Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

cudnost chlípnosti

15. 11. 2009
13
18
2109
Autor
Zajin

od Sodomy prchám
cudný ve svém svědomí
snad touha ohlédnout se
mne opustí
cítím tě všude
po včerejší noci
ale vím
že není cesty zpět

proč jen tak tíživě
padáš mi do týla?  


18 názorů

***

..umíš se hezky bránit..ostatně..nemá pravdu terminátor..ta báseň je skvělá..:) T

Zajin
23. 12. 2009
Dát tip
Já píšu vždy jen za sebe, nebo máš snad dojem, že se podepisuji tvým jménem, že jsem tvým mluvčím? A mám-li názor, že je tvá existence zbytečná, píšu jen a jen svůj názor, a protož ty nejsi naštěstí Bůh, ale jen typický polovzdělanec, špatně hrající roli znalého, možná absolvent zvláštní školy, co se už i naučil trochu číst i psát, možná zakomplexovaný uzlíček s uhrovitou pletí, co mi dává příležitost si tady honit triko psaním kravin (ostatně jak píše Josephin Péladan, miláček Šaldův, ve Filosofii rozkoše, každé slovo, které lze dobře zatnout jako sekeru, nese radost)

čas není nikdy zbytečný, zbytečná je jen naše existence - Tvá i má. ----- Zajine, piš jen sám za sebe, ne za mě. Chápu, že je to pro tebe těžké, ale jinak se nic nenaučíš. I když, ty se stejně nic neučit necheš. Pozdravuj mořského koníka a podobné přiboudliny.

kjkszpj2
20. 12. 2009
Dát tip
velkou sílu ty slova mají...TIP

Zajin
02. 12. 2009
Dát tip
čas není nikdy zbytečný, zbytečná je jen naše existence - Tvá i má.

Tolik zbytečného času opravdu nemám, abych četla další tvoje věci.

Zajin
30. 11. 2009
Dát tip
Miluji prázdnotu slov a banalitu konců. Potěšilo mne, že sis toho všiml. Jen houšt, doufám, že si přečteš i další má písmenka (a polykat nemusíš)

Právě poslední dva verše jsou to jediné, co z básně jakž takž stojí za povšimnutí. Jinak je to prázdnota slov zakončená banalitou v posledním verši první sloky. Text poživatelný, ale pro svou převážnou prázdnotu k polykání nevhodný.

slivaka
18. 11. 2009
Dát tip
..není cesty zpět:)*t.

nahá12
16. 11. 2009
Dát tip
tíživě padáš mi do týla - to má jako nadváhu?

Bosora
16. 11. 2009
Dát tip
Líbí. Tip*

Zajin
16. 11. 2009
Dát tip
Z kráčím, pryč od příjemného hříchu

Nanča
15. 11. 2009
Dát tip
Asi že kráčíš do Gomory-bo do komory,,,tam by asi bylo lépe... mám ráda tyhle s neskutečně otevřeným koncem...jsou jakousi výzvou..pak ještě hodně dlouho leží v hlavě...

Zajin
15. 11. 2009
Dát tip
nic TO!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru