlásil, haha. To byla ta pověstná poslední kapka.. tak. Nevím, co víc bych dodala. Snad jen to, že se mi stýská po Monty, 3lobytovi, zoo, Kami, Falce, Dianě, Bacilovi, Jákobovi, hubertxyovi, Bezejmennym, papouchovi, Big_Georgovi...(tebe Mo, nejmenuji, tebe mám ve vedlejším okně.-))).. atd. vy víte, koho myslím... (mezi námi, i po Wopim a Wiki, ale nechci je kompromitovat:-)).. ale přesto jsem se rozhodla odejít. Tak ahoj. P.S.: prosila jsem Oldu OPAKOVANĚ, aby zrušil můj nick, tak nyní ho žádám znovu a veřejně.

Bacil
06. 10. 2001
Dát tip
K 3lobytovi nemám co dodat...

Krel
06. 10. 2001
Dát tip
3lobyte: jo máš pravdu asi určitě nemám váš smysl pro humor a nikdy ho mít nebudu... A starouši dokonce přejdu i to slovíčko LŽEŠ, ne já se klidně hlásím ke všemu co jsem tam napsal a doopravdy mi přišlo divný, že dílko, dle mého názoru bez jakékoli hodnoty má 50 nebo kolik tipů zatímco některá dílka od některých autorů jich mají třeba jen 3 a přesto jsou to dílka která mají něco do sebe..ale to je o pohledu jak se na to díváš, Tobě se líbí to a mě zase to... Doubi: A ano přiznávám, že jsem to asi trochu přehnal, ale jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor a vyjádřiol jsem se tak trochu od podlahy, prostě tak jak mi huba narostla...Za svým názorem si stojím, ale omlouvám se Ti za jeho podání, které jsem měl trochu zvážit. A tady je má ruka, přijmout ji nemusíš, kdyžtak stačí ten panák, ale piju jen whisky. všem: Tímto smetávám tuto diskuzi ze stolu a půjdu si chvíli odpočinout do mého sluného Olomouce...ale pamatujte já se VRÁTÍM!!:-)) PS: prosím už mi nikdo neavizujte...

JiKo
06. 10. 2001
Dát tip
Týjo já chci bejt na nástěnce!!! 3lobyte! jakto žes krela nařkl z fašismu???????????????!!! :-)))))))))) ps: avízo i krelovi cha chá!!!!

Když mi bylo deset, byla jsem hodně zaskočená tím, že dcerka školního inspektora dostala za stejnou chybu v diktátu dvojku, zatímco syn nějakého "nýmanda" trojku. Vyskočila jsem z lavice a řekla paní učitelce, že je to nespravedlivé. Za svůj čin jsem získala poznámku do žákovské knížky a pochybnost o existenci spravedlnosti jako takové. Bohužel ani další léta existence mne nepřesvědčily o tom, že by spravedlnost byla něco jiného než chiméra. Musíme se prostě smířit s tím, že nic takového není - nejsme totiž dost spravedliví sami k sobě, tudíž nemůžeme být ani k druhým. Je to smutné, ale je to tak. Máš v mnohém pravdu, Modono. Vlastně ve všem, abych byla přesnější. Zaráží mne úplně stejné věci jako tebe. Mrzí mne, že se na Písmáku neodděluje "ryze osobní" od "čistě uměleckého", vím, že mnoho lidí dostává tipy jen proto, že "to jsou zrovna ONI" a ze stejného důvodu je mnoho lidí nedostává. Oscar Wilde řekl: Všechno, čím člověk vyniká nad ostatní, získává mu nepřátele. Člověk musí být zcela průměrný, pak je oblíben. Zajdeme-li ještě dál, pak zjistíme, že plavat s davem je bezpečnější a jistější než vystupovat s "nepopulárními" a "menšinovými" názory. Čím déle jsem na Písmáku, tím více si uvědomuji, jak malí a směšní vlastně jsme. Naše "umělecká ega" stavíme na piedestal a bijeme se v prsa jako nositelé jediné a nezpochybnitelné pravdy, a přitom vůbec nechápeme, jak subjektivní je pravda, protože každý z nás může mít a má svou vlastní. A co mne na tom mrzí nejvíc - odešla Doubi, odešli i jiní, a pokud neodešli, aspoň smazali svá díla. Zřejmě je někdo vyštval a oni rezignovali. Rezignace je vždycky smutná. A je tím smutnější, čím větší vinu na ní neseme my sami...

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Taky se mně stejská, sákryš. Je to stupidní - jestliže v tom tedy bylo křivé slovo - je stupidní, že zrnko hořkostí otráví celý talíř dobroty, že jo? Ale je to tak. Bejt hodnej je totiž fuška, pro většinu lidí, a tak se spousta bytostí na to občas vyflákne. Škoda. Kdyby se občas nevyflákli... A Ty se vrať, podDoubinko.

Jákob
05. 10. 2001
Dát tip
Modona, Monty, Doubi mluvíte mi z duše ....... Mod díky za úvahu...

Bezejmenny
05. 10. 2001
Dát tip
Skvěle popsáno, Monty. Smekám, a můj virtuální širák zametá prach u tvých nohou, dívko. ;o)))))
Citát z Vilda je svou pravdou krásný. I když je možné se na něj dívat i z druhé strany, ze strany těch, kdo nemají možnost (skutečně možnost, protože nejde o vlastní volbu), se zařadit někam mimo onen průměr. Což vede ty průměrné k jedinému. Vytváření skupin stejně postižených. A k prosazení vlastních zájmů jinak, sice ne onou přesvědčivou formou vlastní vyjímečnosti, jen vzájemným drbáním zádíček, ale protože lze brát i jen výsledek, tak je to dostatečné pro jejich psychiku. Nevyčítám jim to. Psychologicky vzato, nemohou jednat jinak. Jejich vlastní ego jim to nedovolí. ;o)))))
Pokud to dělají ve svém vlastním kruhu, je to cosi jako klub gayů. Pomáhá jim to, a nikomu to neškodí.
Problém nastane, pokud někdo takto postižený průměrem získá v daném společenství větší vliv, a rozsáhlejší pravomoci. Pak se pochopitelně snaží vše kolem "zprůměrovat" na svou úroveň, aby se necítil podřadně.

Monty, občas se mi stává, že mi někdo napíše, že nechápe, proč s takovými lidmi bojuji. Proč se snažím jim ukázat, kde je jejich místo, a odhalit jejich nízké představy a ubohost jejich snah. Mír, klid a bezmezné přátelství ke komukoli v dohledu, ať je jakýkoli, prostě v zájmu společenského klidu. Nač válčit, je to hloupé a zbytečné!
Tohle jsem nikdy nebral. Vím totiž, že svět je takový, jaký si ho uděláme.

Modona
05. 10. 2001
Dát tip
Ano, mnozí zmizeli, mnozí zmizeli předvečer vnoci a včera. Možná je dorazilo " roztomilé hašteření " redakční rady. Vy čtyři jste zde podstatně déle a máte osobní zkušenosti, já mám spíš ty pocity.Vaše vyjádření je víceméně potvrzují. P.S. Hergot, proč mám jen jeden TIP? Že by ten sloh........?:-)))))

Bezejmenny
05. 10. 2001
Dát tip
Ten tip je ode mne. ;o))))

Bacil
05. 10. 2001
Dát tip
Prosím, pokud máte někdo kontakt na Doubi... že prosím, ať se vrátí... Já jsem taky na spoustu věcí a lidí nas...ý, ale dělám to tak, že prostě komunikuju pokud to jde s těmi hodnými a slušnými (pozor - včetně těch, kteří mají hodně jiný názor). Doubi je škoda... velká... moc se mi líbily její věci. ☼

Modona
05. 10. 2001
Dát tip
Četli: Modona, Anonym29, Monty_Python, Pentium, zoo, 3lobyte, Print, Jákob, Bezejmenny, sidi, kafka, Helča, Spitie, alča, Pája, Bacil, -- ostatní čtenáři byli anonymní 28 anonymních čtenářů, hmmmm, zvláštní, že to zajímá anonymy a ..........:-((((((

Petronius
05. 10. 2001
Dát tip
Opravdu se mohu přihlásit kolikrát chci? Skvělé:-)))

Bacil
05. 10. 2001
Dát tip
Ale to by mělo číst spousta lidí, nejen anonymové... tady je řečena hluboká pravda (ech, ano, určitě by se tam našlo něco zpochybnitelného - jako všude: obrňuji se dopředu, po zkušenostech z písmáckých diskusí :-))) ). Parafrázuje známého reportéra z oprátky, volám: Lidi, čtěte!

Krel
05. 10. 2001
Dát tip
No tak jestli jsem ji vyhnal já svou kritikou k tomu dílku o třech slovech tak se vám všem omlouvám, ale mě to prostě tak přišlo a tak jsem to napsal a pokud někdo nedokáže přijmout kritiku ke své básni, dílku a hned utíká a přitom jen brečí a kope kolem sebe tak za to já nemůžu...a ano možná jsem to přehnal...ale tak mi to připadlo... A Doubi vrať se, utéct umí každej, vytrvat málokdo...:-((

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Nemyslím, žes to byl Ty. Ale moc ráda bych věděla CO, ta holka se mi fakt líbila.

Krel
05. 10. 2001
Dát tip
zoo: no byl jsem to já, koukni se k její kritice pod mojim nickem...řekl bych reakce malé ubrečené holčičky, které někdo řekl ne zrovna hezkého...a argumenty ohledně závidění tipů už radši přecházím mlčením..:-((

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Dobře, tak už jsem se mrkla. Ale furt nevím, co's jí napsal. :-o

Krel
05. 10. 2001
Dát tip
zoo: Že to dílko nestojí za nic a za tím si stojím!!!

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Krel: Nevím, o které dílko šlo. Všemi, která jsem shlédla, mne pobavila... :-))) Cožpak to není důvod rovnocenný takovým těm VYŠŠÍM cílům? Ježiš, jak já Vás chápu, a musím jen přihlížet. A Ty taky nikam nechoď, nebo Ti odtrhnu obě oucha! :-)))

Modona
05. 10. 2001
Dát tip
Krel: Tam nebylo napsáno, že to dílko nestojí za nic, to by byla normální kritika, proti které bych nic neměla. Tam bylo napsáno něco v tomto smyslu :" Taková blbiiiiiiiina, Vy jste museli naproste zešílet,když za takovou kravinu dáváte tipy......" Těch povzbudivých slov tam bylo mnohem víc a bylo to navíc napsáno takovou češtinou, jako by to psal Ukrajinec.

Krel
05. 10. 2001
Dát tip
zoo: Tak si mě najdi a potom trhej:-)) Modona: Jo to máš pravdu, a za tím si stojím...vždyť tři slova pod sebe Ti napíše každej školák a že tohle o ničem jiným nebylo...ale Ty mě stejně nepochopíš...:-((

Modona
05. 10. 2001
Dát tip
Krel: Hochu ,jak Ty to tak předem víš, kdo Tě pochopí a kdo ne. P.S. Tři slova pod sebe jistě napíše každý školák, tedy libovolná slova. Ale zkus třemi slovy popsat celé odpoledne tak, aby si to odpoledne dovedl každý představit. Soudě podle odezvy se to Doubi povedlo a všichni si to odpoledne představili. V tom je kouzlo těch tří slov. Já jsem Doubi pod tuhle "povídku" napsala toto : " Připomnělo mi to nápis z Jindřišké věže z roku 89, kde stálo " Není třeba několika vět, staří 3 slova: Jděte do prdele !"". 3 slova, sice napsaná vedle sebe, ale vyjadřující vše.

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Už jsem odepsala na jiná auditoria a na jiná místa, Krel. Važte slova, přátelé. Jednou budete každý taky nějaký hřejivý potřebovat. To pak budou noci. To potom budou dny! Klopýtat na ovných chodnících budete. Energie na týden vyprchá ve 12:02 ve středu a před Vámi čtyři dny a není kudy... Špatně Vám bude už jen od pohledu na dopravní značku nebo pár vedoucí se za ruce nebo sousedy pod oknem nebo malou holku, co se na Vás zaciví nachodníku. Přešpatně.. Nepřeju Ti to, Krel - i když, kdo ví, možná všem to přeji... A nyní a zde já howg. P.S.: Jo a Krel. I já za tu zhovadilost dala tip. Kruci, cožpak... ále nic. Ále nic. Bobříka mlčení lovím. Basta.

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Krel: Bobřík přetrhnut. Pokud někdo nedokáže přijmout následek svého kroku, je srab. Taky jsem byla srab. V jistém případě víc než rok... Dnes jsme s kamarádkou Marií kamarádky. :-))) Jen zvednout telefon nebo položit ruku na rameno a nadechnout anebo napsat... Hele, nezastávám se hystericky Doubinky. Ale chci to dohnat do nějakýho konce, jakkoli pozorovatel. Ju?

zoo
05. 10. 2001
Dát tip
Jo a Bezejmenny: Už, tuším, podruhé Tě informuji, že "výjimky" výhradně s prvým dlouhým. Jo a můj nejlepší kamarád (opomíjím-li kategorii přátel) je gay. Tak tady trochu bacha. :-))) By ses divil, kam mu nešaháš. .-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru