Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nedostatek sexu?

18. 10. 2001
0
0
1439
Autor
Aaria

No...malej navod:-)))

 

Máte nedostatek sexu? Když vidíte chlapa nejradši byste se po něm ihned vrhli, protože ten váš je proklatě daleko nebo vůbec není? Mám pro vás jednoduchou radu jak nahradit sex, která se ukázala být nad božskost zvířecích pudů. Bohužel tato rada je jenom pro dámy, nejsem si jista, jak by působila na pány. Ale aby muži nepřišli zkrátka, radím jim: Nejezte skořici!!! Snižuje potenci…

 

1.)               V první fázi léčebné kůry si sežeňte přítelkyni, která trpí podobným postižením jako vy ( její chlap je strašně daleko nebo není vůbec ). Kdybyste se snad rozhodla léčit svůj absťák s přítelkyní, která vidí svého přítele pomalu 24 hodin denně, rovnou léčebnou kůru vzdejte. Těžko by asi pochopila váš třas celého těla a křečovité svírání opěradla křesla při sebemenší zmínce o sousedovi s modrýma očima.

2.)               Následuje sehnání základního medikamentu, tj. čokolády. Při výběru buďte obezřetná a myslete na kvalitu výrobku, protože právě podle té kvality se bude odvíjet výsledný efekt léčby. Navštěvujete-li větší obchodní domy, kde mají obrovské regály s čokoládama, dejte si pozor na své chování. Neprozraďte svůj záměr s čokoládou poklepáváním nohy, nerozhodností mezi Figarem a Orion nebo vyluzováním zvláštních zvuků nedočkavosti.

3.)               Léčivo, které jste pečlivě uložila na vrchol tašky, aby se mu něco nestalo, doma opatrně vybalte na stůl vedle kyselých okurek a hrnku vonící kávy. Pusťte hezky pomalou hudbu (např. Lady in red nebo When I need you) a společně s kamarádkou se pomalu usaďte. Ke konečné pohodě vám dopomůže vzájemné přesvědčování, kterak chlapy k životu nepotřebujete, jak jsou neschopní, atd. ( vy na něco přijdete).

4.)               Nastává poslední a nejdůležitější bod, kdy přestáváme vnímat svět kolem a soustředíme se jen na chuť čokolády podtrženou kyselýma okurkama, kávou a hudbou. Vnímáme všemi smysly pohodu bez chlapa, odcházející napětí z těla a v konečné fázi naprostou uvolněnost.

 

Proběhne-li léčba úspěšně, poznáte, že čokoláda je lepší než sex. Neproběhne-li přesně tak, jak by měla, žádejte odborný dohled a opakovaně léčbu opakujte až dosáhnete kýženého výsledku.

 

Upozornění: Ministerstvo zdravotnictví varuje! Nechcete-li dopadnout jako valící se koule, nepraktikujte tuto léčbu moc často a v zájmu linie těla si najděte muže, i když vás to bude stát nervy.

 

Štíhlosti zdar!

 



 


Aaria
02. 04. 2004
Dát tip
Já bych zase radši ten sex, přece jen se po něm netloustne:-)

Někde jsem četl, že sex je nejlepší droga. Ale při své funkci mniha raději zůstanu u čokolády...

Čolito
27. 04. 2002
Dát tip
:-)))

Aaria
22. 10. 2001
Dát tip
Juj, tak tady v te lit. se nechytam, ale zni to pekne ... jen me napadlo: *A jak se pohrbiva takovy mag, Babi Zlopocasna?* *Nerad.* To je jediny, co jsem od Pratchetta precetla (tuhle jednu vetu):-)))

zoo
21. 10. 2001
Dát tip
alina: "A co teď?" - rozhlédl se Mrakoplaš. "Zpanikaříme?" - navrhl Dvoukvítek. :-))))))))

alina
21. 10. 2001
Dát tip
Zoo :oD)))))!!!!!!!!!!!!! Máš u mě jedničku s hvězdičkou *o*

dablik008
18. 10. 2001
Dát tip
hele, kdyz vidim chlapa...rozhodne se mi nijak nechce se na nej vrhat...jsem tudiz impotent?? skorici ja rad ;o))))))

alina
18. 10. 2001
Dát tip
:oD)))) BTW: vzpomněla jsem si při tom na jednu geniální hlášku z Terryho Pratchetta: -"V každé tlusté dívce je jedna hubená dívka a spousta čokolády" :o)))))))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru