Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výkřik do tmy

06. 10. 2001
4
0
1645
Autor
zirafka

Je to hrozné, být sama v úplně prázdném bytě a vědět, že se dnes večer nevrátíš. Ani zítra...
Pustila jsem si Carmen. Ještě si pamatuju jak jsme na ní byli v Národním divadle. Drama lásky a zrady. K dramatickým chvílím se chodí dramatická hudba, ne? Jako bych tě slyšela "ale miláčku, my dva nejsem drama, to se přece stává. Nezlob."
Nezlobím. Stýská se mi. Dala jsem ti v duchu dvě hodiny na návrat. Věděla jsem, že se nevrátíš... ale ještě máš deset minut. Když se nevrátíš, nezbude mi asi než vyhodit tu lahev od bílého vína a uklidit pár papírových kapesníků, které jsme stihli společně zašpinit. Pak umyju nádobí od ještě společného oběda a zapiju svůj stesk sklenkou suchého martini, protřepat, nemíchat! Možná si do něj místo olivy dám stříbřitou cibulku, mám to tak ráda.
Ráno si udělám kakao z tvého mléka a sním zbytek vánočky. Nechals mi ji tu, že ji nepotřebuješ. Vím s kým hodláš snídat.

Jak by ses smál, kdybys teď stál za mnou a četl mi přes rameno. Říkal bys "ty si tak vymješlíš". Znám tě. Víc než jsem kdy doufala, že tě budu znát. Ale nelituji.


PecKer
28. 11. 2001
Dát tip
típ

Nugeta
10. 10. 2001
Dát tip
Hezký, smutný, ale s nadějí . Líbí.

Rising_Star
08. 10. 2001
Dát tip
zní to děsivě v Tobě holka něco je (snad ne vetřelec:) * za ten mrazivý pocit

alina
08. 10. 2001
Dát tip
* a není to žvást...je to život....

Javert
07. 10. 2001
Dát tip
Tyhle podzimní tragédie... kdyby metro přijelo o půl minuty později, byl by se vrátil a tiskl zvonek v naději, že je mu odpuštěno.

Spitie
06. 10. 2001
Dát tip
ani ja nelituju ze jsem si to precetla.. *t* bohuzel sama obcas pisu tyhle dopisy co nedojdou adresatovi.. :o(( (nebo nastesti?)

clovrdik
06. 10. 2001
Dát tip
jo, život je takovej a jinej nebude ... napsaný je to dobře a čtivě

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru