Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vjeneček

28. 01. 2010
7
1
973

Tož kurva! Možná si eště pametáte, že su vám řikala o tem, jak su sinátorovi zrychtovala čupr gut moderni ohos do tanečnich, že tam letos bode chodit. Tož kurva, už je to ňákí ten pátek, co má tu velký den za sebó! Vjeneček mislim. On je to takí chuj špatný, že sa před hodnou mamynkou Milunkou pokusil zatajiť, že bodou miť vjeneček a že tam mamynku može vziť sebó. Vite, já taká lvica salónů a on enem taký kůsek guvna, co ešče ani zdálku holčenčí frndulku neopatřil, on sa vedle mě cítí podřadně, to vite.

Tož tedy tak. Naščesti mam ale Verunu, ona je to mrcha dobrá, nic ji neunikne, kurva. Přišla za mnó a Milu, ty dojnico vipasená, v sobotu je mechche, kurva, ten tvoj sinátor má vjeneček, tož tam naburácáme a svinsky zakalíme, ne? A já Kurva Veru, si piš! Ale nemam hadri na sebe, viš, z teho mundůru na tancovačky su ušila tchyni bryndák a starému patery trencle. A Veru peč na to, Milu, já ti pučim kvádro mojiho ex-cigána, to byla vazba jaksviň, padne ti to! A já se obleču jak roba a bodeme čupr gut pár jako. Tož bolo domluvíno. V sobotu navečer su připrcakala k Veru, ona mi pučila ten ohos, bol lechce poblitý, ale to sa ošubrovalo a jako gut, no ne? Veru si natáhla svůj šlapajzňácký komplet, kurva, bola samý ten červený latex, punčocha a potpatek. Pak si začala malovať gzicht, ale jak bola ožratá, tož to svinila, vipadala jak piča, ale co kurva? Sudit enem podle gezichtu človjeka nemožete. Tož sme boly připravené a mohlo sa viraziť.

Ogáři u fstupu do kulturáku nas nescely fpustit. Prej Pani, v tomtok sem nemožete, maškarni bál bode aš příští tyden. Dostaly přes tlamu nohó od stola. Unitř to bylo čupr gut. Samé mladé ogárci s jebákami, přešlapovaly tam jak degenci, chuje v hóznách mněli v pozoru, bo tam takik bolo hafo mladých neskušených robek, co vipůšťaly samyčí feromóny. Veru rozhópala boki a šla flyrtovať, latex na ní vrzal svinsky, ogárci ju zmerčili, samycu jednu zkušenů, zrušenim sa rosklepaly jak šulc, dyž sa práskne pěsti do stola, kurva.  Já su virazila ke stolu s opčesrtvenim, porubala prdavačku a začala žrať chlebičky. A jag tak žeru, tož najedó vedle ně sinátor A maminko, ježišmaria, co tady děláš a co to máš na sobě? A já darmožrůte, to je překvapeni, viť? Misliš, že bich si mohla nechať ujit tvuj vjeneček, kurva? Leda guvno! A sinátor sa rozbulal a utek ke kumpánum, co tam nervózně přešlapovali. Tož su sa tedyk řácki napráskla chlebyčkama, vilumbala flašu vaječáku, grcla si, crkla do gatěk a pak sa najednó ozvalo také mluveni a šici ogárci a robky virazli na plac a že bode jako to přettančeni. Já s Veru sme virazili takik. Na place se ogáři s robkami spárovaly a začala hrát muzika a rostočilo se to šecko a já opatřila sinátora, motal sa tam s taků plochů cancou, ten má tedy fkus, su si pomyslala! Zaburácala su Darmožrůte, kopni tu candulu do ryti a čopni ňáků megeru kozatů, todle je ostuda a kopla su do Veru, co tam nenápadně dlachnila lulány dvoum panicum. Veru pochopila, nechala ogáry ogárami, dokodrcala sa na potpatkách k sinátorovi, dala té jeho hubené Candule přes tlamu, čopla sinátora jednó pazóró za lulána, druhó pot krčiskem a začala s nim trsat svinsky a jak trsala, tak jí na rycině prdl ten našponovaný latex, vykůkla jí sicna a jako napotvoru sa v tem okamžiku celá zesračkovala jak potsvinče! A já su zaburácela Neskaj nido nezvostane panic! A hůpla su do kola a takik tam ňákého takého nevochmírka čopla a uš to lítalo. Ogárek sa krůtil, nescel držeť, tož su ho mosela nakolenovať a zit jiného, kurva, ten už bol v rychtyku a nedělal bugr. Tož sme se tedyk svinsky točily, ale to vite, já na teké prutké pohibi nejsu moc zviknutá, udělala se mi po těch chlebičkách lechce šůfl, vodevřela su mordu a krásně to tam šecko pošavlila. Zratky šade. Lidi v tem začaly smikovať, potpatky potkluzovaly, haranti metaly držky. To už sa k nám ale valili ty rodiče všivé a To je Vošková s Demeterovó, dělanou tu bugr, porubte je, začala svinská rubačka, noha od stola mněla pré, kurva. Šicko sme to tam porubaly s Veru, tancmajstra otrtkaly, tombolu rozebrali, pak to tam potpálily a šli o dům dál, do hospi, kurva.

Sinátor je z teho vjenečku eště trochec špatný, Veruny sa boji vic než dříf, ale jinak je šecko čupr gut, enem mu zaostala ta panická blana, ale co kurva, nevotpaněnej ogárek sa dá dobře prodat rusům, dyž na to přinde.


1 názor

baaba
28. 01. 2010
Dát tip
Masakrrrr! T!!!!!!!!!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru