Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sukňa je dobrá na sraní

31. 01. 2010
3
2
2262

Já nejrači nosim ty tepláki, kurva. Je to pohodlné, svinsky to hřeje a když v hospě něco zvedáte ze země, tož vám ogáři nemožó zaútočit na samyčí propryjety, kurva. Ale aj ta sukně má svoje výhody, kurva! Vite, něco vám povim, je to taká intimnosť, tož to moc nerosšiřujte, bo to bich sa jinak svinsky naščůřila a dostali biste nohó od stola přes kokos. Tož tedyk, já dyž sa ráno doma heski pjekně neviseru v kadibůdě, tož na mě pak v průběhu dne přinde svinsky silná přírodní potřeba a prostě sa mosim hnetkaj na mistě vihovnit stuj co stuj. Tož ono sa řekne vihovnit, kurva! Přectafte si ale, že ste třeba něde v Olmiku, dete si pro dáfki a najednó je to tu. Co počit? Záchotki veřejný sů drahé svinsky a slušná roba nemože enem tak něde podřepnůť a položiť kabel mezi trabanty na ulici, to by bolo pot tu jeji úroveň jako. Temu sa řiká plekérní sytuace. Naštěstí je tadyk ale řešeni! Sukňa. Já dyž někam jedu a ráno sa nestihnu visrať, tož navleknu sukňu a fertig! Mám taků dlůhů, sama su si ju ušyla ze starích svršků od sinátora, je pěkně až na zem, kytáry, stehniska, šecko je pod ňou skované. V také sukni sa roba može visrať prakticky kdekolif. Tudle su například žrala klobás v takém bufáči, šude samé ogár fůsatá, záchotki aš něde na konci kšeftu, no a najednó tlak v panděru, ryť začne povolovať, guvno sa dere na sjet bóži! Dybych mněla tepláčiska, tož je to v rycochu. Naščesti su ale zrovna mněla sa sobě tu mou čupr gut sukňu, tož su se enem lechce roskročila, pěkně zatlačila, guvno plesklo na lino a jako gut, no ne? Nido nic neviděl. Samo, smrat šade, ale dyž mate na mýstě činu víc osop, tož to sa snadno na někeho svede, navic dáma je věčinó z obliga, když sa něde zničehoš nic objeví na zemi guvno jak cep. Ogáři neskušení si mislejó, že dámy vobec nekakčí anik necrkajó. Tož tedyk tak. Sukně má samo aj onačejši víhody, kurva. Je to vlastně takí vak na cokolif. Dyž dete do čuprmarketu, je dobré ziť sebó siťofku, naplnit ji konzervama a chlastem, pak ju strčit pot sukňu, madlo stisknót zatkovím sjeračem a možete to vinést, nido vás nebode obtěžovať, čupr gut dámu v sukni a s gut mlikárnou nido nepodezírá že krade jag ten cigán. Tož tak. Sukňa vás sicek spřístupňuje, snadno vám može v přetklonu nědo napadnůť lulánem, ale jinak je to samá víhoda, kurva!


2 názory

Prosecký
04. 02. 2010
Dát tip
Miluji přírodní národy, ale jen v televizi, Miluno. Přece jen je to pokračování předchozího, proto tentokrát nemohu udělit tip.

baaba
31. 01. 2010
Dát tip
MASAKRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! SUPER T!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je jasný

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru