Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Když máš žihadlo tak musíš makat

13. 01. 2010
5
5
3130
Autor
Sršáň

Vlastní páření matky probíhá ve vzduchu za letu. Trubci jsou k matce vábeni především pachem mateří látky, která je vylučována jejími kusadlovými žlázami. Matka se páří během jednoho výletu se 6 až 10 trubci. K páření dochází jen za určitých podmínek; v denní době nejvíce od 13 do 16 hodin a při teplotě nad 20°C. Místa, kde dochází k páření se nazývají trubčí shromaždiště. Říjnou matku na trubčím shromaždišti pronásleduje vždy roj trubců. Matka letí vodorovně s otevřenou žihadlovou komorou a trubec ji napadne odspodu a zezadu. Otevřená žihadlová komora je posledním popudem k vymrštění pohlavního orgánu trubce z jeho těla. Současně s vymrštěním dochází k zasunutí penisu trubce do žihadlové komory matky a k pevnému spojení kopulujícícho páru. Po spojení dále stoupá tlak v penisu trubce. Dochází k ejakulaci spermatu i hlenu a k prasknutí tenké blány penisu, což umožní oddělení matky od trubce. Do vejcovodů matky se dostává jen sperma, hlen zůstává v žihadlové komoře a na penisu trubce. Matka dále letí a páří se s dalšími trubci. Trubec přepadává mrtev dozadu a padá k zemi. K usmrcení trubce dochází již při vymrštění penisu. Po spáření s posledním trubcem se matka vrací do svého úlu. V semenném váčku matky je 5 až 6 miliónů spermií

Když máš žihadlo tak musíš makat

 

Jedna líná včela

trubcem býti chtěla

nevím co jí popadlo

usekla si žihadlo


5 názorů

proto jsou včely dávány dětem za vzor...

Sršáň
13. 01. 2010
Dát tip
včela(dělnice) se udře k smrti ani život trubce není o mnoho veselejší buď zemře při sexu, nebo ho včely na podzim vyženou z úlu a zmrzne..

jejdavilda
13. 01. 2010
Dát tip
čeká tě džihád

baaba
13. 01. 2010
Dát tip
co je to za život bez penisu T!

jeden líný trubec nesouložil vůbec...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru