Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsme k smíchu?

01. 12. 2009
1
8
931
Autor
Venca206

Proč?

Nedávno jsem potkal partu známých, kteří četli mé básně, 3/4 z nich byli spokojení, ale ta 1/4 neustále remcala, co je to za sr*čky a že kdo píše báničky je divnej a podobně. Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli i vy s tímto máte nějaké zkušenosti.. podle mě je divnej ten, kdo nic nepíše..

8 názorů

Venca206
02. 12. 2009
Dát tip
Mám takovej pocit, že žijeme v jiný době.. Prostě, radujeme se z maličkostí.. Mne ke štěstí stačí kytara.. Někomu knížka.. Jsme zvláštní..

renegátka
02. 12. 2009
Dát tip
Nevím Venco jestli každý , ale určitě většina.Nepoznáš to podle komentářů, ale podle toho co a jak napíší.Hodně čti a brzy poznáš dobré od špatného.Není to ani v množství použitých slov, někdy se vyjádří víc méně slovy.

Venca206
02. 12. 2009
Dát tip
Takže jako každý z těch lidí co tu jsou.. myslíš, že ja citlivý? Docela jsem se bál, že jsem v tom sám.. Vidím prostě spoustu věcí jinak a hlavně, nechovám se zrovna jako nějaký gentelman, ale něco z toho ve mne prostě je.. a neznám v mém okolí moc lidí v tomhle směru mne podobných.. tak nevím.. kdo je tu divný.. zda jí.. či oni..

renegátka
02. 12. 2009
Dát tip
Ano Venco, nenapíšeš dobrou báseň , když tam nedáš duši.Řekni sám, když dočteš dobrou báseň, tak sedíš jako přikovaný s ústy dokořán.Poezie je krásná.Buď rád za to sladké prokletí.

Venca206
02. 12. 2009
Dát tip
Jenže, politovat je.. to sice můžu, ale víš...Příjdu si, citlivější než ostatní moji vrstevníci, sice to na sobě nedávám znát, ale.. je to tak.. To mají všichni tady?

renegátka
01. 12. 2009
Dát tip
Můžeš je politovat, to je to jediné. Takže to nebude jejich problém, ale spíše tvůj.O básních se můžeš bavit se mnou a s kýmkoliv tady na Písmáku, ale už nikdy,,neházej perly sviním,,.Zlob se na někoho, že nečte víc než sportovní výsledky, on víc nepotřebuje. To jen nám se život takhle krásně zkomplikoval, vždy budeš mít ze života víc než oni.I s poslední korunou v kapse můžeš být králem všech pocitů.

Venca206
01. 12. 2009
Dát tip
Jenže, mě to trošku mrzí.. ta jejich reakce.. prostě.. nevím, jestli mne plně chápeš... Ale příjdou mi divní, dělat si z toho legraci, když očividně vůbec nepochopili, co jsem tím chtěl vyjádřit, já vím, že je to asi zbytečné řešit, jen mne to nemile zaskočilo...

renegátka
01. 12. 2009
Dát tip
Vždy tu bude část populace, která bude uvažovat trochu jinak.Pro ně platí, že to co se nedá vypít sníst a pomilovat nestojí za zmínku.Myslí jen na potřeby těla.Nejsme o to horší, že máme duši hladovou, zvídavou a citlivou.Je to dar i prokletí.Umíš se radovat z maličkostí ale i tvá bolest je opravdovější.Básníci jsou svědomím národa.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru