Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

prázdniny

05. 12. 2009
1
6
1000
Autor
saurinka166

teplo, léto. slunce, pláže,

to vše se k prázdninám váže!

voda, koktejl exotický,

kéž by to tak bylo vždycky!

 

v plavkách se u moře válet,

bez výčitek jen zahálet!

občas místní jídla radši

vyzkoušet jen jednou stačí!

 

západ slunce pozorovat,

sem tam nějáký kppec zdolat,

vesele se bavit,smát,

prázdniny má každý rád!


6 názorů

saurinka166
06. 12. 2009
Dát tip
jo...ještě k tomu zahálení...když dospělý člověk dostane 14 dní dovolené, tak určitě nebude makat doma jako šroub celých 14 dní, ale pojede si někam trošku zalenošit, ne?;-)

saurinka166
06. 12. 2009
Dát tip
ahoj.děkuji za hodnocení;-) abych byla upřímná, tohle jsem psala loni, když jsme na konci školního roku potřebovaly s holkama pro učitelku do přání něco originálního...a to mě v rychlosti napadlo:-) alíku...uvidíme se na VH?

Však já to také nemyslel nijak špatně, naopak byla to celkem zajímavá představa. (Akorát bych asi dítěti trošku vyhuboval, že opěvuje zahálení, ale kdo by je neopěvoval...) Autorku neznám, takže nemohu posoudit čistotu její duše a nemyslím, že by se dala vypozorovat z několika básní. Vyvstalo mi tu několik spíše řečnických otázek, jako například: Co je mírou čistoty duše? Kde je hranice mezi čistotou duše a hloupou naivitou?

to je na tom to milé že někdo dokáže psát i když je dospělý... není to milé? mě se to líbí, svědčí to totiž o čistotě duše... kdo o sobě může říci že má takto čistou duši než tato šikovná autorka...?

Dovedu si představit, že mi něco podobného přinese moje dítě (zadaří-li se za pár let).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru