Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hurvajz

01. 12. 2009
5
41
3467
Autor
naira

...jaký koulový zadání, ...

 

 

 

Hurvínek se nasral.

Kňucící Žeryk

si za dírou v okně líže prdel.

 


41 názorů

naira
09. 12. 2009
Dát tip
ale v tom případě se naprosto neorientuju...což bys měl pochopit...aa musela bych asi hledat...na co v podst.odpovídáš.... pátrám v paměti...možná jsem někomu psala...že nesnáším vánoce...a vůbec tradice....jednak pracovně...a jednak...že když někomu chci udělat radost...tak nehledím na čas...já ráda spíš dávám...než dostávám...a i ráda balím dárky..v obchodě pro druhé....na mě dlouho ... ....si nikdo nevzpoměl...já nic nečekám....já si za peníze od babi na vánoce.... teda přispěla na kotě... ..snad zdravý...jinak jsme odchovala několik z útulků...a pohřbila... stálo mě to čas apeníze...ale nelituju... jak si člověk jako já vezmě něco pod křídla.... a stejně je tomu u mých adaptovaných dětí... ale škoda mluvit...dobře mě tak... neočekávám nic... co si neuděláš ...nemáš...co si nezařídíš.... ...a zas moc kecám...a nebyl to úmysl.... já se asi nezměním... .....no holt ....................... zas jen blbě kecám....

naira
08. 12. 2009
Dát tip
1.fajn...tak to sme dva...tím líp... 2....s jakejma Vánocema? o Vánocím jsem ti nic nepsala, aspon o tom nevím.....

naira
07. 12. 2009
Dát tip
Rajmund.....hmm...já jsem zvyklá být většinu života černou ovcí, pro většinu okolí, a posléze naopak...jen pro ty co pochopí... ale taky se často musím až moc ovládat....a jednou jsem se rozčílila nekontrolovatelně... ...ale zas kecáma kecám....ale jinak ...je lepší být bítníkem....a jakkoli se vymykat....než jít s davem...to se dá jen chvíli pro průzkum... ......ale ani na to nejsem... ale to už jsi mě odhadl....asi....;)

naira
07. 12. 2009
Dát tip
Tom....: o té ,,barikádě" a tak vůbec... možná jen neumím volit ve správnou chvíli správná slova...a když už si chvíli na písmáka udělám...tak nevím co dřív...atd..ale to je fuk...už se stalo a proč to říkáš? ..protože jsme se v názorech jaksi nerozcházeli, ba naopak si myslím...a nikdy jsme problém neměli...jen jsme to chytli za špatnej konec...jednou..(o jiném fakt nevím..) ...tak mám návrh....jestli to ¨,nedorozumění' můžem ,smazat'? (jen kvůli bezprobl.předtím...) ......jestli ne, tak taky tak....jaksi je mi to momentáln jedno...jen nesnáším jistý situace...:)

naira
07. 12. 2009
Dát tip
netuším Bíšo, ale dokážu si představit a naprosto chápu....;) BigBivoj....vánoce v podstatě nesnáším...oříšky taky...akorát lezou do zubů...:D ...nesnáším faleš...ráda dávám upřímně...dárky těm co je opravdu potěší...ale ty aby taky lupou hledal...málo kdo dává podobně...nasnáším vyumělkované dodržování tradic...a na oko...a tak vůbec a pod...to by bylo moc nadlouho...a taky mám otevřeno- pracuji až do štědrého dne...a pak povinný návštěvy...opět se nevyhneš přetvářce...jak já to nesnáším... a moje babi taky...proto ji mám u sebe...a mám nový kotě..!! a je super...!!! konečně sranda ...a musím vymyslet stromek by si neublížilo... to je aspoň upřímný milý zvířátko.... .....................

Rajmund
06. 12. 2009
Dát tip
Klad spatřuju v tom, že se naira vydala cestou bítníků

BigBivoj
05. 12. 2009
Dát tip
Jituš, neproživej to zase tolik, šetři se, budou vánoce, oříšky, balzám to na nervy *****

Bíša
05. 12. 2009
Dát tip
Opr. - většinou

Bíša
05. 12. 2009
Dát tip
Také jsem si toho tady dosti užil. Nyní ty výpady vetšinou ignoruji...

naira
05. 12. 2009
Dát tip
jéé..díky moc Bíšo...(jednou jsem nezůstala v pozadí a mám to...tak radši zalezu...:DDDDD...ne, jsem v poho, až mě to překvapuje...;)

Bíša
04. 12. 2009
Dát tip
Jitko. K svátku Ti přeji vždy vše nej, ať je Ti stále jen hej :o) A vše jsem četl! Ignoruj to...

naira
04. 12. 2009
Dát tip
díky Bíšo...ale asi jsi nečetl dizkuzi...a vůbec kolem...kdy jsem byla i napadána...ale to je fuk...hlaavně že žijem...;)))))

naira
04. 12. 2009
Dát tip
koloušek....normálně sem se namíchla a normálně bych to nenapsala....nikdy...a natož poslala...a chtěla sem to smazat.... ale jak v prologu...jaký téma... dík...a když to smažu, tak promiň...;) ...jsem ráda zakaždou podporu natož v tomhle...;

naira
04. 12. 2009
Dát tip
Rajmund...to víš...na každým se to občas odrazí...a kór v dnešní době...a kór když toho maj vícero dost... ...divíš se snad..? ...to je vás víc...já nechápu víc věcí....ale to je zbytečný rozebírat

Bíša
02. 12. 2009
Dát tip
:-)

koloušek
02. 12. 2009
Dát tip
Normálně sprostá slova ignoruju, ale tady T*

Rajmund
02. 12. 2009
Dát tip
Copak, že ste neska všichni nasraní?

naira
02. 12. 2009
Dát tip
ale mě jsi víc vytočil až ty...kromě mírné podstaty koule samotné současné, na kterou jsem se opovážila vykouknout z mnohých a naznačit názor... ...ukončím to...shrnu to... ...měla jsem o tobě doposud lepší mínění... tichá myška se ozvala...a někdo se něčeho chytnul.... vidí sám sebe...a nevnímá do důsledků ostatní...občas se trefuje...i boduje...i nasírá...a unavuje... ale zapoměl být tím ze začátku byl...ale to už je dlouhá historie....a někdy se mi zdá že moc dlouhá... ....a kdyby se tu uměl každý vyslovit a ještě dobře...?! ...to by nebyl tu na písmáku...a už vůbec ne v týhle ,,písmácký době.."

naira
02. 12. 2009
Dát tip
nic jsi nepochopil

naira
02. 12. 2009
Dát tip
ono se jako opravdu končí?...že o tom nevím? že to nebylo napsáno? ... a o odcházení, nikoli virtuálním...o několika všelijakých ...vím svý...a prožila jsem si možná víc než kde kdo z vás...ale okolí nevnímá...a nikdy nevnímalo jak bychom si představovali... nakonec jse se vším sami...a nikdo nám nepommůže a neposlechne...jen zdání.... (a promiň...možná jsem labilnější a protivnější...prže mám svůj splín...)

naira
01. 12. 2009
Dát tip
tak včil nevím, jestli vymazat vše...nebo v názvu kouli...nebo dát avi...nebo se na celýho písmáka... ...koník je v poho...ale tys mě nasral...a sorry že ti odpovídám!

naira
01. 12. 2009
Dát tip
jak holou kost? já neposílám do soutěže...já jen posílám co mě napadlo.... a mimo....a taky názor po dlouhé době vyjadřuji....písemně pod zadání... a co považuješ za důstojný...? a myslím si že koník v tom má jasno... a mě je blivno z víc věcí...a ještě horších... a když někomu posíláš avízo ty...tak prosím oslovuj...co komu na koho konkr. myslíš...aby tu nedocházelo k omylům...díky... ........a vůbec...koukám že se to naprosto zbytečně vyhrocuje... ...např my jsme nikdy nic proti sobě neměli..dycky sme se domluvili...tak fakt nechápu... ...jednou jsme vyjádřila svůj názor trošku otevřeněji...a

naira
01. 12. 2009
Dát tip
tak tak maceško....a máš recht i v tom, že mi opravdu moc dlouho trvá, než se naštvu...čoveče, neznáš ty mě trochu?... ...no šak sem i psala pod zadání...a to já se jen tak nenamáhám...či spíš šetřím slovy a časem...kterej nemám...ale odsaď podsaď.... papouch má recht..a i s ním i souhlasej...a samo...Petrusha...atd... díky moc ...za tvé přispění... (minule sem ignorovala teho šášu...prže em měla ještě navíc jiný starosti... ...ale už mám zamluvený kotě..!!! nádherný...a...;)

BigBivoj
01. 12. 2009
Dát tip
říkám tady dnes a znovu pojďte k nám psát Aničko tam si na hvězdy ani koule nehrajeme my jsme totiž ROMANTICi !!!!

macecha
01. 12. 2009
Dát tip
oprava - slibně

macecha
01. 12. 2009
Dát tip
nairo - konečně jsi se naštvala? Já už také nesoutěžím. Začalo to být pro smích, nebo co. A tak sliběn ta soutěž začínala. Je to škoda.

naira
01. 12. 2009
Dát tip
...bez obav... ale řekni, co na tohle chceš... teda chcete BigB. a Iv... ...a všimli jste si, že já, která byla vždy proti jakýmkoli sprostým slovům na písmáku, či v dílkách a vůbec... a radši už nic... ........nicméně, tak dík, teda....

BigBivoj
01. 12. 2009
Dát tip
:)))))))))))))))) číst až po 22. hodině ! opovaž se to dát do "kategorie písmáci dětem"

a dost!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru