Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dva čerti s takovýmdle ocasom, kurva!

05. 12. 2009
4
3
1079

Tož kurva. Znate to. Miguláš. Děcka zlobějou a na miguláša mosí dostať svinsky co sa do nich vejde! To by ináč nešlo. Blby rodiče na miguláša cálují aby ta jejich podsvinčata špatná dostala vod miguláša  tu mandarinku, kus pernika, japko, nebo aj love, kurva! U nas v dědině sa cáluje mně a Veruš. Mi děláme teho miguláša. Sa dycky u teho svinsky porubeme, sa nidy nemožeme dohodnůť kdo bode ten miguláš a kdo ten čerchtmant vochmiřený, kurva. Letos sme boli obě čertiska, bo sme sa navzájem knokautovaly tou mou nohou vod stola. Sme sa na to vyfykly, kurva! Já zala kabát po tchyni, votočila naruby chlupama ven, zmazala ve sklepě v uhli a nandala na sebe. Ksicht sem si zmalovala krémem na boty, kurva, na lebznu přiďála ty parohy z popelnice jak nám doma visaj nas postelou a pak si slikla tepláky, ja mám svinsky chlupate kytáry, skorem jag ten vopravdickej čerchmant. No a nakonec sem si nazula na levů fajfku gumáku, druhou nechala volnou. Kopyto mosi byt. Pak su sa vyzbrojila řetězom na paseni vepřu, pohrabáčom a lískoviců. No a vyzkůšela to šechno na sinátorovi, eslik to štimuje a jako gut no ne? Maminečko, prosimtě nechaj mňa, ječel ten darmožrut špatný dyž su ho rubala. Ja bodu hodný, já bodu hodný! Tož dostal nepočítaných, to vite. To sa mosí. Nakonec su mu dala par uhliku jako z pekla, aby měl taky trochu radosti, ditě sa nemože fort enem trestať, taky sem tam ňáká ta vodměna mosi bysť.
Tož kurva, bolo vozkušíno, tož su vylezla z baráku a spichla sa s Veruš, ta bola juž takik vyfiknutá jak čert a mněla pytel a řiká Kurva Milu nejdřif dem k Noskům jak támdle bydlajou, dem na tu jejich osmiletů pichničku kurva. Tu v pytli je jako vodměna pro ňu, ale kurva myslim že zlobila, tož co vodměna! Měla pravdu Veruna. Sme si tam sedli  ku popelnicám, odevřeli pytel a šecky ty vořechy zožrali, perniky taky, šecko. Pak sme vyšlopali po malých dafkách flašu rumu a šli k Noskom. Zala su tam špalek na sekani dřivi, prohodila oknem do sjetnice a obě sme nalezly donitř. Fotr a fotryně byly někde v rycochu, Pichnička sa svinsky bala a volala vo pomoc a že byla hodná a že má sami jedničky a že kde je miguláš a kůrva! Sme ju vyvlekli na dvur, vysvlekli, zvazali řetězom, sundali sukňu, gaťky a dostala lískoviců no jejeje! Ta měla jelit na rycince! Tož pak sme eště noskom vybrali spižu, vychlámali šecko co tam bolo a strašlivě se ožrali až sme to tam šecko zbořili a rozsekali, nic nezvostalo a pak najednou tma a po tej tmně sme se probrali zavřené u švestek v tej diře na lotry. Kůrva! Tož takhle to konči, dyž sa chce udělat harantům radosť!


3 názory

jóó, Miluna, folklór jak sviňa!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru