Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zmrtvíchstání tchyně!

20. 02. 2010
3
4
914
Tudle su sa svinsky ožrala a du do kuchině a kurva! Tchyňa tam leží na linu, nehíbá sa,  divně kůká a je celá taká divně skrůcená. Nejdřiv su sa svinsky naščůřila, čopla darmožrůtku za prcku, zdvigla ju a Ty megero prašivá, jagto, že neležiš na kavalci? Eslik sa nastydneš a scipneš, tož nebode duchot, kurva a gde vemu ty prašule na pivasy? A vona nic, bola celá taká stuhlá, tož su ju položila na linku, zala lžici, nažhavila nad svýčkou, vodhrnula tchyni, tej našej darmožrůtskej svini, tílko po sinátorovi a visekla jí čupr gut pupendo. S tchyňou to ani nepohnulo. Kůrva! Je po ni, pomyslela su si.
Rodino, tchyňa to má za sebó! zakvákala su svinsky na celé baráčisko. Starý, sinátor, Žerik, šici sa sebjehly do kuchyně a Ježišmaria, babyčka je mrtvá, proboha, proboha, to je neščesti. Trochec su je porubala a Co vivádite, jako dyby vipli prout, dyž hraje sparta se slávijou, kurva?  To je prostě život! Má to za sebó, mrcha stará. Mosíme sa smiřiť s tim, že nebode duchot jako, ale žádný breky, šicko zlé je pro něco dobré, uš sa nemosijó šit pemprsky ze starích prostěradel a dělat špeciálni tchyňová dyjeta z drůpků a slepičích nožiček, kurva! Ale oni sa ne a ne sklidniť, žerik vil, sinátor bulal jak malá candula, starý fort dokola Maminko moja, maminko moja, cos nám to udělala! Srala su na ně, stáhla su z tchyně svršky, vitáhla z kapsi rolu hajzlpapýru a začalu do teho tchyňu baliť. Rubáš mosí byť! Dyž bola celá zabalená, tož su povalila na zem lednicu dviřkama nahoru, vitahala z ni boty a tchyňu do ni prcla. V tu chvilu sa starý lechce sklidnil a Ježišmaria Milu, co to vivádiš, kam to maminku strkáš? A já Co asik tak dělám ty papryko starý? Davám ju do futrálu! A von začal kvílezt zasik a pokůšel sa tchyňu vytáhnůť, tož su ho poslala do limbu nohó od stola! Vite, on si dycky mislal, že tchyňa dostane řácků truhlu jak tenkrát tchán, ale na to já seru svinsky, nic takého! Truhla stojí moc lovů, za to by bylo takých dvacet metrůf piv! Dyž bola tedyk tchyňa v lednici, tož su ju čopla, prcla na tragač a vezu to k lesisku, že udělám póřeb. Žádný řbitof kurva! Dyby sa vjedělo, kde tchyňa pot drnem, tak oni bi na to místo starý a sinátor nosili svičky, kurva a to je svinsky drahé! Co svička, to panák jako!  Usmislala su si, že ju lůpnu někam pot pařez.
Jelu su tedyk s tou lednicou k lesu a tam taká stráň a já že to tedyk dólu rozkulim, aby bola ryť,  stará to aspoň bode miť s famfárami, tož su zabéčila, tragač nabral richlosť, prcal dolu jag ta formula, ale najednó žumr, kolečko vodlitlo, lednica spadla na zem, vodevřila sa, tchyňa vilitla ven, vimotala sa z hajzlpapýrzu a trepla sa kokosem o švesku, co tam rostla. A najednó zasik bola celá živá, svijala sa, půštěla jed jako dycky! Rozbrečela su se, ale nevim, eslik to bolo štěstim  z teho že bode duchot, nebo smutkem, že sa o tu starů vichrtlů jalovicu bodu moset dalej starať, kurva! Čopla su ju tedyk za tu jeji visušenů mlikárnu, dala spátky do ledničky, pozbirala hazjpapyr a vodvezla to šicko domu a večer pak svinsky zakalila s Veru! Vite, su nakonec asik spíš rada, že je tchyňa spátky mezi živími, kurva! Tej ledničky, i dyž nefakči, bi bola svinsky škoda!

4 názory

Ediku domluvíno, uš se těšim, až zasik pojde, viš, ona má zdraví svinsky chatrné, fort marodí. Má to z teho, že žere enem ty zbitky, megera jedna prašoivá! Tetičko, jag to misliš? To sa stalo čewra dopoledne, co je a tom ubohého jako? Vi sa doma nestaráte o starů všivů babičku?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru