Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Až vietor s vetrom tichú noc zaspieva.

07. 12. 2009
0
0
953
Autor
HANDA12

Dá sa veriť ,kto verí,že s čistou belobov von i v duši,každý zamyslieť sa musí-nad matkou,s dieťaťom v náruči... Tu nečakám reagovanie.lebo nie každý verí/v čo verí?/a veľa s nás je doslova prázdnych. Raz každý sa zastaví a prizná/v čo verí/. No ja to cítim tak mne tak káže viera.Preto som to takto.....

Až vietor s vetrom ,na balnu okenného rámu,jesenné lístie naskladá,zmení sa príroda vo výstavnú sieň...zmenia sa ľudia,keď prichádza tieň,a s tím nálada.Každý sme iný,ako listý stromu,niekoho to ťahá von,iného-vojsť, do domu.Sme taký otvorený ,pri teplom čaji-debaty dlhé sú, komu jak sa darí.Tak čakáme na vetvu, s jedle ,zelenú,vianoce radosť,do srdc priženú,a znová, bude hej,dočkáme sa chvíle veselej.Až vietor s vetrom ovanie lístie a naskladá sneh,po rami dverí,da sa veriť,kto verí,že s čistou belobou,von i v duší,každý zamyslieť sa musí-nad matkou,s dietaťom v náruči Betleme-po veky skláňať sa pred nim budeme.Až vietor s vetrom ,tichú noc zaspieva,každý sa zastaví ,tak nám káže viera.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru