Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

neodešel.

15. 01. 2010
3
38
4216
Autor
aleš-novák

Jak to doopravdy bylo s "úmrtím" BigBivoje...

 

Ve čtvrtek  14.1.2010 večer mi volala neznámá žena, která se představila i jménem, ale to není podstatné. Řekla mi, že je bývalá manželka Milana Daňhy, který prý vystupuje na Písmáku pod nickem BigBivoj. Poprosila mě, jestli bych neoznámil jeho písmáckým přátelům, že Milan Daňha v noci zemřel.

 

Osobně se s tou ženou neznám, s panem D. jsem se viděl jednou v životě na jedné literární akci. K celé záležitosti jsem se přimotal jen díky tomu, že mám na profilu telefonní číslo.

Vyvěsil jsem tedy ještě ten večer smuteční oznámení ve víře, že dělám dobrý skutek. Pak se ale začaly dít věci. Ukázalo se, že Milan D. nemá s písmáckým BigBivojem nic společného. Ten, kdo používá na Písmáku tento nick, ho údajně našel na seznamovacím serveru, kde ho používal Milan D. a prostě (tedy spíš sprostě) si ho od Milana D. „vypůjčil“ .  Milanova bývalá manželka zřejmě znala tu přezdívku ze seznamky a mylně se domnívala, že i na Písmáku jde o stejného muže. Jenže  ve skutečnosti jde o jiného člověka.

Kromě nicku BigBivoj používá na Písmáku tento muž ještě nicky mašinfíra, Rampoušek a možná i další. Jestli pan Milan D. měl na Písmáku nějaký jiný nick, se už asi nedovíme. Všem, které jsem uvedl v omyl,  se omlouvám.

Pro mě osobně je tato záležitost jen dalším dokladem toho, že anonymita internetového života má i své stinné stránky.

 

Panu Milanu Daňhovi nechť je dopřáno klidné spočinutí... 


38 názorů

avox
09. 02. 2010
Dát tip
to jsou věci... a ta diskuse...ůůůůůůůůů!

Bivoji, jsem ráda, že jsi celý; alši, díky za zprávu, pravého Milana D. jsem znala; Milane, sbohem!

BigBivoj, mašinfíra, teploušek Octobušt....pořád jeden člověk.

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
dík

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
nauč se číst, co je psáno a pak se ohrazuj; napsala jsem, ať mi nepodsouváš MOJE přízemní reakce, že mě tu vytočil nick jjj a VYLÉVÁM SI ZLOST na Tobě - a vůbec na všechno, co jsem napsala, reaguješ podrážděně a s příčinou mám já pramálo společného tak už se nezlob, Tebe jsem opravdu naštvat nechtěla, vytočil mě nick jjj, to je pravda, ale s tebou už to bylo ve zcela jiném tónu - tady se to, bohužel, nepozná

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
tak máš na hlavě zahradu! měla jsem Tě za někoho jiného, už nemám odcházím z této stránky, je pravda, že jsem měla reagovat jen na článek a nenechat se ovlivnit komentáři - ale aspoň trochu lépe teď vím, kdo je kdo

Hesiona
17. 01. 2010
Dát tip
To se stane, hlavně že nám BigBivoj zůstal zachován.

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
Podsouváš mi přízemní reakce - reaguji na každého z vás zvlášť... a už vážně končím, ať už se zamyslíš nad mými slovy či ne - možná se ještě neumím vyjadřovat tak, aby to bylo správně pochopeno... Aleš se zachoval správně!

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
VTM: Podívej, já to uzavřu - vyjádřila jsem se zcela přesně a jestli to Ty a jjj nechápete, já už se tím dál zabývat nebudu. Neznám ani lidi, ani podtext příběhu, čtu, co je zde psáno a reaguji. A že se mi nelíbí vaše reakce, zamířené proti Alešovi, je nabíledni. Už si to přeberte jak chcete. Nic jiného se s tím ani dělat nedá. Měj pěknou neděli.

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
VTM: No nic Ty, jen že Aleš se zachoval zcela přirozeně a jenom proto, že se tu někdo chová jako blázen, tak mu vytýkáte? To je pěkně na hlavu postavené. A co obrátit pozornost proti tomu, kdo tu zneuctil cizí jméno? A vůbec - tady nemá smysl diskutovat, je to nad lidské síly čelit této nesmyslné infekci. Pravda je ta, že internet je zrádný v tomto ohledu. A že nevíš kdo jsem - a já snad vím, kdo jsi Ty, nebo jjj nebo aleš-novák? Změní to osobní úsudekna celou věc?

moorgaan
17. 01. 2010
Dát tip
tak kde je teda ten Big ?.. Bivoji..netlem se v koute a kapni Božskou!.. jak to bylo s Božkou?

Octobušt
17. 01. 2010
Dát tip
to sou mi věci

teploušek
17. 01. 2010
Dát tip
S vámi je teda sranda jak na pohřbech, ta tam většinou bývá. Poperte se a smažte se třeba z písmáku, tak jak to dělají jiní třeba i třikrát do týdne, chcete-li. A nebo se jen poperte a smažit se budete stejně v pekle vy, všichni Alešovi přisluhovači a patolízalové.

Pišmi
17. 01. 2010
Dát tip
VTM: i Ty? Přestávám rozumět pojmu "pomatenost" - ale koukám, je infekční...

jjj: aha, takže když ti někdo zavolá, že někdo jiný zemřel, tak okamžitě voláš tomu, kdo zemřel, aby sis potvrdila informaci? Závidím ti tvou chladnou hlavu. Ještě jednou opakuji, že nejsem v kontaktu ani s Bivojem ani s Milanem, volala mi úplně cizí žena... nicméně jsem zvědav, co o mě zveřejníš :o) jen do toho...

Pišmi
16. 01. 2010
Dát tip
jjj: mluvíš ke mně, patrně... a) ukaž mi tu invektivu b) u Ivuš sis ověřovala leda tak prd, pokud já vím, informace o BB sis ověřovala někde úplně jinde c) nechápu, proč směřuješ výhružky, které jsem v Tobě vzbudila já, k Alešovi - tento komentář je ještě trapnější než předchozí d) uvědom si, že je zde zdroj, který možná zase někoho jiného zásobuje informacemi o Tobě začíná se mi tu chtít zvracet...

moorgaan
16. 01. 2010
Dát tip
a ja drzel minutu ticha!

Marlav
16. 01. 2010
Dát tip
Fakt? Milý BigBivoj?? Žasnu....

Pišmi
16. 01. 2010
Dát tip
jjj: Nezlob se, ale ten komentář vůči Alešovi je krutý - v dané situaci se zachoval lidsky. Spíše mě v souvislosti s tím Tvým "přehnaná aktivita škodí... Než něco napíšeš, tak si to ověř! Vyděsil jsi mě k smrti, hned jsem psala Ivuš!" - napadlo, že máš s ověřováním také co dělat...

jjj: vůl je především Bivoj, protože krade.

Diana
15. 01. 2010
Dát tip
Písmácký BigBivoj bude dlouho živ, aspoň tak praví lidová moudrost ;-))) Přejme mu to!

http://www.pismak.cz/index.php?data=user&id=29118

Norsko 1
15. 01. 2010
Dát tip
Koho zajímají vaše spory. Jestli tu někdo chybí, tak to poznám

Edvin1
15. 01. 2010
Dát tip
...a zloděj ať se smaží v pekle. dědEd

Vaud
15. 01. 2010
Dát tip
To je jak radio Jerevan...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru