Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stvoření..

03. 12. 2009
3
5
848

Strašně ráda lidem říkám, jak moc je mám ráda a objímám se s lidma, který skoro neznám, ale je to můj projev lásky. Strašně ráda se směju, když jsem s kamošem a nejlepší kamarádkou. Mám ráda chuť malin a nejvíc, když tak chutnají rty. Miluju houpačky mám pocit, že můžu letět až do nebe a dotknout se andělů. Příjde mi krásné, když kluk holce dává růži a hladí ji po vlasech. Miluju zrcadla, milion zrcadel kde se odráží můj odraz. Cukrovou vatu, kterou jím rukama a pak jsem celá zapatlaná. A mám ráda když můžu klukovi položit hlavu na hruď,  připadám si pak, že jsem v bezpečí. Mám ráda když kluk holku brání a strašně rád ji chrání třeba i před světlem, které ji pálí do očí.


5 názorů

Dark_dog
22. 12. 2009
Dát tip
TIP

PÁTER
12. 12. 2009
Dát tip
Tak ono pršelo a těšila jsi se, až vysvitne sluníčko !Ono není důležité, když se na sebe díváme do zrcadla,důležitější je, jak nás vídí a bere okolí.Přeji více takových krásných dnů !

Myslím, že pršelo :)

neroušek
04. 12. 2009
Dát tip
No vidíš,to je pěkné a veselé.Optimistické.Ten den muselo svítit slunce.*******

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru