Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

***Travičko zelená, ty jsi moje potěšení....?***

24. 02. 2010
5
19
2427

....vesele po "trávě"...., do továrny dělník jde. Vesele si zazpívá, když mu soustruh zazpívá..... Já s písničkou jdu jako ptáček, tra la la la la la la la tra la la la láá.... Ptáá- čku vy-leť až nad obláček, tra la la la la la la la tra la la la láá....

 

Kudy, vede "moře" cestiček

když vařím perníček!

jak s růžovým "cvikrem" usínám,

po "trávě" sám!

 

Lístky koky s lihem protřepu,

ve stoje, v podřepu

dokud síla zpětné extrakce,

dílko dokoná....!

 

Nejsem věrně věrný ČSD,

snad jen po LSD....

A extázi pouze na discu...

budu v tisku...!!!!

 

POZN: Zpívá se na melodii lidové písně "Kudy, kudy, kudy cestička...!" mírně (moderato), avšak s narkotickým „vodvazem“!

 

J.Š. 11.12.09 BRUS


19 názorů

No, léčím, léčím. Neúspěšně. Tohle byl jen takový záblesk a pak... se to všechno podělalo!!

Anděli, to je prima, že tě toto pobavilo. Měl jsem pocit, že již delší dobu "léčíš sleeny"! Tak, že by obrat k lepšímu u tebe? Zdar a sílu! Jirka Š.

Tak ta mě pobavila :D *

Bíša
25. 02. 2010
Dát tip
Tip.

Tráva když se šlukuje a koka v hubě válí důsledek ten hned tu je, jedy mysl šálí. Chechtáš se a nevíš čemu, zeláná je dána vjemům. Jedna + jedna je kilo, nebylo lím když se pilo. Věnuji firmám Jelínek, Dynybil, Kord. Jo a tobě Tip.

Tak tady to je Prosecký! Co si asi prubneš příště, než tě stačí "uštknout" klíště. S travičkou zelenou nebudeš mít červenou...! J.Š.

Prosecký
25. 02. 2010
Dát tip
Já bych se tak ze zelené travičky neradoval. Než si stačíš nabudit extatický stav psychotropními látkami, infikuje tě klíště.

... třeba : "Travička" zelená, to je přece potěšení, travička zelená, sušila ji Helena. Když si smyslíš, tak si šlukneš, div jak žába nevybuchneš....! Travička zelená, báječně se usíná...! Tak zatím čus...! Zdar a sílu! J.Š.

T+O: Hele, to je dost dobrá hláška! Možná, že by stálo zato to nějak výce "propracovat"! Zdar a sílu! J.Š.

Opravdu,Prosecký, chybička se vloudila! Je to "Kudy, kudy, kudy cestička...! Dík. J.Š.

Prosecký
24. 02. 2010
Dát tip
Na "Červený šátečku mi to nějak nevychází.

Aleši, politika je pro mne "velká neznámá", ale té zelené "odbornice" jsem si přece jenom povšiml. Chudák Kačenka! Že by i jí pomohlo, trošku zelené "travičky"? Nevím, nevím, zda na takový "kalibr" bude "travička" (byť zelená) stačit! Zdar! J.Š.

..hele Aleši, poslední dobou zvládám nějak všechno (nebo se mi to zdá, že to zvládám). Tenis, lyže, společné hraní autorských písniček s kolegy na kytaru a baskytaru, přípravy veřejných prezentací těchto hudebních výtvorů, ....návštěvu výstavy o peruánském zlatě v Brně na Špilberku a.....a co já vím, co se ještě do konce týdne podaří zařídit a vyřídit! A neboj, s tou "travičkou" zde je to myšleno spíše jako "anti". lag-n.lol: Není kouře bez ohně! Andrgraund si dovedu bez ohně představit :=)! Zdar a sílu! J.Š.

Travička zelená...to bude nějaká narážka na tu poslankyni, z které jsme všichni otráveni?

snake_01
24. 02. 2010
Dát tip
"Nejsem věrný ČSD" aneb: na dráhy jedině jak dráha

a já myslel, jaký jsi sportovec...:o)

jH
24. 02. 2010
Dát tip
haha, bez vohňů nejni andrgraund

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru