Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2. SUPERKOULE - výsledek

03. 01. 2010
0
56
3631

.

ve 2. kole naší anonymní SUPERKOULE ještě ve 20.00 nebyl jasný vítěz, dvě díla obdržela po 6 tipech, takže, tramtarará! - máme vítěze dva - s Dílem č. 6 je to Impresse a s Dílem č. 16 Uzená makrela - souvítězům gratulujeme, protože získat 6 tipů v anonymní soutěži v tommhle nečinném období je zajisté úspěch 

 

text

autor

tipů

 

Dílo č. 1

zzlatý

1

 

Dílo č. 2

Muamarek

2

 

Dílo č. 3

Muamarek

0

mimo soutěž – 2. dílo

Dílo č. 4

Teta Jozef

1

 

Dílo č. 5

sveřep

0

vyřazeno – prozradila se

Dílo č. 6

Impresse

6

 

Dílo č. 7

Noneta

0

 

Dílo č. 8

Metta

0

 

Dílo č. 9

Ferry

2

odstoupila během soutěže 

Dílo č. 10

Saguaro

5

 

Dílo č. 11

koloušek

2

 

Dílo č. 12

a_couple_of_airplanes

2

 

Dílo č. 13

zelená příšera       

3

 

Dílo č. 14

sveřep        

4

 

Dílo č. 15

mořský koník

5

zasláno mimo soutěž

Dílo č. 16

Uzená makrela

6

 

Dílo č. 17

aleš-novák

0

 


56 názorů

Díky, Noneto:-)))!

Impresse
06. 01. 2010
Dát tip
Díky, Noneto! :-)

Noneta
06. 01. 2010
Dát tip
pozdě, ale přece...gratuluju Impressi a Makrele.... :) těší mně to i z toho důvodu, že to byly jediný dvě díla, který jsem otipovala.... :)

všichni sou víc divný.

všichni sou divný.

jo, prochlastat noc s Marvinem by nemuselo být špatné...:o)

VTM: ty jo, to řikáš až teď?! Její Uzenost si žalem ukousla ocas a nemá čím psát.

VTM: vezmeš nás postupně nebo najednou?

někdy si myslím že někerý nicky fakt sedí... :o) já se nevymlouvala leč konstatovala - mezitím se rozlišit dá se Sydem si komunikujem po svým a myslím že co si potřebujem říct si řeknem a vyříkáme mezi sebou a šťouchání beze smyslu je náš národní sport a charakteristický rys... jen někdy mě překvapí, možná zaskočí jak moc dokáže někomu obyčejná soutěž (kerá není mým vynálezem proto / přesto ju taky hájím - si vyber) ležet v žaludku já osobně nekomentuju všechno co mě míjí, nebaví mě a nebo se mi nelíbí - pro mne je to zbytečná ztráta času a energie ale tak každý ať si dělá co chce - ale já zas mám právo se nad tím někdy pozastavit a zadumat, obzvlášť dyž se ty výpady přímo nebo nepřímo teda týkaj aj mne a tu poznámku s redakcí nebudu probírat, nemám potřebu ti vysvětlovat co sem kdy dělala a proč a jak - snad jen lehce technicky - nikdy sem nebyla admin ani Admin, takže někerý (vy)mož(e)nosti Písmáka mě míjí jako každého prostého uživatele - a vyhlášení s kritikama není ani tak kvůli mýmu egu ale kvůli soutěžícím a těm co je KOULE baví, myslím účast v ní a nebo čtení bez úmyslu kohokoli shazovat jen proto že se KOULE účastní a myslím že tímdle proslovem sem si to odbyla na delší dobu, takže asi tak

mno, soutěž sama o sobě není úspěšná ani neúspěšná, úspěchu se mohou dočkat autoři, kteří se účastní :o) vydržte, sláva se nedostaví po prvním kole :o)

nonono, snad jsem tolik neřekl. ale pobavila mě ta výmluva, která značí jak moc vám na úspěchu soutěže záleží. pak se nelze divit, že si kdokoliv rád šťouchne. nicméně pokud se tak děsíte sydovské reflexe, nebylo by lepší zařídit si nějak možnost vyhlašovat vítěze pouhým oznámením bez možnosti kritik? jak to třeba tenkrát udělal armand. když oznamoval, že celá jeho redakce souhlasí s blokováním zdejších autorů. (mimochodem, matně si vzpomínám, nebyla jsi v té redakci i ty? - jestli ano, pak ovšem nechápu proč ten fígl už dávno nevyužíváš)

i ty, Brute?! :oD dyk já už taky proslovuju k rozvášněným davům čím dál míň - ale občas mi přijde vážně divný kolik času sou někeří ochotni věnovat něčemu čemu se věnovat odmítaj :o)

svátky sem myslela nejen 25. a 26. ale jaksi celou tu dobu "školních prázdnin" - kdy spousta lidí opravdu na net neleze - esi u silvestrovský šou v tv jo, pak za účelem pokecání s dalšíma co čučej doma na bednu a u toho sem vlezou... ale tak každej ať si myslí co chce, jen mi někerý "kritiky" přijdou zbytečný a "nekonstruktivní" co se nadhozených "problémů" týče - komu na KOULI nezáleží, ten ju nesleduje a potažmo nemá potřebu o ní vést proslovy... už to že se do ní furt někdo trefuje, je vlastně lepší než by bylo ticho kolem ní :o)

silvestrovskou, žádnej stalline

svátky byly před víc než tejdnem, na to bych se nevymlouval. přes sylvestrovskou šou je písmák naopak tradičně hojně navštěvován, ani nevím proč. ale třeba ten nezájem byl způsoben pouze špatným počasím a mizerným terénem.

v povánoční depresi při dojídání zbytků kapra gratuluji Impresi a Makrele...sakra :o)

Ferry
04. 01. 2010
Dát tip
Vítězná děvčata, plížím se plaše do území, kde jsem skoro spáchala virvál, abych vám blahopřála. Užijte si spánku na bobcích, lidově vavřínech !!!Mám z vás radost. teta Popleta :)))

Syde, ty nýmande, co nám ještě povíš? VTM

papouch
03. 01. 2010
Dát tip
:-ppppp :-)

papouch
03. 01. 2010
Dát tip
řekl bych, že zájem o superkouli je dost ... mizerný

sveřep
03. 01. 2010
Dát tip
Octopus Syd: Prima soutěž. A vzhledem k termínu - docela drsné říci, že zájem je mizivý, ne?

Saguaro: to tvoje dilko mě ulovilo. Jdu ho eště in memoriam tipnout.:-P

dík, Saguaro - a těším se na další dílka :o)

a včil si jako něco pro cokoli udělal tím, žes to řekl? jasně, myslet a psát a říkat si može každej co chce - ale co tím teda sleduješ? máš radu nebo už se ti ulevilo tím žes to řekl? a nejsu naštvaná - jen ti nerozumím furt eště koník :o)

ano prosím - jen doufám že nás nebudeš nutit ho smazat ze soutěžního archívu :o)

Impresse
03. 01. 2010
Dát tip
Impresse gratuluje ze všech sil uzené makrele!!! :-)) a všem tipujícím děkuji za přízeň!

takže to jako máme zabalit a nedělat nic? to by bylo rozhodně lepší, že? hele Syde, nemáš s tím žádný starosti, tak si je zbytečně nepřidělávej koník

jistě - a ostatní aktivity tu přes svátky děsně bujely...

Její Uzenost gratuluje ze všech sil Impressi a třese ploutví všem udatným soupeřům. Tipující si mohou kousnout.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru