Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Helter Skelter

19. 11. 2009
9
11
1520
Autor
JirkaS

ooooo

Přede mnou kouří chlápek nějaký dobrý retko a karafu má plnou vína I já mám víno - jen s tím rozdílem že on je na obraze zatímco já téměř pod ním -- Předevčírem jsem se zas doklamora opil a líbal pravděpodobně jedinou černošku v naší díře Strkala mi jazyk do pusy; proč ne říkám si měli bysme spolu konzum a prodávali sardinky black&white (stylově) a nějaký ty černošský cetky co já vím A naše dítě by vládlo v Siera Leone a vozilo by domů lvy a nosorožce a placky z kukuřičný mouky -- Pak jsem šel městem sám (pochopitelně) nahoru do toho kopce a žádnej konzum jsem neměl neměl jsem ani tu černou holku /.../ Jen ta noc byla taková divná jakoby v koutcích pozvracená - měla topinky a smrděla česnekem čubka! A spořitelna svítila a dlažební kostky třepily lemy stínů dole tekla černá krev tohohle města Chytal jsem ty ryby všechny ty rozumy co nám naservírovali a přerušovaná čára byla opravdu přerušovaná a Allen byl vážně buzík a jeho Howl divný No - řekl jsem si půjdu se vyspat a vypsat chacha A teď tady sedí ten chlápek přede mnou a už není předevčírem (škoda že sedí zády - rád bych ho políbil Co ty na to?)

11 názorů

Binna
25. 11. 2009
Dát tip
me se libi to s tou cernoskou

ruprecht
22. 11. 2009
Dát tip
a dlažební kostky třepily lemy stínů *

Prosecký
20. 11. 2009
Dát tip
Téměř dobré. 0,6 tipu. Zdravím Vrchlábie.

avox
20. 11. 2009
Dát tip
se smíšenými pocity...

raja
19. 11. 2009
Dát tip
hlavně střed je povedenej, hodně se mi líbil. Jinak bych ráda zopakovala chroustalovi slova-co ten konec?:D

Norsko
19. 11. 2009
Dát tip
rád bych ho poblil, to by se ti nelíbilo ?

dost dobrý

amazón maštěný paní traktořinou by přivřel obě omelety žábrleho anmemoriálu. svoboda šnekompotálních lumpevníků rozporstírá dílko jako necokoliv co nelze nerozprostřít za pomoci aleuta, tedy krajně vhodně. bludný tip nenajit.

JirkaS
19. 11. 2009
Dát tip
máš recht, černošky tu máme 2

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru