Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stránki nevochmírka Renci!

17. 11. 2009
7
23
1120
Kliki na todle!
Tož kurva, lidi zlatí, já enem robím tu lekramu, kurva, vite? Nevochmirkoj Rencoj na ty jeho všivé stránki, von mi prcl flašu rumajzlu a řikl Milu, hele, udělej mi řácky tu reklamu na písmáku, viš já nemam dost krytyk, jag su si založil noví nyk, nemožu nic davať na pohlavní stranu, bo co, kurva, mosíš mi stováka krytyk, jinak sivpiči. Von to vymislel ten Dero, nebo jag sa menuje ten ogárek bezfůsí, von to sicek mislal dobře, ale je to na piču. Tož su to sem prcla, otkas jako, vite? Na to sa mosí hodit klikanec a je to, kurva.  Jinag von je ten Renca mezi námy strašný narcys kurva, horší než těsnohlýdek, pozouš a saša grc dohromady. Já bych mu narubala prutem přes jajca, kurva a bolo bi, nevochmírci jako je von maj doma sedět na štokrdleti a pomáhať mamince lůpat brandory na polifku, kurva. Tož tak!

23 názorů

kURVA papůchu, já tě myluju, viš to? ale dyš tam najedu a scu to přelůpnůť, tož tam na mně jukne takovíto kekel: Dílo je v koši nebo zamčené pro úpravy (nejčastěji z důvodu přeřazení do kategorie "ostatní"), nelze v něm ukládat změny. tož co s tim, kurva?

papouch
20. 11. 2009
Dát tip
Tak jo. Začneme cenzurovat (ať má Chrobák o čem blábolit :) Miluno, sundej to z hlavní strany, prosím...

Lakrov
19. 11. 2009
Dát tip
Pak máš tedy nejvyšší čas začít tvořit; ale jinde :-))

Su ožratá jag ten dobytek zasik

Renco, ty chuji špatný nevděč ný, já su tu takto ponižuju kůli tobě a ty tak? Že tě zrubu nohou vot stola, zadělám do starý ledničky a hodim do tej diry v lese, jag tam jednó pořbíme tchini, tu naši starou flekatou svini!

Milu, díky moc, vážím si tvé snahy, ale dělat bílka debílka ze mě nemusíš :o)

Prosecký
18. 11. 2009
Dát tip
To tě, Miluno, trochu omlouvá.

Jinač všem vostatnim děkuju za ty typy a líbení, kurva su dojatá jag ňáká ta dojačka gumová, vite? To sa meui námy davá na vemen, dyž je z něj potřeba vyrubať mličisko. Vono to temu nevochmírkoj rencoj dalo tu prácu, von je to takik takáí pozérek jak armínek, voni bi sa ogárci mohli dať dohromady a vyvést spolem mladé aj!

Armín, prečo bich mněla poslůchať pozérského chuje jako seš ty, kůrva? Zalez do chlivka a cucej mamince struky, kurva, vedle tety myluny seš enem guvno, tag si to zapematuj. Prosecký,, moje fotřisko bolo z hradca, kurva, su voddněj ledacos podědila, viš? Von doma fort šprechtil tou jejich hradečtinou, kurva, bola su z tehpo celí děctví celkem na mrdy. Tož tak.

Vaud
18. 11. 2009
Dát tip
ja nevim jak text - ale odkazovane stranky jsou super

Lakrov
18. 11. 2009
Dát tip
Jste přesvědčeni, že tento odkaz patří na titulní stránku Písmáka?

Prosecký
18. 11. 2009
Dát tip
Porušení dialektu: "Nevochmirkoj Rencoj" je severovýchodní dialekt češtiny (východní část Hradeckého a Pardubického kraje). není to tedy moravský dialekt!

Opakovaný vtip přestává býti vtipem, a o tomhle to platí dvojnásob, anžto toto nikdy vtipné nebylo. Prosím, smaž se.

Vaud
17. 11. 2009
Dát tip
super obrazy *

papouch
17. 11. 2009
Dát tip
9015 (to abych nezdegeneroval :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru