Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Údes

03. 01. 2010
0
7
1731
Autor
eleanorrigby

Je to vôbec možné ?

Som to vôbec ja,

Kto sa na mňa zo zrkadl pozerá ?

Boli doby, keď som mala ten odraz rada

Je to vôbec ešte pravda ???

NEVLÁDZEM

sa už tváriť

ani

do

zrkadla


7 názorů

sklenář
03. 01. 2010
Dát tip
čus - hele co takhle kapku změnit závěr - "nevládzem sa už ANI VRÁTIT do zrkadla" tím získáš otevřenější závěr. jinak zatím nejslábší co jsem od tebe dosud četla - sorráček PS: jo a na na všechny ty otazníky a velký písmena bych se vyflákla :)

HenryP
03. 01. 2010
Dát tip
taka amokova snaha, by som povedal:) obcas skratka treba taketo nieco napisat, tymto sposobom, priamo, ale nejakymi poetickymi kriteriami sa to potom hodnotit neda, mozno po nejakom prestylizovani dop trosku metaforickejsej roviny...od tych poslednych piatich versov sa vsak celkom da odrazit, myslim:) + v kazdom pripade to vsak nie je poza ako od hnijucej mrtvoly, chvalabohu:)

A.H.
03. 01. 2010
Dát tip
Hnijící_mrtvola: je to především sebevyjádření, nejde o řádkování.

predstava slnka ktore vyonanovalo biely sneh je vcelku zaujimava. :)

Šmodrcha
03. 01. 2010
Dát tip
Taky se mi to nelíbí. Šlo to líp.

Tak vystrč na zrcadlo zadek a třeba se poznáš. Nelíbí se mi styl řádkování, zvolil bych jiná slova a celkově bych vyjádřil jinak nepoznání se, ale už vidím, že ti jenž jsi odarovala tipy ti to vrátí. Tak si piš třeba o obláčcích a línému sluníčku, které vyonanovalo bílý sníh.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru