Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

schéma mužského mozku versus realita

29. 11. 1999
1
0
2505
Autor
Lalinka

Na stěně mi visí už nějakou dobu vytisknutý obrázek schématu mužského mozku. Každý den ho míjím a dosud jsem se nad tím vždy jen pousmála. Říkám si : „To si zase holky potřebovali udělat z mužských srandu, a docela se jim to povedlo, ale..“ No a takový podobný komentář si přemítají lidi, co již můj pokoj také navštívili a ocenili tak vtipálka, který to vymyslel. Ač se můj postoj během čtvrt roku, co to tu tak volně visí se spousty jiných výstřelků, nijak neměnil, vlastně poslední dobou to už můj zrak docela poklidně přecházel. Když jsem si takhle jednou přivedla domů vcelku napohled slušně a nesměle vypadajícího kluka, který konverzoval stále o tom samém, hlavně tedy o počítačích a víte, samé takové „neožehavé“ témata, (když jsem na něco citlivějšího někdy náhodou nabourala, tak se téměř až červenal a cítila jsem jakoby pomyslné pokárání mých nekalých myšlenek. Povídám si : „Konečně někdo pro romantickou lásku, někdo citlivý a něžný“. No to určitě. Téměř ihned po odchodu mi dvakrát zapípal telefon a z gauče jsem se zvedla jako raketa, co tam tak asi píše, třeba bude chtít ještě někdy přijít nebo tak něco. To něco však bylo úplně odlišné od mých naivních představ, přesněji řečeno , jeho jakési sexuální pohnutky neznaly slušnosti. Teda nepřejte si zažít tak těžké zklamání. Zůstala jsem stát jako opařená a dalších pět minut držela ten hříšný mobil. Vcelku drze jsem odpověděla a dodnes jsem se nedočkala jeho stanoviska. Co tedy naprosto jistě vím, že to, co mi visí na stěně, je víc než tlachot znuděných surfařů z internetu.
AZALIN
05. 12. 1999
Dát tip
Premyslim, co napsat
Neco vymyslim a pak to musim smazat
A tak vyjadrim jenom nadeji,
ze vse neni jenom o mozku,
ze jsou lide, kteri citi i hloubeji..

Tynic
05. 12. 1999
Dát tip
No škoda, že ty malůvky neznám, asi bych byl v obraze. Jen tan na okraj : každý pořádný muž myslí na sex alespoň 3x za hodinu. To jsem někde četl... Někdy mi však připadá, že ženy na sex myslí aspoň tak 10 x za minutu a hrajou si na moralistky, když se my chlapi bavíme o sexu. Zkrátka a dobře, chceme to všichni, tak na co si hrát...ne ?

Bibša
01. 12. 1999
Dát tip
CO dodat, kluci jsou v převaze, merle mě rozesmál, datin poučil. Stejně je zajímavé, že žijeme na jedné planetě, ale neumíme komunikovat.
Lálí, jsem s tebou za jedno (ale nedej klukům záminku, aby braly vážně tu malůvku ženského mozku, je o řád horší:-))) já viděla obě verze).

Honzík
30. 11. 1999
Dát tip
Lalinko, odpor je marný. Jen snad ... u mě visí ma stěně podobné, nějakým ftipálkem přikrášlené, schema mozku, ale tentokráte něžného pohlaví ... že bych ho měl také začít brát víc vážně ? :-)))))

Honzík
30. 11. 1999
Dát tip
... to abych už honem začal hledal ty vyjímky, co potvrzují pravidla. Prý jich bývá poskrovnu ... :o)

Merle
30. 11. 1999
Dát tip
Kluci většinou přesně vědí, co chtějí, ale nevědí, co chtějí holky. Holky většinou přesně vědí, o co kluků jde, ale někdy ani nevědí, co chtějí samy.
Zobecňování je blbost... ikdyž většinou vychází :-)))

Daimon Terr
30. 11. 1999
Dát tip
Lalinko ...:o) Teda ... červenám se ..:o)

-- TIP --

Datin
30. 11. 1999
Dát tip
hmmmm... Tak teď nevím co si o tom mám myslet... Můj názor je takovýhle: Na sex myslí muži pořád, stejně jako na něj pořád myslí ženy. Ženy to, na rozdíl od mužů, nedávají tolik najevo. Čekají až toto téma či skutek načne muž a samy se jen posunují a určují hranici. Zcela vyjímečný není ani opačný případ kdy žena tlačí muže a hranic určuje on. Zkrátka. Dle svých zkušeností a postřehů se domnívám, že muži i ženy jsou na tom stejně. Jen ženy se snad umějí více ovládat...

B.Ezejmenij
30. 11. 1999
Dát tip
budu se teda dál červenat :)))

Bříza
30. 11. 1999
Dát tip
Lali - živě si to dovedu představit. O co sis (myslíš si) celou dobu pobytu dotyčné osoby (jeho očima vzato) říkala ? Neměl náhodou onen nebohý chlapec pocit méněcennosti, že Tě zklamal, nehanbil se za svou nesmělost a chtěl ji takhle nějak napravit ? Ono to opravdu není tak jednoduché, jako ten obrázek u Tebe na zdi ...

Anonym
30. 11. 1999
Dát tip
je třeba si přiznat ,že ne vždy co si myslim je tak jak to z počatku vypadá.celkově však správná úvaha.

Anonym
30. 11. 1999
Dát tip
omlouvám se ,nejsem anonym,jsem charlie

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru