Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šest slov (pro změnu)

16. 10. 2001
2
0
3689
Autor
Spvrivs

Po vzoru Dannyho a hravého odpoledne chtěl bych vás požádat o zvážení tohoto: Co zkusit složit básničku - tentokrát ze 6 slov?

Jednalo by se o slova:

 

počítač

harddisk

monitor

tučňáček

šílený

rozkousal

 

Možná to příliš směřuje jedním směrem, ale právě proto se těším na co nejoriginálnější zhoštění se (!!!o ceny to ovšem není!!!).


zoo
17. 10. 2001
Dát tip
Poskakuji v kleci, v květáku mi hrabe, monitory stráží recenzuje abbé, kdyby jenom snad ústavní počítač, vyřešil v harddisku komu, zač; kdyby rozkousali trosky mojí mysli raděj tučňáčci snad, nežli tupí sysli pak na topole podle skal šílený Gates by zajásal.

zoo
17. 10. 2001
Dát tip
Jestliže to ovšem nejni vo ceny, pak jsi, Spvrivsi, pro mne partner bezcenný... :-(

zoo
17. 10. 2001
Dát tip
A eště pusu alče. Hotový drámo, drahá! :-))))

Wopi
17. 10. 2001
Dát tip
a mně zase nic... kruci :(

Spvrivs
17. 10. 2001
Dát tip
Všem: Díky, díky, díky za fšecky nádherné humorné veršovánky. Konečně mám zas trošku lepší náladu. zoo: Já rád bych o ceny ponechal vás skládat, však obávám se, žel, že nemám co rozdávat.

Wopi
17. 10. 2001
Dát tip
rozdávej úsměvy :))) hele: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Danny
17. 10. 2001
Dát tip
čučím jako zmýlený počítač je šílený rozkousal mi moje data monitor vypnul na to tata na harddisk dám tučňáčka ať se uklidní pod Windowsy compík totiž byl tak morbidní

Spvrivs
17. 10. 2001
Dát tip
Tak dobře, tak Fšichni: Pozóóóóóór... 8
Spvrivs
17. 10. 2001
Dát tip
Zase mně to to "menší než" zrušilo fšecko za tím, tak to sorry. 8)H)))))))))) (no nic, asi se vrátim ke klasice...) :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

JiKo
17. 10. 2001
Dát tip
U jednoho z pólů žil byl malý tučňáček. Protože byl šílený jednoho dne rozkousal počítač, hardisk i monitor. Zazvonil zvonec pohádky je konec.

Wopi
16. 10. 2001
Dát tip
:))

Helča
16. 10. 2001
Dát tip
šílený tučňáček rozkousal počítači hardisk i monitor ? :-)

Wopi
16. 10. 2001
Dát tip
šel jsem si koupit fusekle s tučňáčkem ale šílenej prodavač mi vnutil za výhodnou cenu počítač i se sedmnáctipalcovým monitorem jenže ten samej večer se mi kousnul harddisk a pak zas a pak ještě jednou až se nakonec celej rozkousal příště si pudu koupit fusekle k vietnamcovi :))))

alča
16. 10. 2001
Dát tip
Pan Šílený a paní Šílená jsou rodina jaksi zmýlená Pan Rozkousal totiž paní Šílené strčil tučňáka v záňadří, ne že ne Pan Šílený Rozkousala pokousal v místech, kam by si nikdá netroufal byl totiž žárlivý technicky, šel na kousání vědecky. Nejprve na svém počítači, načtrl si Rozkousala v celé kráse, na monitor tečky značil, v místech, kam hodlal zahryznout své dásně pár poznámek o kvalitě masa, informace z anatomie uložil si na harddisk pod Motto "Rozkousal se už rána nedožije" tak se stalo, jak se chtělo jenomže se nevědělo že Rozkousal je členem Záňadrové sekty že tučňák v zobáku měl záňadrové texty že na textech bylo jen pozvání na záňadrový dýchánek Rozkousal dodýchal, Šílený dokousal se do arestu Šílená s tučňákem tráví dobu manželova trestu v záňadrovém opojení tučně a šíleně a to je konec, ne že ne :-)

Pepe
16. 10. 2001
Dát tip
Šílený Rozkousal harddisk, počítač... monitor s tučnáčkem a pravil: "Lepší bolest zubů nežli bída lásky." jojo, jsem prostě super :o))))))

Tam daleko za mořem žije malý tučňáček je prý velmi šikovný, loví ryby na háček večer zapne počítač s nejrychlejším harddiskem zasedne před monitor, prodá ryby se ziskem jednou spadlo spojení - tučňák řval jak šílený všechny dráty rozkousal- teď má zobák spálený.

Počítač s Windowsy koupil jsem předloni. Harddisk měl na hadry - to asi ufoni. Nad hláškou systému řval jsem jak šílený neb nikdy nenastal v něm efekt kýžený. Monitor čtrnáctka, slepý; stál jenom stovku ve vzteku rozkousal jsem jeho obrazovku. Billa jsem proklínal, plakal jak prvňáček systém teď nový mám, je na něm tučňáček počítač směje se jak děvče veselé jdi, milý Gatesi, klidně do prdele!

Wopi
16. 10. 2001
Dát tip
Teda Monty... už i Ty... já nechápu, co furt všichni máte proti Windows - 95ky mi asi třikrát zatuhly, to je fakt - ale 98ky za tři roky ani jednou - k tomu 250 mašin v práci na win-síti - ani jeden problém v systému. Mám silné podezření, že ta pověstná modrá obrazovka či hlášení o neplatné operaci má na svědomí hojné používání cracknutých programů... Nebo že bych měl PRÁVĚ JÁ takovou kliku, že PRÁVĚ MNĚ wokna tak pevně držej?? Ať se jde tučňáček vycpat, na tom si nezapařim :)).

Wopi: Já mám doma taky wokna a díky 3lobově péči šlapou jak švýcarský hodinky, o to nic... ale z praxe vím, že ve velkejch firmách je prostě Línux lepčejší... když jsem byla naposled zaměstnaná jako technickej support u internetovýho providera, tak snad fšichni konkurenti jeli na Linux kvůlivá stabilitě... a ti, co jsem pro ně dělala, taky... nedovedu si představit, že by v tomhle provozu fachaly wokna... to je celý...:)))

Wopi
16. 10. 2001
Dát tip
No, u internetovýho provajdra eště jo... :o)) ale nebudeme tu dělat auditko...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru